Edellinen
Seuraava

Tarjolla keskustassa, arvostetulla alueella, paljon remontoidussa talossa, 56 m²:n muuttovalmis kaksio kauniilla parvekkeella varustettuna.

Tämä valoisa asunto löytyy viidennestä kerroksesta ja ikkunoista avautuu kauniit näkymät. Sijainti on aivan mahtava ja hissille on esteetön kulku. Asunnossa hyvät säilytystilat ja jäähdytetty talouskellarikin on käytössä. Pintoja voit halutessasi uusia, mutta siisti näinkin. Hissi uusittu 2021, käyttövesiremontti tehty jne. Edulliset asuin kustannukset, koska huoneistokohtaiset lainat on maksettu pois.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pispalankatu 3 A 13, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Korkeavaha, asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta Forssan kaupungilta.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen, kylpyhuone ja vaatehuone 56 m² + parveke laseilla.
Muut rakennukset:Kaksi autotallirakennusta, rakennettu 1973 ja 1974.
Kerros / hissi:5 / 6 asuinkerros. Hissi tietenkin on ja onkin hieno, uusittu 2021. Kellarikerros on seitsemäs. Takakautta pääsee hissiin esteettömästi.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on kaksi omaa tonttia, 3226 m² ja 3862 m². Kiinteistötunnukset 61-4-66-5 ja 61-4-66-6.
Parveke / terassi:Lasitettu, kunnostettu parveke. Lattiassa epox-käsittely ja koska olohuoneen ikkunat ja parvekeovet on uusittu, parveke näyttää tosi fiksulta. Kauniit näkymät etelän suuntaan.
Olohuone:Valoisa olohuone, jonka lattiassa koivuparketti, seinät tapetoidut ja maalattu katto. Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Makuuhuone jää pohjoisen puolelle. Lattiassa muovimatto ja seinissä tapetit. Makuuhuoneesta käynti vaatehuoneeseen.
Keittiö:Varusteina sähköliesi, liesituuletin ja vuoden vanha jääkaappi/ pakastin. Keittiön kaapit, tai ainakin ovet on vaihdettu jossain vaiheessa. Lattiassa muovimatto ja seinät maalatut. Tilava keittiö, jonne mahtuu hyvin ruokapöytä.
Pesu / wc-tilat:Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Lattia ja alin seinien kaakelirivistö uusittu putkiremontin yhteydessä. Taittuvat suihkuseinät. Pyykinpesukoneelle hyvä tila ja mahtuu vielä kaappeja ja pöytätasokin. (Taloyhtiön pesutupa on myös tässä rapussa.) Käsienpesualla ja peilikaappi. Siisti kylpyhuone.
Säilytystilat:Makuhuoneen yhteydessä vaatehuone, jossa oma ikkuna. Eteisessä koivuparketti lattiassa ja reilusti kaappeja. Kylpyhuoneessa kaappeja ja pöytätaso. Huoneistokohtainen varasto ja jäähdytetty talouskellari.
Asunnon kunto:Muuttovalmis ja siisti.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Asunto Oy Lukkarinpelto. Ly 0145697-4.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy, Forssa, Torikatu 6, 30100 Forssa. Isännöitsijä Pasi Harju, 0102317530.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:229,60 €/kk.
Muita maksuja:Vesi: kylmä 5,14 €/m3, lämmin 11,77 €/m³. Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan toteutuneen kulutuksen mukaisesti. Etäluettavat vesimittarit. Vesi laskutetaan suoraan osakkeenomistajalta. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Saunamaksu 10 eur/kpl/kk. Autopaikka/tolppa 10 eur/kpl/kk, autotallipaikka 20 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1972
Rakennusaine / katto:Betoni, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö, jakotapa pattereilla.
Energialuokka:E 2013, energiatodistus on.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Kaksi asuinkerrostalo, jossa 3 rappua kummassakin ja yhteensä 105 asuinhuoneistoa. 7 kerrosta, joista 6 asuinkerrosta ja kellarikerros. Tallipaikkoja 20 kpl, tolppapaikkoja 12 kpl.
Yhteiset tilat:Kaksi väestösuojaa, neljä urheiluvälinevarastoa, talonvarasto, talonmiehen varasto, neljä saunaosastoa, huoneistokohtaiset varastokomerot, muuntamotila ja sähkömittarihuone, kaksi jäähdytettyä kellaria, kaksi urheiluvälinevarastoa, pesutupa talon n:o I (Pispalankatu 3) A-portaassa, kaksi kuivaushuonetta, kaksi lämmönjakohuonetta, sähköpääkeskustilat, talossa II (Pispalankatu 5) sijaitseva askarteluhuone, talonmiehenvarasto.
Suoritetut korjaukset:2000: Hissikonehuoneiden ulkovuoren ja katon saneeraus. 2001: Vesikatteen huoltokäsittely. 2002: Saunatiloihin LTO järjestelmä. 2004: Julkisivun korjaus lämpörappausmenetelmällä. Savunpoistoluukkujen asennus rappukäytäviin. Saunaosaston ilmanvaihtojärjestelmän uusiminen ja eriyttäminen talon ilmanvaihtojärjestelmästä. Rakennettu Tähti800 antenniverkko. Porraskäytävien huoltomaalaus. 2005: LVISA- ja rakennustekninen energiaselvitys. 2006: Lämmitys-, käyttövesi-, ilmanvaihto- ja automatiikkajärjestelmien uusiminen. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2007: Hissien kuntoarviointi. 2008: Käyttövesiverkostojen lämmönsiirtimen uusinta. 2010: Käyttövesiverkostosaneeraus. 2011: Sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto. Porrasaskelmien kunnostus. 2012: Jätteidenkeräysjärjestelmä uusittu. Yhteisten tilojen maalauksia ja kunnostuksia. Pyöräsuojien ulko-ovien uusinta. 2013: Talosaunan saneeraus. Rappukäytävien ulko-ovet ja pielirakenteet uusittu. Valokaapeliliittymä ja tietoliikennesisäverkon saneeraus. Parvekeovien ja -ikkunoiden uusinta. 2014: Pihaviemäriverkoston ja salaojien kuntotutkimus. Ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö, älykkäästi säätyvien IV-laitteiden asennus. Sokkelien ja sokkeliosien parvekepielien huoltomaalaus. 2015: Raja-aidan uusinta. Autotallien peltikattopintojen naulaukset vaihdettu ruuvikiinnityksiin. Pispalankatu 3 talosaunan lauteet uusittu. Autotallien korjaustarpeiden selvittäminen ja työselityksen laadinta. Ouman lämmönvahtijärjestelmän asennus. 2016: Huoneistoparvekkeiden huoltokäsittely, vesikatteiden uusinta ja rakennekorjaus. Julkisivumaalaus. Sadevesikourujen pinnoitus. 2017: Vesikattojen pinnoittaminen. Porraskäytävien kulmalistojen asennus. Jälkiheijastavien porrastasannenumerojen maalaus. 2019: Raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto. 2020: Pyöräsuojan rakentaminen. 2021: Esteettömyyden parantaminen. Hissien uusinta. Lukituksen uusinta iLOQ- sähkölukoiksi. 2022: Saunatilojen uusinta 3C -sauna ja 5E-F-sauna.
Tulevat korjaukset:2023: Ikkunoiden raitisilmasuodattimien vaihto (tehty). Palovaroittimien asennus (tehty). Sisääntulokatoksen rakentaminen, ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö. 2024: Poistoilman lämmöntalteenoton ja aurinkoenergian käytötönoton mahdollisuuksien selvittäminen. Saunojen Talo 3 A-B, Talo 5 D-sauna korjaus, 5E-F-sauna. 2025: Pihasaneerauksen suunnittelun käynnistäminen. 2026: Piha-alueiden peruskunnostus. Autotallien uusinta.
Palvelut / yhteydet:Keskustan palvelut käden ulottuvilla. Koulut alle kilometri. Terveyskeskus ja sairaala lähes naapurissa. Kaupat noin 500–800 m. Forssan kaupungin Lamminrannan urheilukenttä n. 800 m, Linikkalanlammin uimaranta n. 900, jäähallille noin 500 m. HARRASTUS: Forssan kaupungin Lamminrannan urheilukenttä n. 800 m, Linikkalanlammin uimaranta n. 900, jäähalli noin 500 m.
Hintapyyntö:56.000 €
Muuta:Lounea laajakaista: 10/10 M/valokuituyhteys, Kaapeli-tv (DVB-C). Yhtiökokous päätti 16.5.2022 antaa luvan ilmalämpöpumpun asentamiselle taloyhtiön huoneistoihin, mikäli osakas hyväksyy ja allekirjoittaa hallituksen laatiman sopimuksen ja täyttää kaikki sopimuksessa mainitut ehdot.