Edellinen
Seuraava

Sievä hirsimökki Koenjoen varrella aurinkoisella, eteläisellä, hienosti hoidetulla 3000 m²:n tontilla. Kunnan vesi ja sähköt.

1988 rakennettu mökki, jossa tupa, keittiösyvennys, makuuhuone, pieni parvi ja terassi 29/40 m². Saunarakennus kevythirrestä, jossa pieni pukuhuone. Talousrakennus/autotalli, jonka päässä kesäkeittiö ja toisessa päässä kompostoiva käymälä, toinen varastorakennus ja puusee, kellari. Tilaa yhteensä 29/87 m². Todella hieno tontti mansikkamaineen ja marjapensaineen. Kaunis kuusiaita suojaa pohjoisen puolelta, upeat näkymät, eikä naapureita.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Jänesmäentie 91, 31650 Humppila.
Esittely:05.06.2023 klo 17.45-18.15 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com.
Alue / kaavoitus:Humppilan kunta, Venäjänkangas, kaava-alueen ulkopuolella. Lisärakentamiselle rakennuslupaa haetaan ja tietoja rakentamisesta saa Humppilan kunnalta.
Tyyppi / pinta-ala:Vapaa-ajan asunto, jossa tupa, keittiösyvennys, makuuhuone, parvi ja terassi, 29 m² / 40 m². Talousrakennus/autotalli, jossa varastotilaa ja kuivakäymälä. 28 m² + päähän rakennettu kesäkeittiö. Saunarakennus 10 m², vanha mökki 9 m², lisäksi vielä varasto/puusee ja vanha leikkimökki, joka myös toiminut varastotilana sekä kellari. Rakennettu yhteensä 87 m² = mökin rak.ala + ulkorakennukset, (29 m² / 87 m²).
Kiinteistötunnus:103-402-2-100 Kangaskoski niminen tila.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Oma etelänsuuntainen, kauniisti hoidettu vihanta tontti 3000 m², joka rajoittuu Koenjokeen. Rantaviivaa noin 70 m. Mökiltä upeat näkymät pelloille ja naama suoraan etelään. Pohjoisen puolelta tonttia suojaa kaunis kuusiaita, lämpimässä rinteessä viihtyvät mansikat ja ryytimaa, marjapensaat pullollaan marjoja ja kasteluvettä saa joesta. Todella upea tontti.
Ranta / järvi:Koenjoki, rantaviivaa noin 70 m.
Parveke / terassi:Mökin etuosassa on lämmin kuisti ja pihassa kiva tila pihakalustolle. Varastorakennuksen päästä löytyy toimiva kesäkeittiö.
Olohuone:Tuvassa lankkulattia, seinät hirttä ja paneelikatto. Massiivinen varaava takka.
Makuuhuoneet:Makuuhuone: Makuuhuoneessa myös lankkulattia, seinät hirttä ja katto paneloitu. Matala parvi, jonne voi 1-2 henkeä majoittaa.
Keittiö:Pieni keittiö avautuu tupaan. Materiaalit kuten tuvassa. Kodinkoneina jääkaappi, mikro ja puuhella. Sähköliesi löytyy kesäkeittiöstä. Vesimittari on sijoitettu keittiön kaappiin.
Saunaosasto:Saunaosasto: Kevythirrestä rakennetussa saunassa on ensin pieni pukuhuone ja sitten löylyhuone, jossa puilla lämmitettävä kiuas.
Pesu / wc-tilat:Kompostoiva puucee varastorakennuksessa ja toinen, periteisempää tyyliä edustava puusee taaempana olevassa varastorakennuksessa.
Asunnon kunto:Mökin kunto on todella hyvä, mökistä on pidetty huolta.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy ja voimavirta myös.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 220 euroa vuosi. Tiemaksua ei ole.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi tulee keittiöön, Humppilan vesihuolto Oy. Jätevedet imeytyskaivoon. Täyttää vaatimukset/vähäinen vedenkäyttö.
Rakennettu:Mökki rakennettu1988, isompi varasto/autotalli 1992, loput rakennukset 1978.
Rakennusaine / katto:Pohja kaivettu ja sorastettu, salaojat, valettu laatta, seinät liimahirttä, ala- ja yläpohjassa villaa 200 m, harjakatto palahuopakatteella. Ikkunat kaksinkertaiset. Harjakatto huopakatteella. Autotalli laatalle valettu, puurunko, lautaverhous ja huopakatto. Saunarakennuksessa kevythirrestä ja huopakatto.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa varaava takka, keittiössä puuhella ja lisäksi sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Humppilan keskustaan on noin 4 km ja sieltä löytyy mm. kunnan ylläpitämä uimapaikka Koivistonlammin rannalla. Noin 2-3 kilometrin päässä on Humppilan lasitehtaan rakennus, paljon kauppoja ja ravintoloitakin kaksin kappalein.
Hintapyyntö:65.000 €