Edellinen
Seuraava

Tässä koti, kakkoskoti, tai lomakoti, miten vain, Tammelan upeimmalla paikalla, 3282 m²:n loivalla, eteläisellä rinnetontilla ja järvien ympäröimänä. Aivan uskomaton sijainti!

Ensimmäinen kunnan uimaranta noin 400 m:n päässä ja seuraavaan 500 m ja ollaan Pyhäjärven rannassa. Saaren kansanpuisto kivenheiton päässä jne. luetteloa riittää. Tilalla runsaasti vesioikeuksia. Kyseessä on 1986 rakennettu jykevä talo, josta nyt myydään toinen puolikas ja mihin hintaan. Tilaa löytyy 123/183 m². Sisarukset rakensivat upean tiiliverhotun talon, kaksi samanlaista asuntoa. Molemmilla omat, suuret tontit ja ainut yhteinen asia on jätekaivojen tyhjennys. Oma tupa, oma lupa.

https://youtu.be/IjnBCHUkq-M

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kaukolantie 856 as 2, 31340 Tammela Porras.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunnan Saaren kylässä, Portaan keskustassa, yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Loiva rinneratkaisu, tilat kahdessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, kirjas-to/makuuhuone, 2 x makuuhuone, tupakeittiö. Keittiöstä käynti eteläiselle parvekkeel-le. Alakerrassa, jonne käynti myös etupihan puolelta, maan tasalta, takkahuone, pesu-huone/wc, sauna, apukeittiö/leivinhuone, varastotilaa, huone ja autotalli. Huoneistoala 123 m² / kokonaisala 183 m². Asuinkerros noin 83 m², alakerta noin 40 m² ja autotalli, varasto ym. noin 60 m².
Kiinteistötunnus:834-434-1-240.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 100.000 euron edestä. Sähköiset panttikirjat (3kpl) luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä ja hän voi tarvitessaan käyttää niitä oman lainansa vakuutena. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Talon yhteydessä autotalli ja autotallin perällä hyvä maakellari. Lisäksi erillinen varas-to/autokatosrakennus.
Kerros / hissi:Tilat kahdessa kerroksessa.
Tontin kuvaus / koko:Ensinnäkin tilan sijainti on aivan upea, eteläinen loiva rinne. Pinta-alaa on 3282 m² ja tilaa koristavat vanhat puut. perennat, marjapensaat ja hedelmäpuut. Tontti on Kaukolantien suuntainen ja tielle on tehty tievaraus tulevaisuuden varalle. Mitään suunnitelmaa ei ole, mutta varatulle alueelle ei saa rakentaa. (Näkyy tonttikartassa vihreällä katkoviivalla). Aivan tontin alapäässä, keltaisella näkyvälle alueelle voi rakentaa vaikka autotallin tai katoksen, jos niin haluaa tai laittaa vaikka kasvimaan.
Ranta / järvi:Tähän kohtaan voisi kirjoittaa kirjan, mutta aloitetaan suuremmista: Pyhäjärvelle ja Kuivajärvelle noin kilometri, Suujärvelle, kunnan uimapaikkaa ja Saaren kansanpuiston rantaan kilometri, Määrlammille 400 m, jossa kunnan uimapaikka laitureineen, Suujärvelle 600m, lähimpänä Vähä Räkkälänlammi ja Iso Räkkälänlammi 300-400m jne. Nyt neuvon ottamaan Google apuun ja laita hakuun vaikkapa Tammela, Kaukolan näkötorni, Saaren kansanpuisto, Lounais -Hämeen Pirtti, Venesillan leirintäalue (3km) ja olet vasta kahlannut aivan tontin nurkat. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaukolanharju.
Parveke / terassi:Tupakeittiöstä päästään etelään katsovalle parvekkeelle ja eteesi avautuvat upeat maisemat. Kuumimmalta auringolta suojaavat markiisit.
Olohuone:Tilava olohuone ja etelänsuuntaiset ikkunat päästävät päivänvalon hienosti sisään. Lattiassa on hyväkuntoinen muovimatto, seinät tapetoidut ja valkoinen paneelikatto. Olohuoneen jatkeena on iso kirjastohuone, tai siitä voi erottaa makuuhuoneen, jos haluaa.
Makuuhuoneet:Asuinkerroksessa vielä kirjastohuoneen lisäksi 2 makuuhuonetta ja alakertaan saa pienen remontin kanssa yhden tilavan makuuhuoneen, eli yhteensä 4 makuuhuonetta tarvittaessa. Huoneissa muovimatto lattiassa ja seinät maalatut, paneelikatot. Alakerran makuuhuone on tällä hetkellä verstashuoneena ja siellä kunnostetaan ikkunanpokia.
Keittiö:Nyt ei keittiössä ahdista, tilaa noin 25 m², eli puhumme tupakeittiöstä. Kun vielä löytyy varaava takka ja puuhella, niin määritelmä täyttyy hienosti. Keittiön lattiassa muovimatto, seinät maalatut ja valkoinen paneelikatto. Kaapistojen ovet ovat täyspuiset, ja maalattu kauniin harmaiksi. Kodinkoneina jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Keittiöstä kulku parvekkeelle.
Muut huoneet:Yläkerran portaat laskeutuvat takkahuoneeseen, jossa kaunis avotakka antaa tunnelmaa ja lämpöä saunojille. Takkahuoneesta kulku pesuhuoneeseen ja saunaan. Takkahuoneessa on erityisen kauniit paneloinnit. Takkahuoneesta on kulku myös ulos. Alakerrassa on myös hulpakka leivinhuone leivinuunilla varustettuna tietenkin. Tänne voi sijoittaa myös kodinhoitohuoneen tai tämän voi avata alakerran makuuhuoneen kanssa ihan vaikka miksi tilaksi. Valmiina pesukoneliitäntä ja käsienpesuallas.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen ja varaus puulämmitteiselle. Seinät ja katto paneloidut ja lattia laatoitettu.
Peseytymistilat:Pesuhuoneessa suihku, käsienpesuallas ja wc. Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut.
Pesu / wc-tilat:Asuinkerroksessa toinen wc, jossa peili- ja allaskaappi, lattiassa laattaa ja seinissä maalattu lasikuitutapetti.
Säilytystilat:Makuuhuoneissa paljon kaapistoja ja alakerrassa lisää säilytystilaa.
Eteistilat:Asuinkerroksessa väljä sisääntulo ja materiaalit kuten olohuoneessa. Eteistila jatkuu portaikkona ja antaa hyvin avaran vaikutelman.
Asunnon kunto:Lämminhenkinen, siisti ja ihanan avara.
Vapautuminen:On vapaa ja jäljellä olevat huonekalutkin voi jäädä halutessa.
Sähkö:Vuotuinen sähkönkulutus noin 7500 kWh, noin 1,000 €, sisältää käyttösähkön ja ilmalämpöpumpun.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 240 €. Puita kuluu noin 8 m³.
Vesi / viemäri:Määrlammin vesiyhtymän oma liittymä ja likavesille kolme kaivoa. Kaivon tyhjennys hoidetaan yhteistyössä naapurin kanssa.
Rakennettu:1986.
Rakennusaine / katto:Teräsbetonilaatta, puurunko, tiiliverhous, aumakatto Varttikatteella, sammalenpoisto ja maalaus tehty 2020.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys kattolämmityksenä, pesutiloissa lattialämmityksenä. Ilmalämpö-pumppu asuinkerroksessa, samoin varaava takka ja puuhella. Alakerrassa jämäkkä leivinuuni ja avotakka.
Energialuokka:Ei vielä lain edellyttämää energiatodistusta. Laaditaan kuntokartoituksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto liesituulettimen kautta.
Suoritetut korjaukset:Katto maalattu 2020, pintoja siistitty. Keittiön koneet uusittu noin 4 vuoden aikana, kaapistojen täyspuiset ovet maalattu ja tasot uusittu.
Tulevat korjaukset:Alakerran makuuhuonetta on käytetty naapurin keittiön kanssa hätävara yksiönä. Nyt ovireikä naapuriin pitää sulkea ja avata kulku sisä- tai ulkokautta tuonne huonee-seen. Silloin kaikki yhteys naapuriin on poikki ja talo keskeltä katkaistu, samoin kun tonttikin aikanaan on katkaistu.
Palvelut / yhteydet:Vireään Tammelan keskustaan matkaa noin 5 km.
Hintapyyntö:79.000 €.
Muuta:Oikeudet: Yhteinen vesialue 834-434-867-1 Saaren yhteinen vesialue ja vesijättö. Yhteinen vesialue 834-434-876-2 Määrlammi . Rasitteet: Tierasite Nummimäki ja Takala. Takalaan on käynti Portaantien puolelta. Maantien suoja-alue.