Edellinen
Seuraava

Jos jostakin talosta voi sanoa, että on hyvin hoidettu, niin nyt tästä. Lapsuudenkodistaan on luopumassa aurinkoakin tarkempi omistaja. Kysy mitä vaan – kaikkeen saat vastauksen.

Hyvin halutulla asuinalueella sairaalan, terveyskeskuksen, jäähallin, urheilukentän ja Linikkalanlammin tuntumassa, upealla 1050 m²:n tontilla 1956 rakennettu uljas rintamamiestalo. Täältä löytyy olohuone, makuuhuone, keittiö, wc ja aula. Yläkerrassa makuuhuone, keittiö/makuuhuone, wc ja varastotilaa. Kellarikerroksessa pukuhuone, pesuhuone, sauna, puuvaja, varasto ja muuta säilytystilaa. Sisätilat on moitteettoman hienossa kunnossa ja kaikki pelaa. Väritys paikoin hiukan retro. Huonekorkeudet sekä vintillä että kellarissa hyvät. Hyvä kasvuympäristö lapsille ja kuitenkin kaupungin palvelut kivenheiton päässä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Borgströmintie 16, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan kaupunki, Linikkalan asuinalueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Rintamamiestalo, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, wc ja eteistilat. Yläkerrassa aula, makuuhuone, makuuhuone/keittiö, wc ja paljon säilytystilaa. Alakerrassa pukuhuone, pesuhuone, sauna, puuvaja, marjakellarit, talli/varasto. Asuinpinta-ala alakerassa noin 70 m², yläkerassa noin 30 m² + kellaritila, yhteensä noin 100 m². Ulkomitoin talon pinta-ala on noin 80 m² ja kaikki kerrokset ovat yhtä suuria. Rakennettu yhteensä noin 70 m² x 3 kerrosta 210 m².
Kiinteistötunnus:61-4-1365-14.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Tilat kolmessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Tyypillinen, vanha rintamamiestalon 1050 m²:n tontti, jolla vanhoja omenapuita, marjapensaita, pieni perunamaa, paljon perennoja ja hillittömän iso vaha tammi, joka siivilöi auringonvalon ja tekee pihasta puistomaisen. Turha kai mainita, että piha on ensiluokkaisesti hoidettu ja todella kaunis.
Olohuone:Tilava, valoisa olohuone, jossa ikkunat kahteen suuntaan. Lattiassa muovimatto, seinät tapetoidut ja paneeli katto. Lämpöä tuomassa järeä vuolukivitakka. Olohuoneesta kulku makuuhuoneeseen.
Makuuhuoneet:Alakerran makuuhuoneessa kokolattiamatto, seinät tapetoitu/maalattu ja paneelikatto. Hyvin kaappitilaa. Yläkerrassa entisajan hellahuoneet ja hieman retrohenkeä. Siellä yleensä nuoripari aloitteli yhteiselämää, tai joku oli vuokralla. Korkeudet tästä johtuen ihan hyvät. Toisessa makuuhuoneessa pönttöuuni ja keittiön puolella on ollut puuhella, nyt sähköliesi, jääkaappi, tiskialtaat ja sehän toimii vieläkin keittiönä, tai taipuu tilavaksi makuuhuoneeksi, jossa hyvin kaappitilaa.
Keittiö:Keittiön lattiassa laattakuvioinen muovimatto. Kodinkoneina jääkaappi, pakastin, sähköliesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone. Hyvin lasku- ja kaappitilaa. Yläkerrassa toimiva keittiö, jossa tiskialtaat, liesi ja jääkaappi.
Saunaosasto:Saunassa puilla lämpiävä kiuas. Seinät ja katto paneloidut ja lattia laatoitettu. Sauna ja pesuhuone sijaitsee alakerrassa.
Peseytymistilat:Pesutiloihin mennään pukuhuoneen kautta, jossa muovimatto lattiassa ja seinät sekä katto paneloitu. Pesuhuoneessa kaakeli seinissä, lattiassa laatta lattialämmityksellä sekä suihku ja hyvä tila pyykinpesukoneelle. Pesuhuoneessa lattialämmitys sekä pukuhuoneessa patteri.
Pesu / wc-tilat:Yläkerrassa ja keskikerroksessa kummassakin wc:t, joissa muovimatot lattioissa, peili, allas ja toisessa kaappi.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa sekä aulassa hyvin kaappitilaa. Yläkerran keittiössä kaappeja ja lisäksi varastotilaa seinustalla. Alakerrassa puuvarasto, marja-ja perunakellari, ja varasto, jonne kulku myös ulkoa luiskaa pitkin.
Eteistilat:Eteisestä kulku ylä- ja alakertaan. Aulassa muovimatto lattiassa ja hyvin kaappitilaa. Yläkertaan hienossa kunnossa olevat portaat hyvillä käsijohtimilla, ja samoin kellariin.
Asunnon kunto:Tämä kohde on ollut harvinaisen hyvässä hoidossa ihan koko elinkaarensa ajan, onpas talolle käynyt hyvä tuuri. Vieläkin kaikki niin siistiä ja toimivaa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Vuotuinen sähkönkulutus noin 10 000 kwh/vuosi.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 180 €.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1956.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, alakerta valettu/muurattu, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Kattolämmitys sähköllä olohuoneessa, makuuhuoneessa ja keittiössä, jota ei ole yleensä tarvittu. Yläkerrassa pönttöuuni sekä patterit. Pukuhuoneessa patteri ja pesuhuoneessa lattialämmitys.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Aina korjattu, mitä korjata pitää, mutta 80-90-luvulla talo on saanut isomman remontin osakseen, jolloin on mm. vaihdettu ikkunat, käyttövesi, tehty keittiöremontti ym. 2015 talon seinien eristykset ajanmukaistettiin ja tehtiin uusi ulkolaudoitus. 2008 uusittiin katto. Rappuset yläkertaan 2017.
Palvelut / yhteydet:Kauppaan noin kilometri, sairaala ja terveyskeskus alle kilometri. Jäähalli ja yleisurheilukenttä alle kilometri, kauppakeskukset noin 1.5 kilometriä.
Hintapyyntö:95.000 €.
Muuta:Valokuitu seinässä sisällä, voi liittyä.