Edellinen
Seuraava

Peltojen ympäröimänä, 6915 m²:n tontilla, tilava maatilan päärakennus, 146 m²/ 172 m² ja todella paljon talousrakennuksia.

Asuinkerroksessa tupakeittiö, kaksi huonetta yhdistetty isoksi olohuoneeksi, kaksi x wc, tilava eteinen, pesuhuone, sauna ja terassihuone. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja varastotilaa. Hyvä talouskellari. Navettarakennus, jossa verstas ja puutyöverstas, 260 m² + yliset. Talousrakennus, lato/suuli, 160 m². Konekatos, 160 m² ja varastotilaa 170 m². Perinteinen, kaunis, hienosti hoidettu pihapiiri puineen ja istutuksineen. Pihan helmenä komeilee uima-allas, jonka vieressä aittarakennus 16 m², antaa oleskelulle lisäulottuvuutta. Ympärillä tosi upeat maisemat ja näkyvyys aina Loimaalle asti, jonne matkaa 8 km ja kaikki tämä vielä hienosti hoidettu ja hyvässä kunnossa.

https://youtu.be/OpIdpDAd3Ng

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Syötönkulmantie 185, 32210 Loimaa.
Alue / kaavoitus:Loimaa, Niinijoki, Krekilä, yleiskaava-alue, maa- ja metsätalous.
Tyyppi / pinta-ala:Maatilan päärakennus, jossa asuinkerroksessa tupakeittiö, kaksi huonetta yhdistetty isoksi olohuoneeksi, kaks x wc, tilava eteistila, pesuhuone, sauna ja terassihuone. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja varastotilaa. Hyvä talouskellari. 146 m²/ 172 m².
Kiinteistötunnus:430-419-4-19 ja 430-419-1-15.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 150.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena tarvittaessa.
Muut rakennukset:Talousrakennus, navettarakennus, jossa verstas lattialämmityksellä, puutyöverstas ja säilytystilaa, n. 260 m² + yliset. Talousrakennus, lato/suuli, n.160 m². Konekatos, noin 160 m² ja rakennusten takana katettua varastotilaa noin 170 m². Vierasaitta uima-altaan luona, 16 m².
Kerros / hissi:Kerros / hissi: Asuinrakennuksessa tilat kahdessa kerroksessa + talouskellari.
Tontin kuvaus / koko:Tila koostuu kahdesta tontista ja on yhteensä 0.6915 hehtaaria. Talousrakennuksien alla oleva Kurkioja II-niminen tontti on 4000 m² ja asuinrakennuksen alla oleva Kurkioja I on pinta-alaltaan 2915 m².
Piha:Kauniiden peltojen ympäröimänä perinteinen, kaunis, hienosti hoidettu pihapiiri puineen ja istutuksineen. Pihan helmenä komeilee uima-allas, jonka puhdistuslaitteet ym. on turvassa sisätiloissa. Saunasta on helppo kulku altaalle ja viereinen aittarakennus / huvimaja antaa oleskelulle lisäulottuvuutta. Matkalla voi pysähtyä myös avotakalla varustettuun takkahuoneeseen. Ympärillä tosi upeat maisemat ja näkyvyys aina Loimaalle asti.
Parveke / terassi:Yläkerrassa on pieni parveke, jolta hyvin voi vuodevaatteet tuulet-taa, myös ilma vaihtuu oven kautta tehokkaammin. Alakerrassa on melkeinpä lämpöeristetty terassi, jonka läpi kuljetaan mm. altaalle. Terassilla on pieni avotakka.
Olohuone:Kahdesta alakerran huoneesta on väliseinä poistettu ja saatu iso olohuone. Lattiassa parkettia, seinät tapetoidut ja valkoiseksi maalattu paneelikatto. Kaksi pönttöuunia, joissa sähkövastus lämmitystä varten.
Makuuhuoneet:Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Toisessa myös takka 2 kW:n sähkövastuksilla.
Keittiö:Upea tupakeittiö, jossa laattakuvioinen laminaatti lattiassa, valkoinen paneelikatto ja seinät maalatut. Varaava takka antaa lämpöä ja tunnelmaa. Vaaleat ovet kaapistoissa tekevät tilasta valoisan. Kodinkoneina astianpesukone, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja jääkaappipakastin. Keittiössä on myös säilytyskomero.
Muut huoneet:Talon uudessa osassa on varattu tilaa eteisele ja vaatteiden säilytykselle. Terassi on myös otettu sisätilaksi ja on melkein talvilämmin. Terassilla on avotakka.
Saunaosasto:Talon uudessa osassa on sauna, jossa sekä puulämmitteinen että sähkölämmitteinen kiuas. Saunan lattiassa laatta lattialämmityksellä, seinät ja katto paneloidut.
Peseytymistilat:Väljä pesuhuone, jossa suihku ja käsienpesuallas peilikaapilla ja tila pyykinpesukoneelle. Lattiassa laatta, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Lattialämmitys. Upea maisemaikkuna.
Pesu / wc-tilat:Kaksi erillistä wc:tä, toinen melko pieni, mutta toisessa hyvät tilat jopa kaunistautumiselle.
Säilytystilat:Väljä eteistila, komeroita ja paljon säilytystilaa vintillä. Säilytystila tässä kohteessa ei lopu kesken, sillä ulkoa löytyy noin 600-700 m² säilytystilaa.
Muut tilat:Aittarakennus 16 m², taipuu moneen käyttöön. Hyvä talouskellari, jossa kaksi säilytystilaa.
Asunnon kunto:Hyvässä asuttavassa kunnossa. Kaikesta näkee, että talosta ym-päristöineen on pidetty tosi hyvää huolta.
Vapautuminen:Kohde vapautuu touko-, tai kesäkuussa.
Sähkö:Sähkön kulutus ollut noin 24 000 kWh vuodessa, eli noin 280 € kuukaudessa ja sisältää käyttösähkön. Kolmevaihesähkö voimavirralla.
Muita maksuja:Tienhoitomaksu 240 € vuodessa. Kiinteistövero 180 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi. Jätevesille imeytys kolmen sakokaivon kautta. Lämminesivaraaja kellarissa. Talossa viemäriputket muovia. Pesutilan vesijohdot kromiputkea.
Rakennettu:1952, laajennettu ja peruskorjattu 1985.
Muut rakennettu:Huvimaja 1990, lato /suuli 1968, navetta - verstas 1952. Koneka-tos ja takavarasto ei tarkkaa tietoa.
Rakennusaine / katto:Kaikki rakennukset puurakenteisia ja peltikatteisia, paitsi koneka-toksessa metallirunko.
Lämmitys / tulisijat:Kahdessa pönttöuunissa 2 x 3 kW:n sähkövastukset ja yläkerran takassa 2 kW:n vastukset, jotka hoitavat lämmitystä tehokkaasti. Uunit voi myös palauttaa puulämmitteisiksi. Saunassa ja pesuhuoneessa on lattialämmitys. Lisäksi ilmalämpöpumppu (Panasonic), Eteisessä ja terssihuoneessa massavaraaja patterit. Talousrakennuksessa verstaassa on lattialämmitys.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta., laaditaan myöhemmin.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Hormissa on kuusi reikää ja niistä kaksi ilmastoin-tiin.
Suoritetut korjaukset:1984-1985 uuden puolen laajennuksen yhteydessä tehty peruskorjausta ja mm. keittiön kaapit ja koneet uusittu. Talo on maalattu 5 vuotta sitten ja huoltokorjauksia tehty tarpeen mukaan.
Palvelut / yhteydet:Loimaan keskustaan noin 8 km.
Hintapyyntö:119.000 €