Edellinen
Seuraava

Hyvin hoidettu hirsimökki aurinkoisella, 4950 m²:n tontilla. Noin viiden kilometrin päässä kunnan ylläpitämä uimapaikka Koivistonlammin rannalla.

Vuonna 1991 rakennettu mökki, jossa tupakeittiö, alkovi, parvi, terassi, ulkomitoin 26/36 m². Lisäksi pihasauna, vierasaitta, varasto, puucee, ja grillikatos. Sähköt on ja yhteinen porakaivo naapureiden kanssa. Upon liesitakka tuo lämpöä ja tunnelmaa mökkiin. Tänne on helppo tulla, kaikki kunnossa, eikä työleiri tunnelmaa. Täällä saat viettää rauhassa kesää.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kauriinojantie 87 D, 31640 Humppila.
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Humppilan kunnassa, kaava-alueen ulkopuolella. Tietoja rakentamisesta saa Humppilan kunnalta.
Tyyppi / pinta-ala:Kesäkäyttöön soveltuva loma-asunto, jossa tupa, keittiösyvennys, alkovi, parvi, ja kuisti, ulkomitoin 26/36 m². puucee, vierasaitta noin 7 m², varasto 9 m² ja grillikatos.
Kiinteistötunnus:103-405-1-117, Tuuliakukkula-niminen tila.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Oma 4950 m² aurinkoinen ja hyvin hoidettu kaunis tontti. Piha sorastettu, mutta nurmeakin löytyy. Tontilla myös paljon puustoa, mistä saat polttopuut pitkäksi aikaa.
Ranta / järvi:Koivistonlammin uimarannalle noin viisi kilometriä. Kiipunjärvelle noin kaksi kilometriä.
Parveke / terassi:Mökin etuosassa on lasitettu kuisti ja pihassa grillikatos.
Olohuone:Tuvassa lautalattia, seinät kevythirttä ja paneelikatto. Tuvan vasemmassa laidassa on keittiö, jossa kaapistot, laskutilaa, tiskialtaat, liesi ja jääkaappi pakasteosalla ”jenkkikaappi”. Tuvassa on tehokas UPO-merkkinen liesikamiina, jossa voit näpsäkästi keitellä kahvit ja perunat, jos haluat lämpöä ja sähköä säästää.
Makuuhuoneet:Tuvasta katsottuna oikealla puolella on tilava alkovi, jonne parisänky hyvin mahtuu. Alkovissa lautalattia, kuten tuvassa ja katto paneloitu. Lisäksi parvella matalaa nukkumatilaa nuorisolle ja aittaan mahtuu parivuode komiasti.
Saunaosasto:Saunassa kaadoilla oleva lautalattia, seinät hirttä ja paneelikatto. Löylyt lähtee puulämmitteisestä Keravan nuorisovankilan tekemästä kiukaasta. Saunassa myös peseydytään. Vesi saadaan ulkoseinässä olevasta säiliöstä saunaan ja lämmityksen hoitaa kiukaassa oleva vesivaraaja. Saunan ulkopuolella vielä suihkumahdollisuus.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Asunnon kunto:Mökin ja ulkorakennusten kunto on todella hyvä, niistä on pidetty hyvää huolta.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy. 3x25 sulakekoko.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 200 €/vuosi. Tiemaksu noin 100 €/vuosi. Talvisin auraus 30 € (vain jos menet mökille talvisin). Jätemaksu touko-syyskuun ajalta noin 30 €. Sähkönkulutus noin 100 kWh/kk.
Vesi / viemäri:Vesi tulee kaivosta pumpulla saunan seinässä olevaan säiliöön. Vesi tutkittu heinäkuu 2021 ja laatu ollut hyvä (ainoastaan arseeni arvo ollut yli viitearvon). Likavedet johdetaan kivipesän kautta imeytykseen. Kaivo on viiden mökin yhteinen, josta jokainen nostaa veden omalla sähköllä. Kirjattu oikeus.
Rakennettu:Mökki 1991, samoin varasto ja sauna, vierasaitta 1992.
Rakennusaine / katto:Pilareiden päälle rakennettu. Seinät kevythirttä. Harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Takka (ei varaava), päällä keittomahdollisuus, tarvittaessa sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Huovat vaihdettu 2020. Nuohottu 2021.
Palvelut / yhteydet:Humppilaan noin 4 km, Humppilan Lasitehtaalle noin 7.5 kilometriä. Forssaan noin 20 kilometriä ja Jokioisille noin 17 kilometriä.
Hintapyyntö:55.000 €
Muuta:Mökissä ja vierasaitassa antennit ja näkyvyys ollut hyvä.
Ajo-ohje:Forssan suunnalta tultaessa, aja Autokeitaan risteyksestä 2:s tietä 6.7 km ja käänny vasemmalle Minkiön suuntaan. Jatka 2.6 kilometriä ja käänny oikealle Humppilaan päin ja jatka matkaa 4.7 kilometriä ja käänny vasemmalle Rautavuori. Aja 2,4 kilometriä, oikealla pieni kyltti missä numero 87, käänny sinne. Tie haarautuu, mutta pysy oikealla ja mökki on tien päässä.