Edellinen
Seuraava

Tämä pieni, sievä, 2015 rakennettu saunamökki ja vähän isompi vanha mökki odottavat uusia lomanviettäjiä Tammelan Liesjärvellä.

Luonnonmukaisella, 2662 m²:n tontilla sijaitsevan saunamökin pinta-ala on noin 15 m²/22 m². Sauna, saunatupa ja terassi. Vuonna 1979 rakennettu vanha mökki on kooltaan noin 30 m². Tilalla on kirjattu oikeus Kivijärven rannassa olevaan noin 1000 m²:n rantapalstaan (yhteiset vesioikeudet). Vielä ehdit nauttimaan kauniista kesäilloista omalla mökillä, vain noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Liikunnan harrastajalle mökillä on oiva sijainti. Tammelan ja Lopen järvet, kansallispuistot ja lenkkipolut ovat helposti käytettävissä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kivijärventie 2, 31300 Tammela Liesjärvi.
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Tammelan kunnan Liesjärven kylässä, ranta-asemakaava-alueella. Kaavan mukaisesti tilalle saa rakentaa 80 m²:n suuruisen mökin, saunan ja talousrakennuksen.
Tyyppi / pinta-ala:2015 rakennettu saunamökki, jossa sauna, saunatupa ja terassi n.15 m² / 22 m². 1979 rakennettu mökki, jossa tupa ja kaksi pientä huonetta, noin 30 m². Lisäksi kompostoiva käymälä ja katos puille.
Kiinteistötunnus:834-421-48-15 Koivurinne niminen tila.
Kiinnitykset:KIINNITYKSET: Yksi sähköinen panttikirja valmiiksi haettuna (50.000 €). Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjaa voit käyttää tarvittaessa oman lainasi vakuutena. OIKEUDET: Yhteiset vesialueet: 834-421-48-15. Tilalla on vesioikeus Kivijärven Peijakkaankiven lahdessa olevalle, noin 1000 m²:n suuruiselle rantapalstalle, joka on kivipyykein merkitty. Matkaa tänne on alle kilometri. Omistaja ei ole käyttänyt oikeuttaan, joten alueen kunnosta ja rannan tilasta ei ole tietoa. RASITTEET: Tonttikartassa näkyy Riimalantien varressa oleva maantien suojavyöhyke. Tälle alueelle ei saa rakentaa.
Tontin kuvaus / koko:Luonnontilainen 2662 m²:n tontti Riimalantien ja Kivijärventien kulmauksessa.
Ranta / järvi:Tilalla on kaavan mukainen kirjattu vesioikeus Kivijärven Peijakkaankiven lahdessa olevalle, noin 1000 m²:n suuruiselle rantapalstalle, joka on kivipyykein merkitty. Matkaa tänne Kivijärventietä on alle kilometri. Kivijärvi on osin Tammelan ja osin Lopen puolella. Muita järviä: Levoniemenjärvi, jonne matkaa myös alle km, Keritty ja Onkimaanjärivi ovat isompia, matkaa niihin reilut 3 km.
Parveke / terassi:Saunamökin edustalla katettu terassi noin 7 m². Myös vanhan mökin edustalla on terassi.
Olohuone:TUPA/MAKUUHUONE: Lautalattia, seinät ja katto valkoiseksi maalattua paneelia.
Makuuhuoneet:MAKUUHUONEET: Vanhassa mökissä on yksi isompi huone ja kaksi pienempää.
Saunaosasto:Tilava sauna, jossa puilla lämpiävä kiuas vedenlämmittimellä. Saunassa myös peseydytään. Kantovesi kaivosta saunaan.
Pesu / wc-tilat:Kompostoiva käymälä.
Asunnon kunto:MÖKKIEN KUNTO: Saunamökki on uudehko ja todella hyvässä kunnossa. Se onkin ollut pääasiallisesti käytössä. Vanha mökki on huonokuntoinen ja kaipaa kunnostusta.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Ei sähköä.
Muita maksuja:Kiinteistövero 121 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, juomavesi tuotu mukana. Jätevedet kivipesän kautta imeytykseen. Kantovesi.
Rakennettu:Saunamökki 2015 ja vihreä vanha mökki 1979.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous. kaksinkertaiset ikkunat. Ovet tehty käsityönä, umpipuuta. Harjakatto peltikatteella. Vanha mökki puurunko, lautaverhous ja peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Saunakamarissa on Porin Matti.
Energialuokka:Kohteeseen ei vaadita energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Tulevat korjaukset:Vanha mökki on ollut jonkin aikaa käyttämättä ja se kaipaa kunnostusta.
Palvelut / yhteydet:Tammelaan ja Karkkilaan alle 30 km, Somerolle ja Lopelle noin 25 km, Forssa 35, Riihimäki 40, Hyvinkää alle 50 ja kehä III kuutisenkymmentä kilometriä.
Hintapyyntö:39.500 €
Ajo-ohje:Kun käännyt Riimalantieltä Kivijärventielle, mökille käännytään heti vasemmallae.