Edellinen
Seuraava

Hei pelastetaan vanha kaunotar. Aurinkoisella 7570 m²:n tontilla mansardikattoinen, hirsirunkoinen 1931 rakennettu talo ja talousrakennukset.

Tontti rajoittuu Porintiehen. Kaunis pihapiiri vanhoine omenapuineen ja vielä 2/3 tilasta on peltoa. Talossa olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen ja lasikuisti. Yläkerrassa huone ja loppuosa rakentamatta. Pieni kellari. Pihta alaa 63 m² + yläkerta ja kuisti. Talousrakennus, jossa sauna, pukuhuone, puusee, varasto ja navetta, pinta-ala 155 m². Talousrakennuksen katto repsottaa ja talokin kaipaa peruskorjausta. Tästä saa aivan ihanan paikan ja Porintien ääniinkin tottuu. Tiessä on hyvätkin puolensa, olet tosi nopeasti Pori-Helsinkitiellä ja yhtä nopeasti Tampere-Turkutiellä, jos vaikka ideoit jonkun liiketilan, hallin , tai varaston pellolle. Tämä myydään kaikkine vikoineen ja halvalla.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Porintie 454 B, 31640 Humppila.
Esittely:05.06.2023 klo 17.00 - 17.30 Ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Jani Hirsimäki, 040 7733430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com
Alue / kaavoitus:Humppilan kunta, Venäjänkangas, kaava-alueen ulkopuolella. Lisätietoja rakennusluvista saa Humppilan kunnalta.
Tyyppi / pinta-ala:Taitekattoinen vuonna 1931 rakennettu hirsirunkoinen talo, jossa alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen ja lasikuisti. Yläkerrassa huone ja loppuosa rakentamatonta tilaa. Lisäksi kellari. Pinta-ala 63 m² sekä yläkerta. 1932 rakennettu talousrakennus 155 m², jossa sauna ja pukuhuone, puusee, varastoa, navetta ja suuli.
Kiinteistötunnus:103-402-3-142 Sarkala-niminen tila.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Tilan pinta-ala on 7570 m² ja se jakautuu kahteen käyttötarkoitukseen. Kolmasosa on pihapiiriä, jossa jalopuita, vanhoja omenapuita ja julmetun suuri pihakuusi. Piha on vuosien varrella villiintynyt, mutta leikkaamalla ja uudistamalla siitä saa aivan upean. Kaksi kolmasosaa tilasta on hyvää tasaista peltomaata, joka rajoittuu Porin tiehen. Vähän ennen tätä paikka on Humppilan kauppakeskus rypäs, jossa erilaisia kauppakiinteistöjä ja halleja. Ehkä tämäkin tontti taipuisi siihen käyttöön peltojen osalta ja silti jää upea pihapiiri.
Parveke / terassi:Aivan viehättävä, iso lasikuisti, jonka kautta sisääntulo.
Olohuone:Valoisa olohuone, jossa pönttöuuni.
Makuuhuoneet:Alakerrassa on makuuhuone, josta pystymuuri on poistettu, mutta hormi jäljellä. Tästä kyllä unohtui ottaa kuva, mutta olohuoneen kuvasta huone vähän pilkottaa. Yläkerrassa on huone, jossa näkyy taulu telineessä. Loppuosa yläkerrasta rakentamatta.
Keittiö:Tilavassa keittiössä on kauniit ikkunat kahteen suuntaan ja sieltä löytyy toimiva puuhella.
Saunaosasto:Sauna on toimivassa kunnossa, vaikka ulkorakennus muuten aika huonossa hapessa. Siistit lauteet, pata ja puulämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat:PESU / WC-TILAT: Saunan yhteydessä peseydytään. Puucee ulkorakennuksessa.
Eteistilat:Eteisessä tallella upeat, vanhat väliovet, joista kulku vintille ja kellariin. Olohuoneesta päästään suoraan olohuoneeseen ja keittiöön sekä lasikuistille.
Asunnon kunto:Rakennukset ovat vanhoja ja huonokuntoisia. Ne myydään vikoineen päivineen peruskorjattavaksi.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy.
Muita maksuja:Nyt toisinpäin – pellolla on mainostaulu, josta saa vuokraa 800 € /v. Kiinteistövero on 286 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja oma jätekaivo. Tila on saanut vapautuksen viemäriin liittymisestä, mutta se on tontin rajalla pellon puolella ja siihen voi liittyä. Vesiliittymä siirtyy.
Rakennettu:Talo 1931 ja talousrakennus 1932.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, lautaverhous. Rakennuksessa osittain rossipohja. Mansardikatto konesaumattu peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Ylä- ja alakerrassa pystymuurit, puuhella ja sähköpatterit.
Energialuokka:Kevennetty energiatodistus.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Ikkunat uusittu 2000-luvun alussa. Alumiinirunkoisia ikkunoita ja sitä ennen osa puusepän liikkeessä tehtyjä puu ikkunoita. Todella kauniit ja taloon sopivat ikkunat.
Tulevat korjaukset:Kaikkien rakennusten peruskorjaus.
Palvelut / yhteydet:Humppilan keskustaan on noin 4 km ja sieltä löytyy mm. kunnan ylläpitämä uimapaikka Koivistonlammin rannalla. Koenjoki virtaa noin 300:n metrin päässä. Noin kilometrin päässä on Humppilan lasitehtaan rakennus, paljon kauppoja ja ravintoloitakin kaksin kappalein.
Hintapyyntö:29.000 €
Ajo-ohje:Humppilan lasitehtaalta Porin suuntaan. Tiala vasemmalla puolella. Käännytään vanhan kaupparakennuksen kohdalta. Heti ensimmäinen talo vasemmalla.