Edellinen
Seuraava

Lämminhenkinen, 1957 rakennettu tilava omakotitalo melkein Forssan keskustassa.

Paritalo, jolla tonttia yhteensä 1115 m² ja tästä puolet asunnon A käytössä. Taloa on paljon saneerattu vuosien varrella, mutta henki on säilynyt. Asuinkerroksessa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, aula ja wc, noin 48 m². Ylä- ja alakerran asunnot voi yhdistää, tai pitää erillisinä tarpeen mukaan. Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpymishuone, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varastotilaa noin 50 m². Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m². Kaikissa asuinkerroksen huoneissa tulisijat. Alakerrassa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit. Tämä asunto taipuu moneksi ja tilaa piisaa.

https://youtu.be/IqPHD5g-g6U

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ameriikanraitti 10 A, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan kaupungin Kuhalan kaupunginosassa (Yliskylä) pientaloalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Asuinkerroksessa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja wc, noin 97 m². Yläkerrassa olohuone, makuuhuone, aula ja wc, noin 48 m². Kellarikerroksessa harrastehuone, baarikeittiöhuone, tilapäinen yöpy-mishuone, wc, iso varastohuone ja talouskellarit, noin 100 m². Ullakolla varas-totilaa noin 50 m². Tilaa yhteensä 145 m²/ 295 m².
Kiinteistötunnus:61-7-15-11.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei ole haettu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihassa pieni varastorakennus.
Kerros / hissi:Tilat kolmessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on kooltaan 1115 m² ja omassa hallinnassa on puolet tontista. Kiinteistö sijaitsee arvostetulla perinteikkäällä pientalojen alueella. Vanhat omenapuut ympäröivät taloa. Samalla kaupalla myydään myös osuus (1/10) naapuritontista, jonka pinta-ala on 734 m².
Parveke / terassi:Sisään menon yhteydessä on vanhan ajan kuisti ja sen vieressä rauhaisa paikka puutarhakalustolle.
Olohuone:Olohuoneen lattiassa muovimatto ja seinät tapetoidut. Olohuoneeseen on jätetty kauniit, vanhat lakatut kaapinovet kaappeineen. Lämpöä antaa pieni takka. Yläkerran olohuoneessa myös laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksessa toisessa makuuhuoneessa lautalattia, seinät tapetoidut, pal-jon kaappeja ja takka. Toisessa laminaatti lattiassa ja seinät tapetoidut, myös takka. Yläkerran makuuhuoneessa lautalattia ja seinissä tapetit + 3 komeroa.
Keittiö:Keittiön sydän on toimiva, tunnelman ja lämmöntuoja, vanhanajan kunnon puuhella. Keittiössä on paljon kaappitilaa ja sinne mahtuu hyvin ruokapöytä. Ikkunoita on kahteen suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalatut. Kodin-koneina jääkaappi/pakastin, liesi ja liesituuletin. Yläkerrassa keittokomero, jos-sa lattiassa laminaatti, kodinkoneina liesi, liesituuletin ja jääkaappi.
Muut huoneet:Kellarikerroksessa leikkihuone, jossa paljon kaappeja, tilapäiseen majoituk-seen sopiva makuuhuone, keittiötyyppinen baaritiskillä varustettu huone, jonne ei kylläkään tule vettä ja iso varastohuone. Alakerran huoneissa ei ole tarpeeksi ikkunapinta-alaa, jotta ne voitaisi hyväksyä oikeiksi huoneiksi.
Saunaosasto:Saunaosasto kokonaisuudessaan on rakennettu 2009. Laattalattia lattialäm-möllä, seinät ja katto paneloidut, upea valaistus, puulämmitteinen Harvia kiuas.
Peseytymistilat:Laatoitettu lattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelit, suihkukaappi hierovilla suihkuilla. Pesutilaan tullaan pienen pukuhuoneen kautta, jossa myös laatta lattiassa ja seinät ja katto paneloidut. Tästä pukuhuoneesta on ovi rappukäytä-vään, jos haluaa antaa yläkerran asukkaalle mahdollisuuden käyttää pesuhuo-netta ja saunaa, niin onnistuu.
Pesu / wc-tilat:Alakerrassa kaksi erillistä wc:tä, joista toisessa jatkona pieni kodinhoitotila. Yläkerrassa on oma wc.
Säilytystilat:Paljon varastotilaa, komeroita, kellaritiloja ja yläkerrassa ullakkoa 50 m². Kyllä tavaraa mahtuu.
Asunnon kunto:Lämminhenkinen, hyväkuntoinen kokonaisuus.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemäri, laskutus oman kulutuksen mukaan.
Rakennettu:1957
Rakennusaine / katto:Perustus betoni, kellarikerros kokonaan auki. Välipohja betoni/puu, yläpohja puu, puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaikissa asuinkerroksen huoneissa tulisijat ja sähköpatterit. Alakerrassa ja asuinkerroksessa on ilmalämpöpumput. Kosteissa tiloissa lattialämpö ja lisäksi sähköpatterit.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan kuntokartoi-tuksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Tarvittaessa kaksi erillistä huoneistoa. Yläkerrassa 2h+kk+wc 48 m2.
Autopaikat:Talon päädyssä tilaa autoille ja tulopäässä vieraspaikka.
Suoritetut korjaukset:Rakennuksen perustukset avattu, asennettu perusmuurilevyt, salaojat sekä sadevesijärjestelmä 2006. Vesikatto kunnostettu 2008. Kellarikerros kunnostet-tu ja sisustettu 2007-2009. Sauna, pesutilat, pukuhuone ja wc rakennettu 2007-2007. Ikkunat uusittu 2019.
Hintapyyntö:115.000 €.
Muuta:Kauppakirjaan liitetään seuraava lauseke: Koko kiinteistön palovakuutus yhteinen ja maksu puoliksi. A- ja B- päädyllä omat kotivakuutukset. Esim. talon ulkomaalaus suoritetaan yhtä aikaa. Tulevat ulkopuolen remontit yhtä aikaa ja kulut puoliksi, remontit tehdään kaupungin määräysten mukaisesti. Yhteinen pyykinkuivausteline on B- tontilla. Yhteinen matontamppausteline on A- tontilla. Ullakkotilat jaetaan puoliksi. B- päädyllä on vedenkulutuksen alamittarit. Sähkömittarit ovat omat A- ja B- päädyillä. Lumi- sekä pihatyöt A- ja B- sopivat erikseen. B- päädyllä on 4 autopaikkaa talon päädyssä, josta jätetään 1 vieraspaikka A- päädylle. A- pääty liikennöi kulku-neuvoilla ja jalan B- päädyn etupihan läpi.