Edellinen
Seuraava

Tässä Mellilän Hirsityön rakentama hirsimökki vuodelta 1998, sekä puuvaja/varasto, puusee, 2600 m² aurinkoinen tontti ja kunnan vesi.

Täällä on vain mökkeilty, joten tontti kaipaa viherpeukalon kädenjälkeä, eikä mökille maalikaan pahaa tee. Kun nämä teet, sinulla on hieno hirsimökki, jossa tupa, avokeittiö, ruokailutila, sauna sekä pukuhuone noin 40 m² + parvi ja terassin kanssa yhteensä 54 m² . Pesutilat ja sauna lattialämmityksellä ja laatoitettu, saunassa suihku. Kunnan vesi tulee saunan seinään ja lauteiden alla on vesivaraaja. Sekä puilla lämpiävä että sähkölämmitteinen kiuas. Kuiva, luonnonvarainen, kumpareikas tontti. Aika tasokas hintaisekseen.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Saharannantie 106, 32260 Kojonperä, Loimaa.
Alue / kaavoitus:Loimaan kaupungin Kojonperän kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupa, avokeittiö, ruokailutila, makuuhuone, sauna ja pukuhuone, noin 40 m² + parvi ja terassin kanssa yhteensä 54 m². Varastorakennus 12 m², joka valmistunut vuonna 2000 ja puusee.
Kiinteistötunnus:430-420-2-70 Kojola II.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kohteeseen ei ole haettu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tilan pinta-ala on 2600 m². Rivakalla siivouksella tontista saa tosi mukavan ja aurinkokin aivan oikeassa suunnassa. Maaperä on kuivahkoa ja loivasta kumpareikas.
Parveke / terassi:Mökin etuosassa 14 neliön terassi.
Olohuone:Olohuoneessa on lautalattia, seinät hirttä ja katossa paneelia. Tuvasta rappuset parvelle.
Makuuhuoneet:Alakerrassa pieni ikkunallinen makuuhuone, jossa lauta lattiassa ja katossa paneeli. Yläkerrassa parvi, jossa matalahkoa nukkumatilaa. Lattiassa lauta ja katto paneelia.
Keittiö:Paljon keittiökaapistoja ja tasoaja, liesi, liesituuletin sekä jääkaappi. Keittiön jatkeena ruokailutila.
Muut huoneet:Pukuhuone: Lattiassa laatta lattialämmityksellä, seinät hirttä ja katto paneloitu. Pukuhuoneesta kulku terassille.
Saunaosasto:Seinät hirttä, katto paneloitu, laattalattia lattialämmityksellä. Puu- sekä sähkölämmitteiset kiukaat. Lauteiden alla lämminvesivaraaja. Saunan yhteydessä peseydytään, suihku ja hana seinustalla.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Säilytystilat:Ulkorakennuksessa hyvin varastotilaa sekä olohuoneessa kaappeja.
Asunnon kunto:Hyvässä kunnossa ja pienellä fiksauksella aivan loistava.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy.
Muita maksuja:Kiinteistövero 170,95 €
Vesi / viemäri:Kunnan vesi (vesiliittymä). Harmaat vedet johdetaan imeytykseen.
Rakennettu:Runko vuonna 1995 ja siitä rakennettu hiljalleen valmiiksi, valmistunut 1998. Ulkorakennus valmistunut vuonna 2000.
Rakennusaine / katto:Valettu teräsbetonilaatta, hirsi, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Suora sähkölämmitys pattereilla. Hotri takalle, jos haluat laittaa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:34.000 €.
Muuta:Omistajat ovat olleet ensimmäiset mökin käyttäjät.
Ajo-ohje:Käänny kakkostieltä Kojonperäntielle ja aja tätä 4.9 km, käänny vasemmalle saharannantielle, aja 1 km, kohde vasemmalla.