Edellinen
Seuraava

Aivan mahtava aurinkoinen 2180 m²:n tontti, oma lähde pohjainen lampi, siisti mökki, vierasaitta, kaksi huvimajaa, varasto ja puuvaja.

Pihassa paljon istutuksia, omena- ja luumupuita, marjapensaita, kasvimaata ja kasvihuone. Ahertamisen jälkeen kesähelteillä voit käydä lammessa vilvoittautumassa. Tontin rajalla virtaa vielä myös pieni joki. Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, sauna, eteinen ja tilava kuisti, yhteensä n. 45 m². Varastorakennuksessa puusee ja patterilla varustettuna. Tilalta löytyy pumpulla varustettu kaivo, sähköt ja vesioikeuksia useisiin järviin, mm. Ruostejärvi, Valkjärvi, Valajärvi, ym. Hyvät kulkuyhteydet, vireä Letkun kyläyhteisö ja Tammelan tarjoamat useat virikkeet. Tämä kohde antaa todella rahoille vastinetta.

Kuvat ja videon näet myös alla olevasta linkistä

https://youtu.be/6GcAnIsu45E

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Arolantie 81, 31380 Letku, Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunnan Letkun kylässä, Valkeaviidassa, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Mökki, jossa tupa/keittiö, makuuhuone, sauna, eteinen ja kuisti, noin 45 m². Lisäksi vierasmaja kevythirrestä, kaksi huvimajaa, varasto + puucee, puuvaja ja kasvihuone.
Kiinteistötunnus:834-420-14-21 Kyläkoski-niminen tila.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä on valmiiksi haettuna 50.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Tätä valmiiksi haettua panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Tontin kuvaus / koko:Aivan uskomattoman mahtava, oma 2180 m²:n kaunis, istutuksilla ja pensailla koristettu tontti. Aurinko paistaa pihaan lähes koko päivän. Täällä voit olla melko omavarainen. Useita marjapensaita, omena- ja luumupuita, vadelmia, kasvimaata ja kasvihuonekin vielä. Kastelu on helppo hoitaa. Tontti on loivasti etelärinteine, joten keväällä saat aikaisin sormet multaan ja tontti on lämmin. Helmenä tietenkin lähdepohjainen lampi, jossa voit pulahtaa vilvoittelemassa nurmenleikkuun lopuksi.
Ranta / järvi:Ranta / lampi: Harvinaisen upea oma lampi, jossa santapohja ja paljon lähteitä. Tontti rajautuu Tartlammista ja Tartlamminsuolta virtaavaan Pienjokeen (ei valtaojaa kummempi, mutta virtaa kuitenkin). Lampeen nousee lähteistä niin paljon vettä, että ylivirtausputkesta sitä ohjautuu joen uomaan. Näkyy kohteen videossa. Täällä sitten kyllä raikastuu. Oikeudet: Oman lammen lisäksi tilalla on oikeudet Letkun kylän yhteisiin vesioikeuksiin 834-420-876-10. 14 eri lohkoa, joista suurimmat Ruostejärvi, Vahaksenjärvi, Tapolanjärvi, Valajärvi ja Valkjärvi.
Makuuhuoneet:Laajennusosaan on rakennettu makuuhuone, jossa lattiassa muovimatto, seinät maalatut, samoin katto. Makuuhuoneessa on kaapisto-ja ja ikkuna kahdelle suunnalle.
Keittiö:Keittiö/tupa: Tämä osa on rakennettu junanvaunusta ja siitä muistona lakattu, kaareva paneelikatto, lattiassa muovimatto, seinät maalattu. Toiseen päähän mahtuu oleskelutilat ja toinen pää toimii keittiönä. Kodinkoneina jääkaappi sekä pieni sähköliesi.
Saunaosasto:Sauna on remontoitu noin viisi vuotta sitten, mutta saunottu siellä ei ole juuri laisinkaan. Lämmön tuo Kastorin puilla lämpiävä kiuas ja vesi lämpiää kiukaan vesisäiliössä. Lauteet taittuvat seinustalle, niin lattian puhdistuskin käy kätevästi. Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Kiukaan takana olevalla seinustalla laatta.
Pesu / wc-tilat:Saunan yhteydessä peseydytään. Puucee ulkovaraston yhteydessä, jossa sähköpatteri.
Asunnon kunto:Rakennukset ovat siistissä kunnossa ja tontti aivan uskomaton..
Vapautuminen:Heti vapaa.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 166 € vuodessa. Tiemaksu Valkeaviidantie 176 € sekä Arolantie noin 55 € vuosi.
Vesi / viemäri:Oma kaivo (hieman rautapitoinen vesi), josta vesi nostetaan pumpul-la ylös ja kannetaan mökkiin. Harmaat vedet saunasta ja keittiöstä imeytykseen. Voi tuossa välissä letkuakin käyttää, jos ei halua kan-taa.
Rakennettu:1972, laajennusvuodesta ei tietoa.
Rakennusaine / katto:Loistava idea, mökki on alettu rakentamaan junanvaunusta ja siitä on laajennettu makuuhuoneella, saunalla, eteisellä ja kuistilla. Puu-runko, lautaverhous, harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähköpattereita, saunassa puilla lämpiävä kiuas.
Energialuokka:Kohteeseen ei vaadita energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Somerolle 21 km, Forssaan 23 Km, Tammelaan 25 km, Helsinkiin noin alle 100 km. Letkun perinteikkääseen kyläkauppaan noin 6 km.
Hintapyyntö:47.000 €
Muuta:Vireä Letkun kyläyhteisö. Tammelassa tarjolla paljon vesistöjä ja mm. Eerikkilän urheiluopisto melko lähellä. Löytyy myöskin kolme erilaista kansallispuistoa. Kannattaa katsoa netistä -Saaren kansan-puisto- Liesjärven kansallispuisto -Torronsuon kansallispuisto.
Ajo-ohje:HUOM lue tämä! Forssan suunnasta tultaessa käänny kakkostieltä Härkätielle (iso kyltti Somero) aja 3.3 km ja käänny vasemmalle Val-keaviidantielle, aja 6,9 km, käänny vasemmalle, aja noin 800 metriä ja mökki oikealla. Vihreä puuliiteri tien vieressä. Navigaattori saattaa opastaa Kaakkomäentielle, älä aja sinne on pieni metsätie. Helsingin suunnasta tultaessa Voit kääntyä vasemmalle Salkolantielle, sitten oikealle Valkeaviidantielle ja sitten oikealle Arolantielle.