Edellinen
Seuraava

Pyhäjärven läheisyydessä, arvostetulla, uudehkolla, lapsiystävällisellä Kirstilän alueella, 2004 rakennettu, hienolla pohjalla varustettu omakotitalo ja autotallirakennus.

Asuintilaa talossa on 119 m² ja kokonaisala on 152 m².  Olohuone, keittiö, ruokailu, kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja kaksi wc:tä. Upea kaareva erkkeri olohuoneessa. Tilat todella väljiä j avaria. Koko talossa varaava lattialämmitys, ilmalämpö-pumppu ja varaava takka. Lisäksi erillinen 2008 rakennettu autotallirakennus, 61 m², jossa lämmin autotalli, autokatos ja varasto. Rehevä, aurinkoinen tontti 1245 m², puisto ja leikkipuisto rajanaapureina. Tammelaan 2-3 km ja Forssaan noin 5 km. Hieno kohde.

Voit katsoa kuvat myös musiikin tahtiin alla olevasta linkistä. (Pohjapiirrokset ja kartat löydät kuvista-katso kaikki kuvat.)

https://youtu.be/oDhM7ltN3xs

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kirstiläntie 24, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Kydön omakotitalo- ja rivitalojen asuinalueella, jossa asemakaava. Kirstilän aluetta.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva omakotitalo, 119/152 m², jossa 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailu, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, kaksi erillistä wc:tä ja työhuone/vaatehuone, joka nyt osana aikuisten makuuhuonetta, autokatos, tekninen tila ja varasto. Kaksi katettua terassia. Erillinen lämmin autotallirakennus, 61,2 m², jossa autotallin lisäksi varasto 14 m² ja autokatos.
Kiinteistötunnus:834-419-4-72, Vahala niminen tila.
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 350.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on muodoltaan kuin kakkupala tien loivassa mutkassa. Tasamaatontilla on runsas kasvusto kadun puolella ja aurinkoine takapiha on avarampi ja nurmella. Piha on aidattu, joten lemmikillekin on lokoisat oltavat. Pinta-alaltaan tontti on 1245 m². Istutusten takana, tontin rajalla puisto ja leikkipaikat lapsille.
Ranta / järvi:Pyhäjärvelle, Ruisluotoon matkaa alle kilometri. Sieltä löytyy mm. kunnan ve-nepaikkoja, joita voi vuokrata. Tammelan keskustassa upeita uimarantoja, jonne matkaa noin 2,5 km.
Parveke / terassi:Iso, katettu terassi etelän suuntaan. Kulku tekniseen tilaan ja talon toiselle puolelle on myös katettu.
Olohuone:Iso valoisa olohuone, jossa kaarevassa erkkerissä lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat valon ja maiseman myös sisälle. Lattiassa laminaatti, seinissä tapetit/maali ja katossa valkoinen mdf-paneeli. Varaava vaalea takka antaa lämpöä ja luo tunnelmaa. Kiva valaistus kaarevan ikkunaseinän yläpuolella antaa eloisuutta. Olohuoneesta kulku eteläiselle terassille. Kauniista, ruudullisista lasiovista käynti aikuisten makuuhuoneeseen, jota voi tietenkin käyttää myös muuna huoneena tarvittaessa.
Makuuhuoneet:Pariovista käynti todella reilunkokoiseen aikuisten makuuhuoneeseen, josta myös pääsee toiseen vessaan. Lattiassa laminaatti, seinissä tapetti ja katossa valkoinen mdf-paneeli. Kaksi muuta makuuhuonetta samoin materiaalein. Kaikissa makuuhuoneissa liukuovellisia kaapistoja.
Keittiö:Tilava, avara, valkoisin kapistoin ja vetolaatikoin varustettu keittiö. Induktioliesi, huuva, erillisuuni, astianpesukone, jää/pakastinkaapit ja mikro. Keittiöön mahtuu hyvin iso ruokapöytä. Ruokailutila avautuu olohuoneeseen. Lattiassa laatta ja seinissä tapettia/maalattu.
Saunaosasto:Saunassa pehmeälinjaiset muotolauteet, seinät ja katto paneloitu. Saunassa on ikkuna ja sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Valoisa, selkeä pesuhuone, jossa lattiassa lattialämmitys ja laatat, seinissä valkoiset kaakelit hillityllä tehosteraidalla, katto paneloitu, kahdet suihkut ja tila on vielä ikkunallinen.
Pesu / wc-tilat:Kaksi erillistä wc:tä. Sisääntulon yhteydessä oleva wc on myös hyvin vaalean sävyinen, lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut sekä maalatut. Valkoiset allaskaapistot ja peilikaappi. Lisäksi lasiovelliset kaapit. Toinen wc on aikuisten makuuhuoneen yhteydessä, varustettuna samoin sävyin ja materiaalein.
Kodinhoitohuone:Keittiöstä käynti kodinhoitotilaan, joka toimii samalla takapihan arkieteisenä. Sisään tultaessa kurakaappari, lattiassa laatat lattialämmityksellä ja lattiakaivolla. Seinät laatoitettu ja maalattu, paljon vaaleita kaapistoja, tasoja, tila pyykinpesulle ja kuivausrummulle. Vesipistekin löytyy, ai niin ja rättipatteri myös.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa kaapistoja, kodinhoitohuoneessa myös, samoin eteisessä. Autotallirakennuksessa iso varasto.
Eteistilat:Pääsisäänkäynnin yhteydessä pieni eteinen, jossa laattalatta ja naulakko. Eteisestä tullaan avaraan aulaan, josta käynnit muihin tiloihin. Sisääntulo on mukavan avara, valoisa ja vaalea. Lattiassa laattaa ja seinät maalatut. Ulkovaatteet saa kauniisti liukuovien suojaan.
Asunnon kunto:Erittäin hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Vapautuminen sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Sähkö: Sähkökulutus ollut vuodessa noin 20.393 kWh (lämmin autotalli ja takkaa ei ole ehditty lämmittämään).
Muita maksuja:Kiinteistövero 363 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemärijärjestelmä.
Rakennettu:2004 ja autotalli 2008.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella. Samoin autotalli.
Lämmitys / tulisijat:Varaava lattialämmitys sähköllä, ilmalämpöpumppu Boch 2019 ja varaava takka.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto Vallox lämmöntalteenotolla,
Suoritetut korjaukset:Talo maalattu 2018. Ilmalämpöumppu 2019. Valokuitu.
Palvelut / yhteydet:Tammelan koulut, kaupat, terveysasema noin 2,5 km, Forssaan noin 5 km.
Hintapyyntö:229.000 €