Edellinen
Seuraava

Kuvassa onkin vasta sauna. Tarjolla tunnelmallinen, tyylikkäästi remontoitu, 47 m²:n omakotitalo, tai loma-asunto, hirsinen saunarakennus ja upea 3000 m²:n tontti järvien läheisyydessä.

Tämä mummonmökki on rakennettu 1937 ja 2020 siitä kehkeytyi vakituiseen asumiseen soveltuva sievä talo, jossa huone, keittiö, wc, pesuhuone, sauna ja eteinen. Asuntoa on kunnostettu paljon, mm. keittiö, kylpyhuone ja sauna remontoitu sekä lattiaan laitettu eristeitä vuonna 2020, joten asunto on nyt hienossa kunnossa. Lisäksi tunnelmallinen hirsirunkoinen pihasauna, jossa puilla lämpiävä kiuas, autotalli ja leikkimökki. Kunnan vesi ja viemäri. Tontti on upea, eikä voi uskoa, että melkein kerrostalon takapihalta löytyy tällainen keidas ja Pyhäjärvikin kävelymatkan päässä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Iisaksentie 6, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Tammelan keskustassa, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Tällä hetkellä käyttötarkoituksena vakituinen asuminen. Omakotitalo, 47 m², jossa huone, keittiö, sauna, pesuhuone, wc ja eteinen. Hirsirunkoinen pihasauna, jossa myös varastotila, leikkimökki ja autotalli. Taipuu tietenkin myös ympärivuotiseksi loma-asunnoksi.
Kiinteistötunnus:834-441-4-65 Kuusela-niminen tila.
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 130.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Tontin kuvaus / koko:Aivan loistava 3000 m²:n tontti kauniine istutuksineen. Pihassa omenapuita ja pensaita, lisäksi terassi löytyy pihan keskustasta. Kaavamuutos vireillä, tämä tulee pienentämään tonttia lähinnä katualueen osalta. Ei voi uskoa, että melkein kerrostalon takapihalta löytyy tällainen keidas.
Ranta / järvi:Pyhäjärvelle matkaa linnuntietä n. 350 m. Myös kunnan uimarantaan lähes suora reitti.
Parveke / terassi:Aurinkoisessa, suojaisassa paikassa nurmialueella terassi, johon mahtuu hyvin terassikalusteet.
Olohuone:Valoisa olohuone, ikkunat kahteen suuntaan. Lattiassa alkuperäinen kunnostettu lauta ja seinät maalattu. Olohuoneeseen mahtuu hyvin parivuode. Pystymuuri huoneen nurkassa, mutta tämä pitää ensin huoltaa, jotta pääset lämmittämään. Hormi on kunnossa.
Keittiö:Uuden veroisessa keittiössä lauta lattiassa, seinissä puolipaneeli sekä tapetti/maali. Varustuksena jääkaappi, pakastin, uuni, integroitu liesi sekä astianpesukone. Ruokailuryhmälle hyvä tila keittiön jatkeena. Täällä myös ilmalämpöpumppu.
Saunaosasto:Asuinrakennuksen saunassa laattalattia lattialämmityksellä, paneeli seinissä ja katossa. Täällä on sähkölämmitteinen kiuas. Pihassa aivan huikean hieno ja tunnelmallinen hirsinen ulkosauna, jossa puilla lämpiävä kiuas, jossa lämmintä vettä varten säiliö. Saunan etuosassa pieni pukuhuone/vilpola.
Pesu / wc-tilat:Pesutila laatoitettu, lattialämmitys ja laatat maalattu sekä paneeli katossa. Suihku ja suihkuseinä sekä pyykinpesukoneelle hyvä tila. Erillisessä tyylikkäässä wc:ssä käsienpesuallas allaskaapilla.
Säilytystilat:Piharakennuksessa kylmää varastotilaa. Pieni vaaleasävyinen eteinen.
Asunnon kunto:Erittäin kodikas ja hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Muita maksuja:Kiinteistövero 116 €. Sähkökulutus ollut vuodessa noin 6.800 kWh. Täällä asut todella pienillä kuluilla.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja viemärijärjestelmä.
Rakennettu:1937, remontoitu 2020.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Sauna hirsirunkoinen.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, pönttöuuni (pitää huoltaa), pesuhuoneessa lattialämmitys.
Energialuokka:Ei lain edellyttämää energiatodistusta..
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2020 keittiö uusittu, lattioihin laitettu eriste sekä ilmansulkupaperi, laudoitus uusittu täysin keittiöön ja olohuoneeseen osittain. Kylpyhuone ja saunaa kunnostettu myös vuonna 2020. Lämminvesivaraaja uusittu vuonna 2020.
Palvelut / yhteydet:Kauppaan kilometri, terveysasemalle noin 200 m, kuntosalille linnuntietä muutama metri tontin rajalta, uimarannalle noin 400 metriä.
Hintapyyntö:77.000 €
Ajo-ohje:Forssasta päin tultaessa Tammelantietä terveysasema jää oikealle, sen jälkeen ensimmäinen risteys vasemmalle, Iisaksentielle, viitta paloasema, aja ylöspäin ja heti kaarteessa vasemmalle, talo heti vasemmalla.