Edellinen
Seuraava

Mitenkäs sen etätyöskentelyn kanssa, tässä loistava vaihtoehto! Täällä on väriä ja lämpöä, ei pääse kaamosmasennus lähelle. Hirsitalon puolikas, tai vaikkapa koko talo, Jokioisten kulttuurimaisemissa, museorautatien läheisyydessä, suojeltujen hirsitalojen miljöössä.

Asunto Oy-muotoinen paritalo, jolla tonttia yhteensä noin 2300 m². 1949 rakennettu talo on peruskorjattu 1974 – 1975 ja nyt uudelleen 2014-2020, jolloin rakennettiin molempiin asuntoihin saunat ja pesutilat, uudet keittiöt koneineen jne. Helpompi on luetella mikä on vanhaa, hirret ja katto, joskin kattokin on jo kunnostettu.  Asunnon 1 pinta-ala on n. 90 m²/147 m², sisältää lasiterassin, kellari ja varastotilaa. Asunto on lähes käyttämätön remontin jälkeen. (Asunto 2 on hieman isompi ja tasokkaampi ja myyntihinta 119.000 €. Koko talo myydään hintaan 218.000 €. Talon pohja ulkomitoin on 8 x 15 m, eli 240 m² + yläkerta, korkeaa tilaa noin 130 m² ja vielä kellari n.60 m² + 2 ulkorakennusta.) Täällä on tilaa suvulle, ystäville, työskentelyyn, nuorisolle ja mihin vain, maalais maisemissa, mutta keskustan palvelutkin lähellä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hakalantie 4 as 1, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioisten kunnan Palikkalan kylässä, asemakaava-alueella. 7.8.2020 Forssan seudullinen rakennusvalvonta – Rakennusoikeuslausunto: AP – osa 2356 m², e=0,2, jolloin rakennusoikeutta on 471 m². Siitä käytetty 213 m² ja jäljellä käyttämätöntä 258 m². Käyttötarkoitus on asuinrakennus (asuinpientalotontilla). Kiinteistö ei ole museoviraston suojelema.
Tyyppi / pinta-ala:Asuinkerroksessa olohuone, keittiö, makuuhuone pesuhuone, sauna, eteinen ja wc. Yläkerrassa makuuhuone, wc ja paljon säilytystilaa. Huoneistoala noin 90 m² + lasiterassi, kellaritilat ja ulkovarasto noin 57 m².
Kiinteistötunnus:169-402-1-205
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kohteeseen ei ole haettu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Talousrakennus.
Tontin kuvaus / koko:Omassa hallinnassa noin puolet tontista. Molemmille asunnoille oma ajotie, jotta yksityisyys säilyy. Tontti on kooltaan noin 2300 m². Tontti sijaitsee maalaismaisemissa ja lähistöllä on Jokioisten kartanon entisiä, kunnostettuja ja museoviraston suojelemia rakennuksia. Tontilla on kauniita, vanhoja puita ja osa tontista, on nurmella.
Parveke / terassi:Aivan ihana lasitettu kesähuone noin 11 m². Ulos jää vielä upea paikka ruokailulle ja kylpytynnyrille.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa saarniparketti, seinät tapetoidut ja osin hirttä, paneelikatto. Pieni tunnelmallinen kamiina antaa lämpöä olohuoneen nurkassa. Siihen voi laittaa varaajan takan.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksessa makuuhuoneessa myös saarniparkettilattia, seinät tapetoidut ja osin hirttä näkyvissä, paneelikatto. Yläkerran makuuhuoneessa samoin.
Keittiö:Keittiö on uusittu ja asennettu valkoiset Ikean keittiökaapistot. Kodinkoneina jääkaappi, pakastin, liesi keraamisella tasolla, liesituuletin ja astianpesukone. Lattiassa muovimatto, joka on nostettu kalusteiden takana seinälle.
Saunaosasto:Sauna kokonaisuudessaan on vasta rakennettu. Laattalattia, seinät ja katto paneloidut, upea valaistus, puulämmitteinen Ainavalmis-kiuas.
Peseytymistilat:Laatoitettu lattia, seinissä kaakelit, suihkuseinät, allas allaskaappeineen, peilikaappi, wc ja pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Alakerran wc pesutiloissa, yläkerrassa on wc, jossa laattalattia, seinissä kaakelit ja osin kuultomaalattua paneelia, lasitiili-ikkunat.
Säilytystilat:Paljon siistiä varastotilaa katon harjojen alla, tilat käyvät jopa työskentelytilana. Lisäksi kellarissa tilaa ja vielä ulkovarasto
Asunnon kunto:Kaikki on lähes uutta. Asunnossa on vain tilapäisesti majoittauduttu.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Kyseessä on kahden asunnon paritalosta. Asunto Oy Jokioisten Kartano niminen asunto-osakeyhtiö. Asunnossa 2 asuvat talon peruskorjanneet asukkaat.
Hoitovastike:1,35 € huoneistoneliö. Tällä katetaan vakuutus, jätehuolto, sähkö yhteiset tilat, kiinteistövero, kiinteistönhoito ja internetkulut.
Vesimaksu:Molemmilla asunnoilla omat mittari.
Sähkö:Molemmilla asunnoilla omat mittari.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri, laskutus oman kulutuksen mukaan.
Rakennettu:1949, peruskorjattu 1974 - 1975 ja 2014 - 2020.
Rakennusaine / katto:Tuulettuva alapohja, osin kellari. Hirsirunko ja väliseinät suurelta osin myös hirttä, Harjakatto tiilikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys pattereilla, ilmalämpöpumppu ja kamiina.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Ilmanvaihtoa tehostettu useilla venttiileillä.
Suoritetut korjaukset:1949 rakennettu talo on peruskorjattu -74 ja nyt uudelleen 2014-2020, jolloin rakennettiin molempiin asuntoihin saunat ja pesutilat. Keittiöt koneineen on uudistettu ja samoin koko talo, vedet, viemärit, sähköt jne. Helpompi on luetella mikä on vanhaa, hirret ja katto, joskin kattokin on jo kunnostettu.
Tulevat korjaukset:Tulevia remontteja ei ole tiedossa.
Palvelut / yhteydet:Jokioisten keskustaan matkaa noin kilometri. Jokioisten kartano: Jokioisten kartano on Loimijoen varrella sijaitseva kartano. Se perustettiin 1562. Kartanon suuruuden aikana Jokioisista kehittyi von Willebrandien ansiosta merkittävä teollisuuspaikkakunta. Kartanon päärakennus on merkittävä uusklassismin edustaja. Nykyisin alueella on Luonnonvarakeskuksen maatalouden tutkimuslaitoksia. Museovirasto on vuonna 2009 määritellyt Jokioisten kartanon ja Loimijokilaakson viljelymaiseman yhdeksi Suomen valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä. Juuri tämän saunan ympäristössä asuivat kartanon puutarhuri, etumies, juna-aseman hoitaja jne.
Hintapyyntö:99,000 €
Muuta:Valokuitu. Varainsiirtovero kaupan yhteydessä vain 2 %. Asunto 2 on hieman isompi ja tasokkaampi. Asunnon myyntihinta on 119.000 €. Koko talo myydään hintaan 218.000 €. Talonpohjan pohja ulkomitoin 8x15 m, eli 240 m² + yläkerta korkea tila noin 130 m² ja vielä kellari noin 60 m² + 2 ulkorakennusta.