Edellinen
Seuraava

Tämä loistava, ympärivuotinen lomanviettopaikka, kakkoskoti tai vaikkapa vakituinen asunto, on kunnostettu omakotiasumisen vaatimukset täyttäväksi.

Napakka, 1920 rakennettu ja 2010 peruskorjattu hirsirunkoinen talo, (jäljelle jäi remontissa vain hirret) 80 m², jossa iso olohuone/tupa, keittiö, takkahuone, pesuhuone, sauna, wc ja tilava eteinen. Yläkerta rakentamaton ja sinne saa nukkumatilaa. Varastotiloja löytyy reilusti, vanha ulkorakennus ja autotalli. Ihana, rakennusten ympäröimä pihapiiri ja pieni koivikko, noin 3100 m². Kun vielä lisätään, että Kivijärven rauhoitettu luonnonsuojelualue on naapurina ja Nuutajärvellä oikeus rantapalstaan, niin paketti on valmis. Tule katsomaan ja korjaa talteen.

https://youtu.be/J80Hzw7Cwjs

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Leikkikankaantie 49, 31140 Menonen.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnan Menosten kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone/tupa, keittiö, wc, pesuhuone, sauna, takkahuone ja lämmin veranta. Pinta-ala 80 m². Yläkerta rakentamaton.
Kiinteistötunnus:Määräala tilasta 887-41-2-30 Kylänpää.
Muut rakennukset:Lisäksi 1930 rakennettu ulkorakennus, osin hirttä ja autotallirakennus.
Tontin kuvaus / koko:Leikkikankaantiehen rajoittuva määräala on kooltaan noin 3100 m². Puutarhatontti, jossa kaunis nurmi, puita ja vanha omenapuu. Raken-nusten suojaama valoisa sisäpiha.
Ranta / järvi:Kivijärven rauhoitettu luonnonsuojelualue naapurissa. Kirjattu oikeus, yhteiset oikeudet rantapalsta Nuutajärven rannassa.
Olohuone:2010 remontin yhteydessä olohuoneen lattiaan on laitettu muovimatto, seinät levytetty ja maalattu ja katoon MDF sisustuslevy. Lämmönlähteenä varaava takka. Olohuone on iso ja valoisa, ikkunoita kolmella si-vulla.
Makuuhuoneet:Yläkertaan voi rakentaa makuutiloja. Eteisen katossa on luukku, josta ylös pääsee.
Keittiö:Muovimatto lattiassa, seinät maalattu, paneelikatto. Varusteina jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, kaatoaltaat ja paljon kaapistoja. Lisäk-si varaava puuliesi.
Muut huoneet:Takkahuoneessa muovimatto lattiassa, seinät ja katto paneloidut. Iso, varaava takka.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, akryylimassa lattiassa, seinät ja katto paneloidut.
Peseytymistilat:Pesutila remontoitu 2010, jolloin asennettu myös vesieristeet. Pesuhuoneessa suihku, suihkusein, käsienpesuallas, peilikaappi, pyykinpesukone ja vesivaraaja. Lattiassa akryylimassa, seinät kaakeloidut ja pa-neelikatto. Lämmityksenä sähköpatteri.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa lattiassa akryylimassa, seinisä kaakelit ja paneelikat-to. Käsienpesuallas ja peilikaappi. Vesassa on ikkuna ja lämmitys hoi-tuu patterilla.
Eteistilat:Iso, tilava eteistila, jossa muovimatto lattiassa, seinät paneloidut ja pal-jon ikkunoita.
Asunnon kunto:Vanha talo, mutta paljon remontoitu. Hirsien kunto on tarkistettu 2010.
Vapautuminen:On vapaa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 110 € ja tiemaksu noin 20 €/v.
Vesi / viemäri:Vesi kaivosta pumpulla sisään ja likavedet kahden kaivon kautta. Uu-sien määräysten mukaan pitää rakentaa vielä kolmas kaivo.
Rakennettu:1920, peruskorjattu 2010.
Rakennusaine / katto:Kiville rakennettu, sokkeli levytetty ja tuuletusritilät lisätty. Hirsirunko ja 2010 päällystetty pesubetonilevyillä, tuuletusrako on. Harjakatto peltikat-teella 2010.
Lämmitys / tulisijat:Talossa sähköpatterit, 2 varaavaa takka, varaava puuhella, jotka läm-mittävät hyvin koko talon.
Ilmanvaihto:Painovoimainen, liesituulettimen kautta.
Suoritetut korjaukset:2010 talo avattu hirsiin asti, lisätty eristeet pohjaan, seiniin ja välipoh-jaan, uusittu pinnat, keittiökalusteet ja koneet, sähköt, ikkunat, ovet, lat-tia, eristykset, uusi peltikatto, talo päällystetty pesubetonilevyillä ja maa-lattu, sauna, pesutila ja wc.
Tulevat korjaukset:Lattia hieman viettää, vanha vika, voi korjata jos vaivaa.
Palvelut / yhteydet:Hyvät kulkuyhteydet. 9- tietä Urjalaan tai Humppilaan 10-14 km, Fors-saan tai Loimaalle vajaat 30 km ja Tampereellekin vain 70 km.
Hintapyyntö:Hp. 59.000 €