Edellinen
Seuraava

Ja mitäs tästä sitten sanotte?

Karkauslammin ja Liesjärven Soukkajärven välisellä harjulla, 80 metrin päässä Liesjärven kansallispuistosta, Karkauslammin rannalla, 3110 m²:n tontilla, odottaa lomanviettopaikka, tai asuinpaikka nopeita päätöksiä tekeviä asukkaita. Rantaviivaa noin 50 m. Kaavan mukainen rakennusoikeus 250 ke-m². Sähköt on, 3x25A sekä Liesjärven Vesi Oy:n vesi- ja viemäriliittymät. Yhteisiä vesialueita 8 kpl mm. Liesjärvi. 1969 rakennettu 52 m²:n mökki, jossa wc, sauna, pukuhuone, tupa, keittiö ja terassit.  Lisäksi varastorakennus, 22 m² ja vierasaitta, 12 m². Toiselta terassilta näkymä noin 80 m:n päässä siintävä Liesjärvi ja toiselta Karkauslammi. Sijainti on mitä loistavin liikenteen ja ennen kaikkea liikuntamahdollisuuksien kannalta Liesjärven kansallispuisto Kyynärän-harjuineen ja monine järvineen tarjoaa liikkujalle puitteet, eikä pidä unohtaa Eerikkilän urheiluopistoa, Torronsuota ja lista voisi jatkaa ja jatkaa, mutta tule katsomaan.

https://youtu.be/bdE5uqiiK6M

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Karkauslammintie 25, 31300 Tammela, Liesjärvi.
Esittely:26.05.2022 klo 12.00 - 12.30 ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki, 040 7733 430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com. Tervetuloa!
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Tammelan kunnan Liesjärven kylässä, Karkauslammin rannalla, Liesjärven osayleiskaava-alueella. AP-1 = Alue on tarkoitettu erillispientaloille. Alueelle saa sijoittaa myös asumiselle tarpeellisia lähipalveluita ja sellaisia pienimuotoisia työtiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Alueella olevat nykyiset loma-asunnot voidaan muuttaa ympärivuotiseen asumiseen. Yhden tontin maksimirakennusoikeus, sisältäen olemassa olevan rakentamisen, on 250 ke-m².
Tyyppi / pinta-ala:Kesämökki, jossa tupa, keittiö, pukuhuone, wc, sauna ja terassit. Pinta-ala noin 52 m².
Kiinteistötunnus:834-421-1-115, Kanervamäki.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Varastorakennus, jossa puusuoja, varasto ja puusee, 22 m². Kevythirsinen Honkarakenteen vierasaitta 12 m², rakennettu 1992.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis rinnetontti 3110 m² Karkauslammin rannassa. Rantaviivaa noin 50 m ja rannassa laituri. Keskikohdalla tila on korkeimmillaan ja laskee rantaa kohden melko jyrkästi. Samoin tielle päin laskua on jonkin verran. Tilalla on puustoa ja maaperä on soraharjua. Tontti on luonnonvarainen. Rantaan on tehty iso ruoppaus 1991. Terassilta näkymät myös Liesjärvelle.
Ranta / järvi:Järven pinta-ala on 5,7 hehtaaria, pituutta noin 400 m ja leveyttä 230 m. Rantaviivaa noin kilometri. Järvi on matalahko. Rantaa on reilusti ruopattu 1991. Mökistä katsottaessa Liesjärvi on noin 80 metrin päässä, mutta tontti ei ulotu Liesjärveen asti, yhteiset vesialueet kyllä on. Oikeudet: Yhteinen vesialue 834-421-876-1. Vesioikeudet mm. Liesjärvi Juurniemenselkä, Onkimaanjärvi, Herttuanjärvi, Lintumaanjärvi, Kantaluslammi, Levoniemenjärvi. Yhteinen maa-alue: 834-421-878-4, Taalaankärki. Kansalaisen karttapaikasta löydät noilla kiinteistötunnuksilla.
Parveke / terassi:Molemmilla puolilla mökkiä on terassit. Etelän- lännenpuoleinen katsoo Liesjärven suuntaan ja pohjoisen- idänsuuntainen Karkauslammille.
Olohuone:Tuvan lattiassa muovimatto, seinät ja katto paneloidut. Tuvassa takka, jossa takkasydän. Tuvasta kulku Karkauslammin puoleiselle terassille.
Keittiö:Keittiö avautuu olohuoneeseen ja sieltä löytyy paljon kaappitilaa. Varusteina jääkappi, ja liesi keraamisella tasolla. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Kunnallinen vesi tulee ja menee. Keittiö on remontoitu ilmeisesti 2013, jolloin vesi ja viemäri on tuotu mökkiin. Keittiöstä kulku Liesjärven puoleiselle terassille.
Saunaosasto:Terassilta oma ovi pieneen pukuhuoneeseen, josta käynti saunaan. Saunassa on puilla lämpiävä kiuas, suihku ja lämminvesivaraaja, joka uusittu 2021. Seinät ja katto paneloidut, lattia laatoitettu. Saunaa on ilmeisesti remontoitu myös veden ja viemärin tuonnin yhteydessä.
Pesu / wc-tilat:Pukuhuoneen perälle on 2013 rakennettu wc. Sieltä löytyy myös käsienpesualla s. Varastorakennuksessa on bio-puusee.
Asunnon kunto:Mökki on rakennettu 1969 ja se on tehty lähinnä kesäkäyttöön. Vesi tuotiin vasta 2013. Ikäänsä nähden talo on hyvässä kunnossa, sisäpinnat tosi siistejä, eli siitä on aina pidetty hyvää huolta. Aivan muuttovalmis.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:2008 sähköjä on uusittu, tuotu uusi mittaritaulu ja suurennettu sulakekokoa 3x25A. Sähköliittymä siirtyy kaupan yhteydessä.
Muita maksuja:Kiinteistövero 183 €.
Vesi / viemäri:Liesjärven Vesi Oy:n vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennettu:1969.
Muut rakennettu:Aitta 1992.
Rakennusaine / katto:Teräsbetonilaatta, puurunko, 3 tuuman karhuntalja eristeenä ja pintalaudoitus. Harjakatto peltikatteella, samoin 3 tuuman karhuvilla eristyksellä. Sisäpinnoilla panelointi.
Muiden materiaalit:Puuvaja/varasto puurunko ja lautaverhous. Vierasaitta kevythirrestä, huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Takka, jossa takkasydän ja lisäksi sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Sähköt tuotu mökkiin 1991 yksivaihesähkönä. 2008 on uusittu sähköjä, tuotu uusi mittaritaulu ja lisätty sulakekokoa 3x 25A. 2013 on tuotu rakennukseen vesi ja viemäri. Samassa yhteydessä rakennettu wc pukuhuoneen perälle ja ilmeisesti myös remontoitu keittiö ja sauna. Vesivaraaja uusittu 2021. Nuohottu 2021.
Tulevat korjaukset:Vierasaitan huopakate pitää tarkastaa ja Karkauslammin puoleinen terassi kaipaa kunnostusta.
Palvelut / yhteydet:Tammelaan noin 20 km ja Forssaan noin 30 km. Helsinkiin rapiat 100 km.
Hintapyyntö:109.000 €
Muuta:Liesjärven kansallispuisto on iso alue, mutta se alkaa noin 80 metriä tontin rajasta. Liesjärven lahti Soukkajärvi on myös linnuntietä noin 80 metrin päässä. Kyynäränharjulle noin 5 km, Eerikkilän urheiluopistolle noin 8 km, Torronsuolle ja Saaren kansanpuistoon noin 10 km ja Räyskälän ilmailukeskukseen noin 15 km. Kannattaa katsoa netistä lisätietoja noihin paikkoihin. Täältä ei virikkeet lopu.
Ajo-ohje:Tuletpa mistä suunnasta hyvänsä, Liesjärven kylässä (Liesjärventieltä), koulun kohdalta käänny Nummitielle ja sitten melko pian oikealle Karkauslammintielle. Jatka melkein tien päähän. Toiseksiviimeinen mökki oikealla.