Edellinen
Seuraava

Tarjolla jotakin poikkeavaa – koko talo myynnissä asunto kerrallaan tai kokonaisuutena. Jykevässä, vuonna 1952 rakennetussa talossa on 4 kpl 80 m²:n kolmioita, joista kaksi vapaana.

Tämä asunto nro 1 on sisätiloiltaan vallan loistavassa kunnossa, ei remonttitarpeita. Olohuone katsoo etelään, eli sisäpihalle, toinen makuuhuone kadun puolelle ja toinen pihan puolelle. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja eteistilat. Kolme autotallia vuokrattavana, joista kaksi vapaana. Ja mikä sijainti, Talsoilan puisto, Vesihelmi, ravintolat ja kaupat käden ulottuvilla. Nyt pääset vaikuttamaan tämän upean talon  tulevaisuuteen, hyppää kyytiin.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Turuntie 24 A 1, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Talsoila, asemakaava-alue. AK2, II 25 %, e=0,50.
Tyyppi / pinta-ala:Tilava, etelän suuntainen olohuone, 2 x makuuhuone, keittiö, eteinen, kylpyhuone ja vaatehuone, 80 m² + parveke.
Kiinteistötunnus:61-8-223-2
Muut rakennukset:Autotallirakennus.
Tontin kuvaus / koko:Ensimmäinen kerros, muutama askelma.
Parveke / terassi:Pieni parveke etelän suuntaan.
Olohuone:Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut/maalatut. Olohuoneesta käynti parvekkeelle sekä toiseen makuuhuoneeseen. Ihanat ikkunalaudat ja kaunis patteri, hyvin valoisa olohuone.
Makuuhuoneet:Molemmissa makuuhuoneissa lattiassa laminaatti ja seinissä tehostetapetti/maalattu. Molemmissa myös kaapistoja.
Keittiö:Lattiassa eteisen kanssa yhtenevä muovimatto, valkoiset keittiökaapistot ja välitilalaatat. Keittiöön mahtuu reilu ruokapöytä, vaikka siellä on paljon kaappeja. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto:Taloyhtiössä, eli alakerrassa sauna, joka kunnostettu 10 vuotta sitten. Pesuhuone kaipaa kunnostusta
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuone, jossa wc, suihku, käsienpesualla ja peilikaappi. Tänne mahtuu pyykkikone, mutta nyt pyykit on pesty alakerrassa. Lattiassa laatat, seinät kaakeloidut.
Säilytystilat:Makuhuoneessa ja eteisessä kaappeja, vaatehuone ja kellarissa oma varasto.
Asunnon kunto:Asunto on todella siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto-osakeyhtiö Forssan Turuntie 24. Ly 0145680-0.
Isännöinti:Hallituksen pj. Maarit Järveläinen, maarit.jarvelainen@gmail.com.
Lunastusoikeus:Lunastuslauseketta on, mutta se huomioidaan kauppakirjassa.
Hoitovastike:220 €/kk.
Rahoitusvastike:110 €/kk.
Muita maksuja:Vesimaksu 20 € hlö/kk, sähkö oman kulutuksen mukaan, autotalli 30 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1952.
Rakennusaine / katto:Todennäköisesti rakennus on perustettu maanvaraisesti ja perustukset ovat teräsbetonirakenteiset. Rakennuksen rungon pystyrakenteet kellarikerroksen ja ensimmäisen kerroksen osalla ovat tiili- ja teräsbetonirakenteita. Ylimmän kerroksen runkorakenteena on puurankarunko. Alapohjarakenteena on maanvarainen betonilaatta. Kellarikerroksen ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja on teräsbetonirakenteinen. Ylempi välipohja on todennäköisesti puurakenteinen. Yläpohja on puurakenteinen. Harjakatto ja vesikatteena rivipeltikate.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys öljyllä, jakotapa pattereilla.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Huoneistoja 4 kpl, kerroksia 2 ja porrashuoneita 1.
Autopaikat:Kolme autotallia ja yksi tolppapaikka.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, sauna, huoneistokohtaiset varastot ja askarteluhuone.
Suoritetut korjaukset:Asunnon korjaukset: 2015 seinäpinnat maalattu/tapetoitu, katot maalattu, väliovet maalattu, asennettu laminaatti olohuoneen ja molempien makuuhuoneiden lattioihin, lisätty kaapistoja sekä vaihdettu keittiön kaappien ovet ja vetimet, vessan käsienpesuallas alakaappeineen sekä peilikaappi. Vuonna 2019 vaihdettu uusi wc-istuin. Astianpesukone uusittu 2021. Rakennukseen on sen käytön aikana tehty: Ikkunat uusittu. Ovien uusimisia ja huoltoja. Saunaosaston uusimista. Viemäreiden sukitus. Pintarakenteiden uusimisia. Sähköjärjestelmän paikallisia uusimisia. Käyttöveden suunnittelu. maalattu, väliovet maalattu, asennettu laminaatti olohuoneen ja molempien makuu-huoneiden lattioihin, lisätty kaapistoja sekä vaihdettu keittiön-kaappien ovet ja vetimet, vessan käsienpesuallas alakaappeineen sekä peilikaappi. Vuonna 2019 vaihdettu uusi wc-istuin. Astianpesukone uusittu 2021.
Tulevat korjaukset:Kuntokartoitus suoritettu 27.8.2020. Parannuksia/ korjauksia 0-5 seuraavalle vuodelle, joista sitten uudet omistajat päättävät: Sähköjärjestelmän kuntotutkimus välittömästi ja järjestelmään turvallisuuden kannalta välittömiksi arvioidut toimenpiteet. Parvekkeiden peruskorjaus. Asuinrakennuksen julkisivujen huoltaminen. Ovien huoltaminen Asuinrakennuksen vesikaton huoltaminen. Ilmanvaihtojärjestelmän huoltotoimenpiteet ja mahdollisesti järjestelmän toiminnan tehostaminen koneellisesti. Lämmitysjärjestelmän säätö ja tasapainotus. Aluevalaistuksen uusiminen. Piha-alueen korjaustoimenpiteet ja samassa yhteydessä perustusrakenteisiin kohdistuvat toimenpiteet. Asuntojen märkätilojen pintarakenteiden uusiminen. Märkätilojen lattiakaivon ja vesiputkien uusiminen pintarakenteiden yhteydessä. Sähkö-, antenni- ja ATK-järjestelmän saneeraus erillisen suunnitelman mukaan.
Palvelut / yhteydet:Kaupat, Sale noin 500 m, Lidl Forssa ja K-Citymarket alle km. Talsoilan koulu n. km. Urheilutalo Feeniks n.1,3 km. Vesihelmi noin 500 m. Aivan vieressä olevan Talsoilan puiston pinta-ala on reilut 4 hehtaaria. Puisto on rakennettu, osittain luonnontilainen puisto, jossa on vanhoja puistolehmuksia, hopeapajuja, pihta- ja lehtikuusia, sembramäntyjä ja tuijia. Puistossa on lasten leikkipaikka, pesäpallokenttä, minigolfrata, frisbeegolfkenttä ja talvisin luistelujää.
Hintapyyntö:39.500 € + lainaosuus 10.000 €.
Muuta: Yhteisantennijärjestelmä.