Edellinen
Seuraava

Joskus käy niin, että näillä vanhoilla tiloilla on uskomattomat vesi- ja venevalkamaoikeudet. Täältä löytyy ja siksi tämä talo voikin soveltua myös ympärivuotiseen lomakäyttöön.

Tässä 150 / 162 m²:n omakotitalo ja 24 m²:n autotallirakennus, jossa myös ulkosauna 1345 m²:n tontilla Tammelan keskustassa. Täältä löytyy 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, apukeittiö, kylpyhuone, wc, vaatehuone, aula, pukuhuone, pesuhuone/khh, sauna ja paljon säilytystilaa. Tilat kahdessa kerroksessa. Talo rakennettu 1947 ja peruskorjattu, mm. käyttövesi, viemärit ym. 1991 ja 2007 tehty. Venevalkama- ja vesioikeuksia Pyhäjärveen, matkaa uimarantaan noin 400 m, keskustan kauppoihin ja kouluun 500 m. Ihana eteläinen piha. Mielenkiintoinen kohde. Niin hyvä talo ja kauniilla tontilla.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite: Kustaa Hemmintie 13, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammelan keskustassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Tilava omakotitalo, jossa tilat kahdessa kerroksessa. Asuinkerroksessa makuuhuone, olohuone, keittiö, apukeittiö, wc, vaatehuone, pukuhuone, pesuhuone/khh, sauna, lämmin eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, aula, kylpyhuone ja paljon säilytystilaa. Rakennustiedon mukaan 150/162 m². Lisäksi osakellari ja terassi. Erillinen kahden auton talli, 24 m², jonka päädyssä pukuhuone ja sauna. Vielä leikkimökki ja puuliiteri.
Kiinteistötunnus:834-441-3-123 Ruusula niminen tila.
Kiinnitykset:OIKEUDET: Tilalla Ruusula on kirjattuja oikeuksia: yhteinen vesialue 834-441-876-3 Tammelan Pyhäjärven osakaskunnan vesialue ja vesijättö (myös Kaukjärvi ja Mustialanlammai). Viisi venevalkamaoikeutta Pyhäjärveen ja yhteiset maa-alueet Haitaluodot. 834-878-1, -2, -3, -6, -7, -8 ja -9. Lisäksi pari soramaan oikeutta, mutta nämä yleensä tyhjiä. Venevalkamaoikeudet ovat varsin keskeisillä paikoilla Tammelan keskustan tuntumassa. Voit katsoa nämä kartalta kansalaisen karttapaikka maanmittauslaitos ja hakuna tuo kiinteistötunnus. Varsinainen veneilijän - kalastajan unelma. KIINNITYKSET: Panttikirjoja valmiiksi haettuna 217.275,17 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi. Panttikirjoja valmiiksi haettuna 217.275,17 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Muut rakennukset:Kahden auton talli, ulkosauna ja pukuhuone, leikkimökki ja puuvaja.
Kerros / hissi:Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Tontin kuvaus / koko: Tilan pinta-ala on 1345 m². Varsinainen piha-alue on upeasti etelän suuntaan ja hyvin suojainen. Vanhojen omenapuiden katveessa on oiva paikka ottaa vastaa kevät. Myös terassi on tänne auringon suuntaan. Tulosuunnassa on tilaa pysäköinnille, eikä läpikulkuliikennettä ole haittana. Tontti rajoittuu toisesta päästä Forssantiehen, tai oikeastaan pyörätiehen, mutta sinne on mukavasti matkaa, eikä haittaa asumista tai pihalla oleilua. Ulkosaunan sivustalle on istutettu tuijia ja se on osin vielä aidattu, siellä on loisto paikka kylpytynnyrille katseilta suojassa.
Ranta / järvi:Ranta / järvi: Hiukan pilkottaa Pyhäjärvi puiden välistä yläkerran makuuhuoneeseen (ainakin talvella). Kunnan uimarantaan, Manttaalin rantaan, on matkaa noin 400 m. Täältä löytyy myös yksi venevalkamaoikeuksista. Vekkilän rantaan on matkaa tietä pitkiin noin 600 m Molemmissa matala, hieno hiekkaranta.
Parveke / terassi:Etelän suuntaan on reilunkokoinen katettu terassi. Ehkä lämpimästä paikasta kertoo vanha viiniköynnös, joka on erittäin satoisa. Yläkerrassa on lännen suuntaan parveke, joka kyllä kaipaa hiukan korjausta.
Olohuone:Todella tilava olohuone, jossa parkettilattia, seinissä laminaatti ja valkoiseksi maalattua paneelia. Myös valkoiseksi maalattu paneelikatto. Valkoinen, kunnostettu varaava takka antaa lämpöä ja luo tunnelmaa.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksen makuuhuoneessa parketti lattiassa, tapetit seinissä, paneelikatto, kulku vaatehuoneeseen ja kaapistoja. Yläkerran makuuhuoneissa laminaatti lattiassa ja seinät maalatut. Paljon säilytystilaa ”räystäiden alla”.
Keittiö:Ensin tullaan apukeittiöön, jossa puuhella, pyykinpesukoneelle paikka ja liitäntä, jos niin haluaa. Lattiassa sama laattakuvioinen laminaatti kuin eteisessäkin. Täältä on myös kulku kellariin ja täällä on asuinkerroksen wc. Varsinaisessa keittiössä vaaleat keittiökaapit, tummat tasot ja välitilassa tumma levy. Keittiön varusteina erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin/huuva, astianpesukone, jääkaappi, pakastin ja mikro. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä.
Saunaosasto:Upea Sauna Majorin tekemä sauna muotolautein. Napakat löylyt antaa sähkölämmitteinen IKI tolppakiuas. Ikkunallinen sauna, jossa lattiassa laatat, seinät sekä katto paneloidut. Autotallin jatkeena on tilava ulkosauna, jossa pata ja puilla lämmitettävä kiuas. Saunasta tullaan pukuhuoneeseen ja saunan sivussa on hieno piilopaikka paljulle, vain palju puuttuu.
Pesu / wc-tilat:Asuinrakennuksessa pesutiloihin kuljetaan pukuhuoneen kautta, jossa parkettilattia, seinät ja katto paneloitu. Pesuhuoneessa laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelit, suihku ja suihkuseinä. Täällä on myös tila pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Uloskäynti, josta pääsee katetulle terassille. Yläkerrassa on kaunis kylpyhuone, jossa amme ja wc-istuimet niin pienemmille kuin isommillekin kävijöille, käsienpesuallas, peili ja allaskaapit. Lattiassa laatat, seinissä kaakelit ja lasitiiltä käytetty tuomaan valoa. Alakerran wc:ssä myös laattalattia, seinissä kaakelit puoleenväliin ja loppu maalattu lasikuitutapetti.
Säilytystilat:Vaatehuone, eteisessä säilytystilaa vaatteille, yläkerran aulassa liukuovikaapistoja maitolasein, aikuisten makuuhuoneessa kaappeja ja yläkerran ”räystäiden alla” lämmintä ja kylmää säilytystilaa.
Eteistilat:Tilava, lämmin eteinen, jossa paljon ikkunoita. Sisäänkäynti varsinaiseen eteiseen, jossa laattakuvioinen laminaattilattia, seinät ja katto paneloitu. Täältä raput yläkertaan, kulku makuuhuoneeseen ja apukeittiöön. Yläkerran makuuhuoneisiin päästään väljän aulan kautta, josta myös käynti parvekkeelle ja kylpyhuoneeseen.
Asunnon kunto:Paljon remontoitu ja huollettu, ikäänsä nähden hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 170 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemärijärjestelmä.
Rakennettu:1947, laajennettu 1983, peruskorjattu 1981, 1992 ja 2007.
Muut rakennettu: Autotalli 1957.
Rakennusaine / katto:Rakennusaine: Paikalla valettu betoniperusmuuri ja anturiperustus, tuulettuva alapohja, puurunko, lautaverhous, harjakatto saumapeltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Öljykeskuslämmitys vesikiertopattereilla. Varaava takka ja puuhella. Öljynkulutus noin1300 litraa vuodessa.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Tuuletusventtiilit lisätty makuuhuoneisiin.
Suoritetut korjaukset:Vesiputket uusittu 1991 ja 2007, samoin viemäriputket. Ulkolaudoitus 1992. Keittiöremontti 2007. Pesuhuone ja sauna rakennettu 2008. Ilmanvaihto makuuhuoneisiin ja yläpohjaan lisätty 2008. Keskuspölynimuri 2008. Peltikatto maalattu 2010. Öljysäiliö tarkastettu ja puhdistettu 2020. Nuohottu 2022. Suuremmassa remontissa 1985 on mm. otettu lattiat auki ja eristetty, vaihdettu ikkunat ja uusittu sähköt ym.
Palvelut / yhteydet:Koulut, kaupat, terveysasema puolen kilometrin päässä.
Hintapyyntö:129.000 €
Muuta:Kuntokartoitus suoritettu 12.5.2020 homekoira avusteisena, hyvin tuloksin. Kaapeli TV. Valokuitu tuotu tontille, mutta ei liitytty. Keskuspölynimuri.
Ajo-ohje:Aja Kustaa Hemmintie loppuun. Talo oikealla.