Edellinen
Seuraava

Oma loma-asunto Torrolla, kolmen kilometrin päässä Torronsuon kansallispuistosta.

Vuonna 1985 rakennettu mökki sijaitsee eteläisellä, luonnonvaraisella, 2015 m² tontilla ja pinta-alaa mökillä on 18 m² / 24 m². Ulkosauna, joka purettu ja tilalle tehty uusi 2022, n. 15 m². Lisäksi vielä puusee, puuvaja ja käytöstä poistettu maakellari. Kaksi kaivoa, ainakin toinen pitää puhdistaa, sähkö puuttuu ja keittiö puuttuu. Täällä on vielä paljon puuhaa, mutta mitäs se huutokauppakeisari sanookaan: hullu se on, joka ei jotain tarjoa….

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kissanhännäntie 74, 31300 Tammela, Torro.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunnan Torron kylässä, asemakaava-alueen ulkopuolella. Lisätietoja antaa Tammelan kunta. Loppukatselmusta ei ole tehty.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupa, noin 18 m²/ 24 m². Saunarakennus, jossa saunatupa, pukuhuone ja löylytila, noin 15 m². Puuvarasto, käymälä ja käytöstä poistettu maakellari.
Kiinteistötunnus:834-444-1-86
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Vanhasta saunasta jätetty perusta ja muutama tolppa, muuten uusi sauna noussut 2022.
Tontin kuvaus / koko:2150 neliön loiva, eteläinen, luonnonvarainen rinnetontti.
Ranta / järvi:Tammelan lukuisista järvistä löydät itsellesi sopivan uimapaikan.
Parveke / terassi:Mökin edustalla noin 6 neliön suuruinen terassi etelän suuntaan. Terassi uusittu kesällä -22. Osittain katettu. Saunan edustalla myös pieni terassi vilvoitteluun.
Olohuone:Tupa: Mökki on yksi yhtenäinen, korkea tila, jossa Porin Matti -uuni lämpöä tuomassa. Lauta/muovimatto lattiassa, seinät ja katto maalattua lautaa.
Saunaosasto:Puurunko, lautaverhous, kolminkertaiset ikkunat ja vesivaneri lattiassa. Vanha sauna purettu alkutekijöihin ja rakennettu uudelleen 2022. Puulämmitteinen kiuas, jossa lämminvesisäiliö kyljessä. Pukuhuoneessa seinät paneloidut.
Pesu / wc-tilat:Kuvissa näkyvä Mikki Hiiren kuvalla varustettu leikkimökki toimittaa käymälän virkaa.
Vapautuminen:On vapaa.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 100 € / v. Kolme tiemaksua, yhteensä noin 150 € / + auraus.
Vesi / viemäri:Kaksi kaivoa, joita ei ole käytetty aikoihin. Pitää puhdistaa ja kunnostaa. Juomavettä voi tankata Tammelan S-marketista kaupassa käydessään. Saunan pesuvedet ohjattu sakokaivoon.
Rakennettu:1985.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa puulämmitteinen Porin Matti -uuni.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Forssaan n. 17 km Somerolle n.14 km Saloon n. 50 km Helsinkiin n. 116 km Turkuun n. 100 km.
Hintapyyntö:29.000 €.
Muuta:Torronsuon kansallispuistoon noin 3 km ja Eerikkilän urheiluopistoon noin 19 km. Samalla etäisyydellä paljon järviä.
Ajo-ohje:Torron kyläkeskuksesta käänny oikealle Myllynkulmantielle, jota n 1 km, jonka jälkeen vasemmalle Kissanhännäntielle ja sitä noin 700 metriä, käännytään vasemmalle ja mökki vasemmalla.