Edellinen
Seuraava

Vuonna 1930 Eero ja Hilda rakensivat Kirkkoharjun kupeeseen itselleen sievän pirtin. Kauan ei nuorta onnea riittänyt, syttyi sota, josta Eero ei koskaan palannut.

Hilda asusti pirttiä ja hänen jälkeensä uudet asukkaat ovat myös sitä vaalineet. Nyt on tarjolla kuvankaunis mummonmökki, joka myydään vastuulliselle ostajalle. Mökissä eteinen, tupa ja keittiö, 20 m², yläkerrassa matalaa nukkumatilaa neljälle. Lisäksi pihasauna, huvimaja, varastorakennus ja leikkimökki. Perusteellisen kaunis loiva, eteläinen rinnetontti 1900 m², jossa omenapuita, koristeomenapuita, kaunis tammi, marjapensaita ja perennoja. Lenkkipolut lähtevät melkein omalta tontilta. Humppilan palvelut käden ulottuvilla ja uimaan pääsee Koivistonlammin rantaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Puistotie 22, 31640 Humppila.
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueella, jossa ohjeellinen tonttijako. Rakennusoikeutta runsaasti jäljellä.
Tyyppi / pinta-ala:Talviasuttava mummonmökki, jossa eteinen, tupa ja avokeittiö, n. 20 m². Huonekorkeus 224 cm. Yläkerrassa matalaa nukkumatilaa neljälle ja varastotilaa. Saunarakennus noin 9 m², varastorakennus noin 16 m ², jossa kompostoiva käymälä. Lisäksi huvimaja ja leikkimökki.
Kiinteistötunnus:103-403-2-200, Kivinen-niminen tila.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä on valmiiksi haettuna 50.000 euron edestä. Yksi sähköinen panttikirja. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Tarvittaessa panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena.
Tontin kuvaus / koko:Loiva rinnetontti 1900 m², upea nurmikenttä, jolla vanhoja omenapuita, taloa suojaa eteläiseltä auringolta vanha tammi, marjapensaita, perennoja, koristekasveja ja muutama iso havupuu, mm. kotikuusi, jonka talon ensimmäinen omistaja oli nyppäissyt ojanpenkalta ja siinä se nyt on niin mahtavana. Koko tontti on aidattu pienelle koiralle.
Ranta / järvi:Täältä on hyvä kipaista uimassa kunnan ylläpitämässä Koivistonlammin uimarannassa, jonne matkaa alle kilometri. Osoite Kätöntie 9, Humppila. Täältä löytyy hiekkaranta, vedessä lasten alue, laituri, hyppyteline, 2 beach volley -kenttää, kaksi pukusuojaa ja vesi wc.
Parveke / terassi:Vuonna 2020 rakennettiin mökin edustalle hulpakka, noin 30 m²:n terassi etelän suuntaan. Samassa yhteydessä tuotiin vesipiste altaineen terassin laidalle. Tästä on apua ruuanlaitossa ja tiskauksessa. Täällä on leppoisa paistatella päivää tai etsiä puiden varjoa. Sateisena päivänä voit nauttia kahvit vaikka huvimajassa.
Olohuone:Tuvassa ikkunat kahdella seinällä, tuovat runsaasti valoa tilaan. Lattiassa 2018 asennettu kaunis, harmahtava muovimatto ja seinät maalatut. Tuvasta nousee portaat yläkertaan ja tuvan perällä avautuu keittiö. Rappujen kohdalla on tallella hormi, jos haluaa myös tänne tulisijan, mutta silloin raput pitää siirtää vaikkapa eteiseen.
Makuuhuoneet:Kaunis, valoisa yläkerta, jossa matalaa makuutilaa neljälle.
Keittiö:Keittiössä 2018 asennettu vaaleanharmaat kaapistot. Varusteina 2-levyn liesi, puuhella ja huuva. Jääkaappi/pakastin on hankittu 2021.
Saunaosasto:Pihasauna tontin laidalla, jossa pukuhuone ja sauna. Tietenkin puulämmitteinen kiuas ja pata veden lämmitykseen.
Pesu / wc-tilat:Varastorakennuksessa tilava, kaunis kompostoiva käymälä. Tänne voi olla välillä kiire, mutta on niin kaunis, että pois ei ole mitään kiirettä.
Säilytystilat:Yläkerrassa säilytystilaa, ulkovarasto työkaluille ja puille ja leikkimökkikin on ajanut varaston asemaa, vaikka se on kaunis ja sinne voi vieraankin majoittaa.
Eteistilat:Sisääntulossa pikku eteinen, jossa säilytystilaa ulkovaatteille.
Asunnon kunto:Hyvä, kaunis, muuttovalmis mökki. Oikea paratiisi ja kaikki viimeisenpäälle kunnossa. Ota vain hammasharja mukaan ja täytä jääkaappi, niin loma voi alkaa, mutta jatkossa muista pitää mökistä yhtä hyvää huolta kuin tähänkin asti on pidetty.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Sähköliittymä on. Talvella pidetty peruslämpö. Ulkopuoliset sähköt uusittu 2018.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 80 €, jätteiden poisviennistä neljän talon kimppa ja kulut noin 60 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi tulee kaivoon, josta kesävetenä edelleen. Vettä voi käyttää talvellakin, mutta pois lähdettäessä on hyvä laskea linja tyhjäksi kaivoon, niin ei tule vahinkoja.
Rakennettu:Pirtti 1930 ja varastorakennus rakennustiedon mukaan 1950. Ilmeisesti samoihin aikoihin on mökkiä myös hiukan laajennettu.
Rakennusaine / katto:Puurakenteinen, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Muistikuvaa olisi hirsistä, mutta ei ole avattu eikä katsottu. Sauna on puurakenteinen, lautaverhous, harjakatto, peltikatteella. Varaston katto harja/peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Puuliesi keittiössä, muuten sähkölämmitys.
Suoritetut korjaukset:Mökin kahdelle seinälle on laitettu tuulensuojalevyt ja uusittu lautaverhous sekä koko mökki maalattu vuonna 2011. Sauna, huvimaja ja leikkimökki ovat myös saaneet samalla uuden maalipinnan, samoin mökin alakerran pinnat. 2019 alakertaan asennettu lankkujäljitelmä muovimatto lattiaan, seinät maalattu ja yläkerrasta seinät maalattu. Katto ja vesikourut uusittu 2019 (25 vuoden takuu Ruukin Tiilikainen). Keittiökaapit ja tasot uusittu. 2019 kompostoiva käymälä rakennettu. Terassi ja vesipiste 2020. Jääkaappi/ pakastin hankittu 2021. Saunan pukuhuoneen lattia maalattu 2023. Paljon uusia perennoja ja puuistutuksia viimeisen kolmen vuoden aikana. Ikkunat ovat saaneet kauniin koristelistoituksen ja sisääntulo kaarevan sadesuojan.
Palvelut / yhteydet:Humppilan keskustaan, jossa kaupat ym. palvelut sekä Koivistonlammille matkaa kilometrin verran, juna-asemalle runsas km. Kakkostien varressa, Humppilan kohdalla useampikin hyvä ravintola (kävelymatkan päässä!) ja upeita myymälöitä. Melkein omalta pihalta pääsee lenkkipoluille, Kirkkoharjulle ja sieltä kävellen myös Humppilan keskustaan.
Hintapyyntö:59.000 €
Ajo-ohje:Forssasta päin tultaessa aja Valtatie 2 pitkin Porin suuntaan. Käänny vasemmalle Humppilantielle ja jatka vajaat 600 m ja käänny oikealle Puistotielle, aja vielä noin 450 m ja kaarra y-risteyksestä vasemmalle ja olet perillä.