Edellinen
Seuraava

Kirkasvetisen Levoniemenjärven rannalla odottaa hirsimökki uusia lomanviettäjiä.

2002 rakennetun mökin pinta-ala on noin 25 m²+ terassi. Lisäksi puusee ja puusuoja. Rakennukset on sähköistetty. Luonnon- varainen, santapohjainen Metsä-hallituksen vuokratontti on kooltaan 7000 m².  Rantaviivaa noin 65 metriä, eikä naapureita kummallakaan puolella. Laiturilta hyvä uimasyvyys. Sijainti on mitä loistavin niin liikenteen, kuin liikunta- mahdollisuuksien kannalta Liesjärven kansallispuisto Kyynerän- harjuineen ja monine järvineen tarjoaa liikkujalle puitteet, eikä pidä unohtaa Eerikkilän urheiluopistoa ja lista voisi jatkaa ja jatkaa, mutta tule katsomaan.   Tontti on mahdollista ostaa myös omaksi hintaan 83.500 €.

https://youtu.be/he2yclgQkik

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Riimalantie 463, 31300 Tammela, Liesjärvi
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Tammelan kunnan Liesjärven kylässä, Levoniemenjärven rannalla. Järvellä ei ole ranta-asemakaavaa.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva hirsimökki, jossa tupa, keittiösyvennys ja sauna. Pinta-ala noin 25 m²+kuisti. Lisäksi puusee ja puusuoja.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on luonnonvarainen, loivasti järveen viettävä, santapohjainen ja pinta-alaltaan 7000 m². Tontti on suorakaiteen muotoinen, rajautuu toisesta päästä Riimalantiehen ja toisesta järveen.
Ranta / järvi:Levoniemenjärvi on kirkasvetinen ja karu. Levoniemenjärvi kuuluu Liesjärven alueeseen. Järven pinta-ala on 16 hehtaaria, sen pituus on 800 metriä ja leveys 350 metriä. Järven luusua sijaitsee järven lounaisrannalla, josta saa alkuunsa 600 metriä pitkä laskuoja Lintumaanjärveen. Ranta on melko jyrkkä. Sitä on aikanaan ruopattu, laitettu kangas ja hiekkaa. Laiturin päässä on keskiverto ihmistä rintaan. Laiturin päässä on kiviä.
Parveke / terassi:Mökin edustalla on terassi, josta mm. kulku oman oven kautta saunaan.
Olohuone:Tuvassa on lautalattia, seinät hirttä ja katossa paneelia.
Keittiö:Keittiölle oma tilansa, keittiökaapistoja, tiskiallas, kodinkoneina sähköliesi ja jääkaappi.
Saunaosasto:Saunassa hirsiseinät, lattia laatoitettu ja puilla lämmitettävästä kiukaasta lähtee makoisat löylyt. Vesi tulee pumpulla järvestä ja lämpiää kiukaan kupeessa. Saunassa myös peseydytään.
Pesu / wc-tilat:Näpsäkkä puusee, jonne tulee myös valot.
Asunnon kunto:Oikein hyvässä kunnossa, valoisa ja kaunis.
Vapautuminen:On vapaa ja kalusto jää.
Sähkö:Sähköt on.
Vesi / viemäri:Käyttövesi pumpulla järvestä ja juomavesi tuodaan mukana. Jätevedet kolmen kaivon kautta maastoon.
Rakennettu:2002
Rakennusaine / katto:Laatalle valettu, hirsirakenteinen, harjakatto huopakatteella ja kaksinkertaiset ikkunat.
Lämmitys / tulisijat:Sähköpattereilla.
Ilmanvaihto:Painovoimainen
Palvelut / yhteydet:Linnuntietä Tammelaan ja Karkkilaan noin 20 km, Somerolle ja Lopelle noin 25 km, Forssa 35, Riihimäki 40, Hyvinkää alle 50 ja kehäkolmoselle kuutisenkymmentä kilometriä.
Hintapyyntö:45.000 €
Muuta:Vuokrasopimus on tehty ajalle 01.01.2002 - 31.12.2027. Vuosivuokra 2022 on 5.009 €. Metsähallitukselta on kirjallinen selvitys vuokraoikeuden uusimisesta. Vuokrasopimuksessa kerrotaan, että vuokralaisella on milloin vain oikeus ostaa tontti omaksi. Hinta vuonna 2022 on 83.500 €. Ostaja vastaa lohkomis- ja lainhuudatuskuluista.
Ajo-ohje:Riimalantieltä käännytään suoraa numerokyltin luota pihaan.