Edellinen
Seuraava

Tarjolla halutussa taloyhtiössä, aivan kauppakeskusten läheisyydessä oleva saunallinen neljä huonetta, keittiö ja sauna, 109 m2, sekä lasitettu parveke.

Tähän kuuluu kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, wc, sauna, pesuhuone ja keittiö, jonka jatkeena on ruokailutila, joka taas jatkuu olohuoneena. Vehreälle takapihalle katsova lasitettu parveke on hyvä jatke ruokailutilalle, missä voit nauttia, vaikka kesäisiä juomia. Viilennystä helteisiin tuo ilmalämpöpumppu. Taloyhtiössä on tehty paljon remonttia esim. käyttövesiputkisto ja vesikatto uusittu sekä parveke ja julkisivusaneeraus toteutettu. Mahdollisuus ostaa myös autotalli.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Oikokatu 3 C 40, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Kuhala, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Olohuone, 3x makuuhuone, keittiö, ruokailutila, sauna, pesuhuone, wc, eteinen ja 2x vaateh. 109 m2 + lasitettu parveke.
Kerros / hissi:3/4 kerros. Ei hissiä.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma tontti 4736 m².
Parveke / terassi:Lasitettu parveke takapihan suuntaan.
Olohuone:Lattiassa parketti ja seinät maalattu. Ruokailutila avautuu olohuoneeseen.
Makuuhuoneet:Kahdessa makuuhuoneessa parketti lattiassa ja yhdessä muovimatto. Seinät tapetoitu / maalattu. Huoneissa kaapistot + yhdessä huoneessa kaksi vaatehuonetta.
Keittiö:Keittiön osuudessa lattiassa laatta ja puunväriset kaapistot sekä välitilassa laatta. Varusteina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni ja liesituuletin. Keittiön jatkeena ruokailutila, mihin mahtuu isompikin pöytä. Ruokailutilasta kulku parvekkeelle.
Saunaosasto:Saunassa seinät ja katto paneloidut ja käsitelty tummaksi, lattiassa laatat. Sähkölämmitteinen kiuas. Saunassa on myös ikkuna.
Pesu / wc-tilat:Pesuhuoneessa pyykinpesukoneelle liitos, kaappi, käsienpesuallas peilikaappeineen, suihkuseinä ja suihku. Lattiassa laatat ja seinissä kaakelit. Erillinen wc, jossa myös laattalattiassa ja seinät kaakeloitu/tapetoitu. Käsienpesuallas allaskaapilla.
Säilytystilat:Eteisessä liukuovikaapit, makuuhuoneessa kaksi vaatehuonetta ja taloyhtiössä häkkikomero.
Eteistilat:Sisääntulossa naulakko ja kaapisto ulkovaatteille ja peremmällä peileillä varustetut liukuovikaapit. Lattiassa parketti.
Asunnon kunto:Asunto on siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto-Oy Forssan Oikokatu 1-3.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy, Forssa, Jaana Hurjanen p. 0102317530. HUOLTOYHTIÖ: P-P Talohuolto Ky.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:414,20 €/kk.
Rahoitusvastike:136,25 €/kk.
Sähkö:Vesi laskutetaan oman kulutuksen mukaan, samoin sähkö.
Rakennettu:1976
Rakennusaine / katto:Tiili/betoni, tasakatto, huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, jakotapa vesikiertopatterit.
Energialuokka:G/2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Kolme rakennusta, yksi autotallirakennus. Kerrosten lukumäärä 7 ja 4, porrashuoneita 4kpl, 53 huoneistoa ja 16 autotallia, lämpötolppapaikkoja 22 kpl.
Yhteiset tilat:Kuivaushuone, pesula, saunaosasto, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, mankelihuone sekä huoneistokohtaiset säilytys- ja kellarikomerot.
Suoritetut korjaukset:1999 kaukolämpöliittymä. 2000 lukituksen uusinta. 2004 ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. 2007 antennijärjestelmän saneeraus. 2009 1-talon saunan peruskorjaus. 2010 käyttövesiputkiston uusittu, huoneistokohtaiset vesimittarit. Rappukäytävien maalaus. 2015 parveke- ja julkisivusaneeraus, lasitusten asennus. Vesikaton uusinta. 2016 pihan asfaltointi. 2017 piha- ja viheralueiden kunnostus. Pihavalaistuksen lisääminen. Ovisummerijärjestelmän korjaus. Talojen välisen lämpökanaalin kunnostus. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2018 autotallien huoltomaalaus ja kunnostus. Taloyhtiön asunnon kunnostus. 2020 valokuituliittymä. 2022 pihan saneeraus.
Tulevat korjaukset:2023 hissien saneerauksen suunnittelu. Viemäreiden kuvaus. Tiilijulkisivu selvitys korjaustoimenpiteistä. 2024 hissien saneeraus. Lämmitystapavertailu. 2025-2026 ei suunniteltuja remontteja. 2027 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö.
Hintapyyntö:114.000 € + lainaosuus noin 11.000 €.
Muuta:Kaapeli Tv, valokuitu 10M/10M Lounea.