Edellinen
Seuraava

Alun perin maatalousoppilaitokseksi rakennettu massiivinen kivitalo sijaitsee keskellä puistomaista maalaismaisemaa, Jokioisten Rehtijärvellä.

Tämä 1930 -luvulla rakennettu talo on saneerattu vuosina 2004–2006, jolloin rahaa kului remontointiin noin 850.000 euroa. Rakennus toimii hoivakotina ja se päivitettiin vastaamaan hoitolaitoksessa vaadittavaa tasoa. Saneerauksen yhteydessä on pyritty säilyttämään mahdollisimman paljon rakennuksen vanhaa historiaa, kuten upeat kattomaalaukset. Tilaa kiinteistöstä löytyy 7068 m²/1601 m². Yhteisten tilojen lisäksi hoitopaikkoja on 28 kpl. Nyt kiinteistön lämmityksestä huolehtii maalämpösysteemi, kattoa suojaa konesaumattu peltikate, käyttövesi ja viemäröinti uusittu jne. Tontti on oma ja sillä on pinta-alaa liki hehtaari. Vuokratuotto 17 % ja vuokralainen vastaa kiinteistön juoksevista kuluista.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Tapolankuja 27 A, 31630 Jokioinen, Minkiö.
Alue / kaavoitus:Jokioisten kunnan Minkiön kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Kivitalo, jossa tilaa 7068 m²/1601 m² kolmessa kerroksessa. Pohjakerroksessa on suurtalouskeittiö, ruokasali, sauna- ja pesutilat, pyykkitupa, väestönsuoja, puukäsityöpaja, tekninen tila ja varastotilaa. Pohjakerrokseen pääsee myös ulkokautta. Ruokalasta pääsee terassialueelle. Ensimmäisessä, eli sisääntulokerroksessa kerroksessa astut aivan upeaan aulaa. Täällä on myös juhlasali, tv/lukusali ja liikuntasali sekä 10 palveluasumisen paikkaa. Toisessa kerroksessa on 18 tehostettua palveluasumisen paikkaa, kaksi keittiötä asukkaille, tv -huone sekä hoitajien kanslia. Ullakkotilassa ilmavaihtolaitteiden konehuoneita ja varastoullakoita. Kerrosten välillä toimii uudenkarhea iso hissi.
Kiinteistötunnus:169-409-1-592, Koulutila -niminen tila.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 1.000.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
Kerros / hissi:Tilat neljässä kerroksessa ja hissi löytyy.
Tontin kuvaus / koko:Tilan pinta-ala on 0,9595 hehtaaria.
Parveke / terassi:Talon päädyssä pieni terassi asukkaille.
Keittiö:Suurtalouskeittiö, jossa oma yrittäjä tekee asukkaille ruuat.
Saunaosasto:Kiinteistössä on yhteissauna, jossa seinät ja katto paneloitu, massalattia ja sähkölämmitteinen kiuas.
Asunnon kunto:Kiinteistöä on ylläpidetty hyvin sekä huolehdittu siitä, että kiinteistö on vastannut kaiken aikaa sen toiminalle asetettuja määräyksiä ja velvoitteita.
Vapautuminen:Myydään vuokrattuna, hyvien vuokralaisten kera.
Muita maksuja:Kiinteistövero: 4.747,10 € vuodessa.
Vesi / viemäri:Liittymässä kunnan viemäriverkkoon.
Rakennettu:1930- luvulla, saneerattu 2004-2006.
Lämmitys / tulisijat:Maalämpö.
Ilmanvaihto:Koneellinen ilmanvaihto.
Huoneistot:Hoivakoti Wanha Pehtoori, jossa asuu mielenterveys- ja päihdeasiakkaita. Hoitopaikkoja 28 kpl. Vuokratuotto on tällä hetkellä 17 % ja vuokralainen vastaa kiinteistön juoksevista kuluista.
Suoritetut korjaukset:2004-2006 uusittu suurelta osin käyttövesi-, viemäröinti- ja lämmitysjärjestelmät. Kiinteistö muutettiin käyttämään maalämpöä lämmitykseen ja käyttöveteen. Sähköverkko, tietoliikennejärjestelmät sekä palohälytinjärjestelmä päivitettiin vastaamaan hoitolaitoksessa vaadittavaa tasoa. Majoitushuoneisiin tehtiin pintaremontti sekä rakennettiin huoneistokohtaiset wc tilat. kiinteistön tilat ovat paloteknisesti osastoitu vastaamaan hoivalaitoksissa määriteltyä tasoa. Korjaustöiden yhteydessä kiinteistöön asennettiin hissi sekä varapoistumistieportaat. Kiinteistöön tehtyjen muutos- ja saneeraustöiden kustannukset olivat noin 850.000,00 €
Tulevat korjaukset:Kiinteistössä on suunnitteilla ja/tai menossa kaksi remonttia, jotka nykyinen omistaja on sitoutunut tekemään loppuun: Ullakon ilmanvaihdon parannustyö ja vesijohdon ja viemärin liitostyö kunnan verkkoon.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaa noin 12 km ja Jokioisille on matkaa noin 8 km. Helsinkiin noin 125 km, Turkuun n. 90 km, Tampereelle n.100 km ja Poriin noin 120 km ja Hämeenlinnaan 65 km.
Hintapyyntö:470.000 €
Muuta:Oikeudet: Yhteinen vesialue 169-409-876-1 Rehtijärven osakaskunta. Yhteinen maa-alue 169-409-878-1 Hiekkapalsta.