Edellinen
Seuraava

Karkauslammin rannalla, 3050 m²:n tontilla, odottaa lomanviettopaikka, tai asuinpaikka, uusia asukkaita.

Vuonna 1969 rakennettu 52 m²:n mökki, jossa sauna, pukuhuone, tupa, keittiö ja terassi, lisäksi varastorakennus, 12 m² ja vierasaitta, 9 m². Sähköt 1x16A ja 2x10A, sekä Liesjärven Vesi Oy:n vesi- ja viemäriliittymät. Terassilta upeat näkymä Karkauslammille sillä kohde sijaitsee Karkauslammin ja Liesjärven Soukkajärven välisellä harjulla, lähellä Liesjärven kansallispuistosta. Rantaviivaa tilalla on noin 70 m. Kaavan mukainen rakennusoikeus 250 ke-m². Yhteisiä vesialueita 8 kpl, mm. Liesjärveen. Sijainti on mitä loistavin liikenteen ja ennen kaikkea liikuntamahdollisuuksien kannalta Liesjärven kansallispuisto Kyynerän-harjuineen ja monine järvineen tarjoaa liikkujalle puitteet, eikä pidä unohtaa Eerikkilän urheiluopistoa, Torronsuota ja lista voisi jatkaa ja jatkaa, mutta tule katsomaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Karkauslammintie 17, 31300 Tammela, Liesjärvi.
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Tammelan kunnan Liesjärven kylässä, Karkauslammin rannalla, Liesjärven osayleiskaava-alueella. AP-1 = Alue on tarkoitettu erillispientaloille. Alueelle saa sijoittaa myös asumiselle tarpeellisia lähipalveluita ja sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Alueella olevat nykyiset loma-asunnot voidaan muuttaa ympärivuotiseen asumiseen. Yhden tontin maksimirakennusoikeus, sisältäen olemassa olevan rakentamisen, on 250 ke-m².
Tyyppi / pinta-ala:Kesämökki, jossa tupa, keittiö, pukuhuone, sauna ja terassi. Pinta-ala noin 52 m².
Kiinteistötunnus:834-421-1-116, Tunturi.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Varastorakennus noin 12 m². Kevythirsinen vierasaitta 9 m², joka rakennettu vuonna 1990 ja puucee. Tilava kellari löytyy alaterassilta.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis rinnetontti, 3050 m², Karkauslammin rannassa. Rantaviivaa noin 70 m ja rannassa tehtävänsä täyttänyt laituri. Keskitasanteelle on rakennettu kunnon turvamuuri, jonka suojassa on kiva grillailla ja ruokailla maisema ihastellen. Keskikohdalla tila on tasaista, mutta laskee rantaa kohden, onneksi on miellyttävät portaat. Tilalla on jonkin verran puustoa ja maaperä on soraharjua. Rantaan on tehty iso ruoppaus 1991, mutta ollut nyttemmin vähällä käytöllä.
Ranta / järvi:Järven pinta-ala on 5,7 hehtaaria, pituutta noin 400 m ja leveyttä 230 m. Rantaviivaa noin kilometri. Järvi on matalahko. Rantaa on reilusti ruopattu 1991. Mökistä katsottaessa Liesjärvi on noin 80 metrin päässä, mutta tontti ei ulotu Liesjärveen asti, yhteiset vesialueet kyllä on. Oikeudet: Yhteinen vesialue 834-421-876-1. Vesioikeudet mm. Liesjärvi Juurniemenselkä, Onkimaanjärvi, Herttuanjärvi, Lintumaanjärvi, Kantaluslammi, Levoniemenjärvi. Yhteinen maa-alue: 834-421-878-4, Taalaankärki. Kansalaisen karttapaikasta löydät noilla kiinteistötunnuksilla.
Parveke / terassi:Terassi katsoo Karkauslammille.
Olohuone:Tuvan lattiassa lauta, seinät ja katto paneloidut. Tunnelmaa tuomassa avotakka. Tuvasta kulku terassille.
Makuuhuoneet:Tuvassa yövytään, ja vieraat voi majoittaa vierasaittaan.
Keittiö:Keittiö avautuu olohuoneeseen ja sieltä löytyy hyvin kaappitilaa. Varusteina jääkappi, kaasuliesi ja mikro. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Kunnallinen vesi tulee ja menee. Lämminvesivaraaja keittiön nurkassa.
Saunaosasto:Terassilta oma ovi pukuhuoneeseen, josta käynti saunaan. Saunassa on puilla lämpiävä kiuas sekä pata ja suihku. Seinät ja katto paneloidut, betonilattia.
Pesu / wc-tilat:Biolan puucee.
Asunnon kunto:Mökki on rakennettu 1969 ja se on tehty lähinnä kesäkäyttöön, mutta mökkeilty myöhäiseen syksyyn. Vesi tuotiin vasta 2013. Ikäänsä nähden rakennus on hyvässä kunnossa, sisäpinnat siistejä, eli siitä on aina pidetty hyvää huolta. Muuttovalmis.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:2008 sähköjä on uusittu, suurennettu sulakekokoa 1x16A ja 2x10A. Sähköliittymä siirtyy kaupan yhteydessä.
Muita maksuja:Kiinteistövero 190 €.
Vesi / viemäri:Liesjärven Vesi Oy:n vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1969.
Rakennusaine / katto:Teräsbetonilaatta, puurunko, 3 tuuman karhuntalja eristeenä ja pintalaudoitus. Harjakatto peltikatteella, samoin 3 tuuman karhuvilla eristyksellä. Sisäpinnoilla panelointi.
Muiden materiaalit:Puuvaja/varasto puurunko ja lautaverhous, peltikatteella. Vierasaitta kevythirrestä, huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:avotakka ja lisäksi sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2008 on uusittu sähköjä, lisätty sulakekokoa 1x 16A ja 2x10A. 2013 on tuotu rakennukseen vesi ja viemäri. Nuohottu 2019.
Tulevat korjaukset:Pinta remonttia ja mitä uudistuksia oma silmä kaipaa.
Palvelut / yhteydet:Tammelaan noin 20 km ja Forssaan noin 30 km. Helsinkiin rapiat 100 km.
Hintapyyntö:89.500 €
Muuta:Harrastukset: Liesjärven kansallispuisto on iso alue, mutta se alkaa noin 150 metriä tontin rajasta. Liesjärven lahti Soukkajärvi on myös linnuntietä noin 80 metrin päässä. Kyyneränharjulle noin 5 km, Eerikkilän urheiluopistolle noin 8 km, Torronsuolle ja Saaren kansapuistoon noin 10 km ja Räyskälän ilmailukeskukseen noin 15 km. Kannattaa katsoa netistä lisätietoja noihin paikkoihin. Täältä ei virikkeet lopu.
Ajo-ohje:Tuletpa mistä suunnasta hyvänsä, Liesjärven kylässä (Liesjärventieltä), koulun kohdalta käänny Nummitielle ja sitten melko pian oikealle Karkauslammintielle. Mökki oikealla, heti mäen päällä.