Edellinen
Seuraava

No nyt kohteessa on riittävästi makuutiloja. Tarjolla kaksi hirsimökkiä sisävessalla, hirsinen saunarakennus, sähköt on ja talviasuttava. Tonttiakin reilut puoli hehtaaria ja naapureita ei ole mailla halmeilla.

Päämökin pinta-ala 55 m²/ 65 m², jossa tupa, keittiötila, kolme makuuhuonetta, eteinen, wc ja terassi. Rakennettu 1982. Vierasmökki 28,5 m² / 39,5 m², jossa tupakeittiö, makuuhuone ja terassi. Yläkerta kokonaan nukkumatilana ja korkeus harjalta 1,95 m.  Rakennettu 1995.  Ihana, hirsinen saunarakennus vilpoloineen.  Tässä on rahoille vastinetta.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Urjalantie 144, 31170 Forssa, Savijoki.
Alue / kaavoitus:Forssan kaupungin Savijoen kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Tyyppi / pinta-ala: Kaksi hirsimökkiä ja saunarakennus. Päämökin pinta-ala 55 m²/ 65 m², jossa tupa, keittiötila, kolme makuuhuonetta, eteinen, wc ja terassi. Vierasmökki 28,5 m² / 39,5 m², jossa tupakeittiö, makuuhuone ja terassi. Yläkerta kokonaan nukkumatilana ja korkeus harjalta 1,95 m (ei ole mukana pinta-alassa).
Kiinteistötunnus:Määräala kiinteistöstä 61-404-4-29 Ahola.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kantakiinteistöön kohdistuu kiinnityksiä, mutta ne eivät tule rasittamaan nyt myytävää määräalaa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Noin 0,5300 hehtaarin tontti on täysin omassa rauhassaan puiden ympäröimänä. Itse tontilla ei ole kovinkaan paljon varjostavia puita, joten piha on valoisa ja vara. Vanhaja marjapensaita, nurmikenttää ja muita istutuksia löytyy. Tontille johtava tie päättyy mökkien pihaan.
Ranta / järvi:Lähin järvi on Kokonjärvi, jonne noin 3 km, Valijärvelle 6 km ja siellä on hyvä kunnan uimaranta. Särkijärvi on noin 5 km etäisyydellä.
Parveke / terassi:Molempien mökkien edustalla on katetut terassit, toinen 10 m² ja toinen 11 m². Saunaan mentäessä on ihana tila, jossa nyt puuvarasto ja vain osa käytetty vilpolaksi, mutta voi kokonaankin rakentaa ihanan tilan.
Olohuone:Tuvassa lautalattiat, seinähirret maalattu valkoiseksi ja valkoinen paneelikatto. Varaava takka. Vierasmökissä myös pintamateriaalit puuta ja reilu marmorinen avotakka, josta ilmeisesti saa helposti varaavan.
Makuuhuoneet:Päämökin kaikissa kolmessa makuuhuoneessa kaikki materiaalit puuta. Kah-dessa makuuhuoneessa lisäksi parvi. Vierasmökin alakerrassa on makuuhuone ja koko yläkerta rakennettu makuutiloiksi. Korkeutta harjan kohdalla on 195 cm. Yläkerran tilaa ei ole laskettu pinta-alaan.
Keittiö:Päämökin keittiötilassa kaapisto, kaatoallas ja puuhella. Keittiön kautta kuljetaan yhteen makuuhuoneista, jonka voi ottaa tarvitessa keittiökäyttöön. Vierasmökissä enemmän kaapistoja, tasoja, kaatoaltaat ja liesi.
Saunaosasto:Saunaan mennään kivan puuvarasto/vilpola tilan kautta ja nöyrästi pitää ku-martaa matalasta ovesta saunaan mentäessä. Vanhasta hirsisestä riihestä on tehty tilava, varmasti tosihyvä sauna, jossa puilla lämpiävä järeä kiuas huoleh-tii löylyistä ja Harvian padassa voi lämmittää veden. Saunassa mahtuu hyvin peseytymään ja vettä voi pumpata seinässä olevasta pumpusta. Saunassa on myös pieni sähköllä lämpiävä ve-sivaraaja, jos aina ei viitsi pataa lämmittää.
Pesu / wc-tilat:Päämökissä on wc, jossa käsienpesuallas, peilikaapisto, käsisuihku ja patteri. Seinät hirttä ja lattiassa akryylimassa. Ulkona lisäksi puusee. Vesivaraaja 40 litraa. (Wc ei ole kovin vanha.)
Asunnon kunto:Rakennukset ovat hyvässä kunnossa ja odottavat uusia lomaviettäjiä.
Vapautuminen:On vapaa, muuttaa voi heti.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy, sulakekoko 3 x 25 A, voimavirta.
Vesi / viemäri:Vesi tulee pumpulla lähdekaivosta. Vesi on aiemmin tutkittu ja hyväksi todettu. Nyt ollut vähällä käytöllä, joten kannattaa tarkastaa uudelleen. Toinen kaivo on rengaskaivo ja siinä nostovipu käsin nostamista varten. Raskaat vedet on ohjattu 5 m³:n umpisäiliöön ja keittiöiden kaatoaltaiden vesi menee imeytykseen.
Rakennettu:Päämökki 1982 ja vierasmökki 1995.
Rakennusaine / katto:Päämökki Honkarakenteen höylähirsimökki (117/160), harjakatto peltikatteella. Talviasuttava. Vierasmökki, Rosendahl Pilha höylähirsi, harjakatto peltikatteella. Alapohja: lautalattia, palkit, min villa 100 mm, tuulensuojalevy rossipohjalaudoitus. Ulkoseinät: höylähirsi 58 mm (92 mm), koolaus, min villa 100 mm, tiivistyspaperi, paneeli. Yläpohja: huopakate, umpilaudoitus, tuuletusrako 50 mm, min villa 150 mm, tiivistyspaperi, paneeli. Saunarakennus hirttä, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Päämökissä sähköpatterit, varaava takka ja puuhella. Vierasmökissä marmorinen avotakka ja sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen molemmissa mökeissä.
Suoritetut korjaukset:Vierasmökki on saanut uuden peltikatteen 2018 ja päämökki maalattu sisältä ja ulkoa 2015.
Palvelut / yhteydet:Urjalan asemalla on ruokakauppa, matkaa noin10 km. Urjalan keskustaan noin 14 km, Forssaan ja Tammelaan noin 20 km.
Hintapyyntö:75.000 €
Muuta:Kartassa näkyy, että tie jatkuu seuraavaan rakennukseen, joka varastoraken-nus, mutta tieoikeus poistetaan ja varastorakennukseen kuljetaan toista kaut-ta. Tähän rakennukseen ei kesällä ole näköyhteyttä, mutta talvella hieman pilkistää puiden takaa, eli ei naapureita näköyhteydellä.
Ajo-ohje:Urjalan tieltä käännytään Vuorenkulman risteyksen ja Vuorenkulman linja-autopysäkin välistä pysäkin puoleiselle pikkutielle. Näet puomin, mutta siitä voi kävellä, ei ole pitkä matka. Tästä liittymästä ei jatkossa kuljeta minnekään muualle ja tie päättyy mökkien pihaan.