Edellinen
Seuraava

Noin 100 metrin päässä Vahaksenjärvestä, reilun puolenhehtaarin tontilla, 2003 valmistunut puusepäntaidoille kunniaa tekevä kaunis talo.

Vesi-ilmalämpöpumppu lämmittää talon lattialämpönä. Oh, ruokailuhuone, keittiö, 3-5 makuuhuonetta tarpeen mukaan, khh, pesuh, sauna, 3x wc, yläkerran aula, eteistilat ja tekninen tila, 150/184 m². Suuri terassi, joka hienosti kiertää taloa. Kahden auton talli/ varastorakennus 78 m². Uudenkarhea pihasauna ja saunatupa. Puuliiteri/varasto, huvimaja, kasvihuone jne. Vielä ei ole mainittu uskomattoman kauniisti rakennettua pihaa, tai sitä, että tällä tilalla on osuuksia yhteisiin vesialueisiin 14 kpl, mm. Vahaksenjärvi, Ruostejärvi jne. Tämä ei selittämällä aukea, tervetuloa tutustumaan, kakkostieltä matkaa vain 1,5 km! Tämä on hieno.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kannokantie 1, 31300 Tammela, Letku.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunnan Letkun kylässä, yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Asuinkerroksessa olohuone, ruokailuhuone, 2 makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, 2 x wc, eteistilat, kuisti ja tekninen tila. Yläkerrassa takkahuone 2 x makuuhuone, wc ja 2x parveke. Yläkertaan voi laittaa väliseinät, jos haluaa, tällä hetkellä avointa tilaa. 150/184 m² + suuri terassi. Kahden auton talli + lämmin varastotila 78 m². Ulkosaunarakennus, jossa takkahuone, sauna ja kuisti n. 20 m². Puuliiteri/varastorakennus n. 50 m². Ja vielä 8-kulmainen huvimaja, kasvihuone ja pihatyökalujen varasto.
Kiinteistötunnus:834-420-3-181 Wessman-niminen tila.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 150.000 euron edestä. Panttikirjoja voit halutessasi käyttää oman lainasi vakuutena. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Upea 0.5145 hehtaarin tontti sijaitsee pienen matkan päässä Hämeen Härkätiestä, Kannokantien varressa, hyvin rauhassa ja suojassa katseilta. Koko tontti on aivan upeasti rakennettu ja istutettu. Kulkulinjoilla on upotetut pihatiilet, kaikkialla havu- ja perennaistutuksia. Eteläisessä rinteessä on laatikkoistutuksina, perunapenkit, yrtit ja mansikkamaat. Kasvihuoneesta saat mahtavan sadon. Nyt piha on jo helppohoitoinen, kun kasvit ovat ottaneet paikkansa. Tällaisen pihan rakentamine raakaan metsäpohjaan tulisi maksamaan tällä hetkellä maltaita.
Ranta / järvi:OIKEUDET: Oikeus yhteisiin vesialueisiin 834-420-876-10 Letkun kylän yhteinen vesialue ja vesijättö. 14 erillistä palstaa, mm. Ruostejärvi, Tapolanjärvi, joka rajautuu Liesjärven kansallispuistoon, Vahaksenjärvi, Valkjärvi jne. Vahaksenjärveen matkaa noin 100 metriä, sinne saa myös veneen. Polku varastorakennuksen kohdalta tien toiselta puolelta. Yhteiseen uimarantaan noin 200 metriä. Eikä nämä Tammelan järvet ja uimarannat siihen lopu. Kannattaa katsoa kansalaisen karttapaikka ja hakuun kirjoittaa tuo 834-420-876-10 vesialueiden tunnus, niin näet, minne on oikeuksia. Kaikki kunnan uimarannat ovat tietenkin käytettävissä.
Parveke / terassi:Talon edustalla on reilu 34 m²:n terassi, jota suojaavat vehreät tuijat. Terassi kiertää talon päädyn jatkuen seuraavalle seinustalle. Täältä pääsee tassujaan likaamatta myös autotalliin ja varastotiloihin. Sisääntulon yhteydessä pieni terassi. Yläkerrassa on parveke talon molemmissa päädyissä.
Olohuone:Tilava olohuone, josta kulku tuolle hulpakalle terassille. Vinyylikorkkilattia, seinissä maalattu tapetti, katossa vaalea sisustuslevy, palkkikoristein. Keskellä kaikkea on lämpöä luovuttamassa ja tunnelmaa tuomassa kaunis, varaava takka. Paljon ikkunoita ja huonekorkeus 260 cm. Olohuoneen jatkeena tilava ruokailuhuone samoin materiaalein. (Tästäkin voi tehdä helposti erillisen huoneen).
Makuuhuoneet:Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa paljon kaappeja ja säilytystilaa. Molemmissa ikkunat kahdella seinällä. Materiaalit kuten olohuoneessa. Olohuoneen jatkeena olevassa parilliset lasiovet. Yläkerta on avointa tilaa, mutta molempiin päätyihin saa helposti erilliset makuuhuoneet ja keskellä on viihtyisä aula, jossa varaava takka. Hyvin kaappeja ja säilytystilaa. Molemmista yläkerran makuuhuoneista pääsee parvekkeelle.
Keittiö:Osin olohuoneeseen avautuvassa keittiössä on laattalattia, valkoiset keittiökaapistot, joiden ovet ja rungot maalautettu 2024. Kerrankin kaappeja on riittävästi. Myös tasot ja vesikalusteet keittiöön on uusittu 2024. Samoin välitila laatoitus, joka tehty kivilaatasta. Kauniin erkkerin edustalla on paljon säilytyslaatikoita ja hyvin laskutilaa. Keittiön sydämenä, toimii reilu puuhella. Kodinkoneina induktioliesi, erillisuuni, mikro, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Täältä jatketaan kodinhoitohuoneeseen.
Saunaosasto:Asuinrakennuksessa tummanhenkinen sauna, jota saunatonttu vartioi. Lattiassa laattaa ja seinät tummaksi maalattua hirsipaneelia. Puulämmitteinen Harvia kiuas. Pihalla ulkosauna, jossa tunnelmallinen saunatupa pienellä takalla varustettuna. Tänne on kiva jättää kylpytakit ja pyyhkeet. Saunassa puilla lämmitettävä kiuas. Vesi tulee letkulla tai kantaen talosta. Suojaisalle terassille voi poiketa välillä jäähdyttelemään.
Pesu / wc-tilat:Tilava pesuhuone, jossa kahdet suihkut. Lattiassa tumma laatta, seinissä kaakelit. Ulkosaunassa peseydytään löylyhuoneessa. Talosta löytyy kolme wc:tä, joista ensimmäinen eteistiloissa, toinen pesuhuoneen ja makuuhuoneen välissä, kulku molempiin tiloihin ja kolmas yläkerrassa. Kaikissa laattalattiat, seinissä kaakelit, ylhäällä juuri fiksattu ja erityisen kauniit peilikaapistot ja sisustus.
Kodinhoitohuone:Laattalattia ja paljon kaapistoja sekä pöytätaso. Pesukoneliitäntä ja käynti ulos. Suihku ja kurakaukalo.
Säilytystilat:Säilytystiloja todella runsaasti ja joka tilassa. Autotallin takaosassa iso, lämmin varasto.
Eteistilat:Lämmin kuisti, jossa laattalattia, ikkunat kolmelle suunnalle ja ihana pikkusohva istahtaa riisumaan kenkiä. Upeista lasipariovista astutaan eteistilaan, jossa vinyylikorkki lattiassa, niin kuin koko talon alakerrassa. Eteisessä kaappeja ja peiliovelliset liukuovikaapit. Kaunis lipasto on myös kiinteä kaluste ja jää, jos niin halutaan. Keveyttä eteistilaan antaa keittiön väliseinän yläosa, jonne on laitettu lasitiiltä. Täältä noustaan myös yläkertaan.
Asunnon kunto:Erinomainen ja satumaisen kaunis.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkön kulutus noin 9.700 kWh vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 320 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Vesi Someron Vesihuolto oy:n verkosta. Jätevedet johdetaan pienpuhdistamoon, joka sijaitsee varastorakennuksen toisessa päässä. Talon ja autotallirakennuksen sadevedet johdetaan kaivoon, josta niitä voi käyttää kastelu- ja autonpesuvetenä.
Rakennusaine / katto:TALO: Rakennettu 2003. Rossipohja, puurunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella. Ikkunoissa selektiivilasit. AUTOTALLI: Kahden auton talli ja varastorakennus, rak. 2004. Pohja valettu, puurunko, villat, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella. Kippiovet. Ilmalämpöpumppu lämmittää sekä autotallin, että varaston, 78 m². PIHASAUNA: Rak. 2020. Puurunko, lautaverhous, harjakatto, katteena palahuopa. Saunatupa, sauna ja kuisti n. 20 m². VARASTO/PUULIITERI: Rak. 2005. Puurunko, lauta, harjakatto peltikatteella. Puuliiteri, varasto ja pienpuhdistamon sijoituspaikka, 50 m². Ja vielä 8-kulmainen huvimaja, jonka ikkunat ja ovet 1700-1800 luvulta. Kasvihuone ja puutarhatyökalujen varasto.
Lämmitys / tulisijat:Vesi-ilmalämpöpumppu Jäspi, koko talossa lattialämmityksenä. Olohuoneessa ja yläkerrassa varaavat takat, keittiössä puuhella. Saunakamarissa pieni takka. Autotallissa/varastossa ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Suoritetut korjaukset:2017 sauna remontoitukokonaan, pesuhuone ja wc myös kokonaan. 2017 kodinhoitohuone kokonaan, kaikki alakerran lattiat. 2013 Keittiön kaapinovet. Pintoja maalattu kaiken aikaa. Takka pinnoitettu uudelleen. 2024 Keittiön kaapinovet ja rungot maalautettu valkoisiksi, välitilalaatat muutettu kivilaatoiksi, allas ja hana uusittu, pöytätasot uusittu. Yläkerran wc maalattu ja laitettu puolipaneeli.
Palvelut / yhteydet:Noin 1,5 km:n päässä kakkostieltä. Risteyksessä on parkkipaikka, jonne voi jättää auton ja siitä pääsee bussilla Helsinkiin ja takaisinkin. Tammelan keskustaan noin 10 km ja Forssaan 15 km.
Hintapyyntö:249.000 €
Muuta:HARRASTUKSET: Lähellä ja lähiympäristössä on nähtävää ja koettavaa: Eerikkilän urheiluopisto, Hämeen luontokeskus, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto, Saaren kansanpuisto ja Lounais-Hämeen Pirtti, Venesillan leirintäalue, upeita ruokapaikkoja ja luetteloa riittää.
Ajo-ohje:Käänny kakkostieltä (Helsinki-Pori) Härkätielle Letkun opasteen kohdalta. Aja reilu kilometri ja käänny vasemmalle Kannokantielle. Talo oikealla.