Edellinen
Seuraava

Tämän 87 m²:n nelikon olohuone on saanut upeasti lisätilaa, kun siihen on yhdistetty yksi makuuhuoneista, silti tallella vielä kaksi.

Lisäksi keittiö, sauna, pesuhuone, wc ja kaksi vaatehuonetta. Lasitettu parveke katsoo lännen suuntaan. Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa, joten paljon portaitakaan ei ole kiivettävänä. Ruokakauppaan lyhyt matka ja Viihdeuimala vesihelmi aivan vieressä. Yhtiössäkin käyttövesi tehty. Pohjaratkaisu taipuu moneksi (esim. toimisto), väliseinät on muurattuja. Makuuhuoneet eri puolilla taloa, kaikilla oma rauha. Keskeinen sijainti.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Rautatienkatu 10 A 3, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Keskusta, asemakaava-alue. Lisätietoja kaavoituksesta Forssan kaupungilta.
Tyyppi / pinta-ala:Yhtiöjärjestyksen mukaan 4 h + k, mutta rakennettu sauna ja yksi makuuhuoneista on avattu olohuoneeseen, näin on saatunäin varsin näyttävä olohuone. Lisäksi kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone, wc, eteinen ja kaksi vaatehuonetta, 87 m² + parveke laseilla.
Kerros / hissi:2/4.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma 2118 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Parveke / terassi: Lasitettu siisti parveke lännen suuntaan.
Olohuone:Lattiassa muovimatto, seinät tapetoidut/maalattu ja katto maalattu. Olohuoneesta käynti parvekkeelle ja toisen makuuhuoneen eteistilaa. Olohuoneeseen on lisätty yksi makuuhuoneista ja näin saatu myös väljä, toimiva tila. Olohuoneessa myös ilmalämpöpumppu.
Makuuhuoneet:Isommassa makuuhuoneessa lattiassa muovimatto, seinät tapetoidut ja kaapistoja. Toisessa myös muovimatto lattiassa ja seinät tapetoidut.
Keittiö:Lattiassa vaaleanharamaa laminaatti, maalattu vaalea paneelikatto. Varusteina jääkaappi, sähköliesi/-uuni keraamisella tasolla, huuva ja astianpesukone.
Saunaosasto:Saunassa laattalattia, seinät ja katto paneloidut, ikkunallinen sauna, jossa sähkölämmitteinen kiuas.
Pesu / wc-tilat:Lattiassa laatta, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Suihku ja pyykinpesukoneelle hyvä tila. Lattialämmitys, joka sisältyy vastikkeeseen. Erillinen wc, jossa laattalattiassa, kaakeloitu puoliväliin ja loppuosassa lasikuitutapetti. Käsienpesuallas ja kaapisto.
Säilytystilat:Makuhuoneessa ja eteisessä kaappeja sekä kaksi tilavaa vaatehuonetta. Huoneistokohtaiset varastot.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Tammenkulma. Osakkeet 12-22. Y-tunnus 0145726-4
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelu Oy Piia Heikkiä 0102317530
Lunastusoikeus:On
Hoitovastike:278,40 €/kk.
Rahoitusvastike:71,50 €/kk.
Muita maksuja:Vesimaksu kylmä 5,14 m³, lämmin 12,90 m³, lämpötolppa 10 €. sähkö oman kulutuksen mukaan. Vesi laskutetaan käytön mukaan omistajalta.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1960.
Rakennusaine / katto:Tiili/betoni, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö, jakotapa pattereilla.
Energialuokka:€*2015
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 1, kerroksia 5, porrashuoneita 2, huoneistoja 23 kpl ja liikehuoneistoja 7 kpl.
Autopaikat:Toteutuneet autopaikat 20.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, mankeli, pesutupa, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Suoritetut korjaukset: 1996 Ikkunat uusittu, 1998 Lämpökeskus, 2003 Ulkomaalaus, 2007 LH 24 remontoitu taloyhtiön kustannuksella. Liikesiiven katto uusittu, 2009 Talon lounaan puoleisen päädyn verkotus. Putkistojen kuntotutkimus, 2011 Liikehuoneistojen ulko-ovien uusinta, Alkuperäisten ulko-ovien kunnostus/uusinta. Yhteisten tilojen huoltomaalaukset Ilmanvaihtopuhaltimien huolto. Käyttövesi- ja sähköverkonsaneeraus. Varastorakennuksen maalaus. Asbestitöitä suoritettu siten, että putkistojen eristeenä ei enää ole asbestia, 2012 Yhteisten tilojen huoltomaalaukset. Saunan kiuas uusittu, 2014 Puhallinkomeron oven huoltokunnostus, 2015 Vesikatteen kunnon tarkistus, 2016 Pohjaviemäreiden kuvaus ja painehuuhtelu, 2017 Pihavalaisimien uusinta 3kpl, 2018 Alkuperäisten kylpyhuoneiden saneeraus 3 kpl: A2, A10, B22 Kadun puoleisten seinustojen asfaltointi, 2021 LH24 kellarin vesivahingon ennallistaminen Lämmitysjärjestelmän hankesuunnittelu, Maalämpökaivojen TRT-mittaus, Pyörävaraston maalaus.
Tulevat korjaukset:Yhtiöllä ei ole yhtiökokouksen hyväksymää suunnitelmaa rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapidosta sekä uudistamisesta. Taloyhtiö kustantaa sähköasennukset huoneistoissa. Päätetty 7/2011. Kunnossapitotarveselvitys: 2023 Lämmönsiirtiminen vaihto, Terassilipan korjaus, Vain rikkoontuessa 2024 Julkisivun tiilipäätyjen uusiminen, Viemäriverkoston saneeraus (sukitus). Pohjaviemärin painauman tarkastus /korjaus, Parvekerakenteiden kuntokatselmus 2025 Ei suunniteltuja remontteja, 2026 Lämmitysjärjestelmän uudistaminen, Vesikattojen uusinta/korjaus, Termostaattiventtiilien vaihto ja lämmityksen perussäätö, Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, mittaus ja säätö Aitojen uusinta, Maalämpö + LTO -järjestelmä, Asuinosan pelti- ja liikesiiven huopakatto.
Palvelut / yhteydet:Keskustan palvelut käden ulottuvilla. Koulut alle kilometri. Viihdeuimala Vesihelmi ja ruokakauppaan lähellä.
Hintapyyntö:81.000 € + laina 5.000 €.
Muuta:Yhtiö on siirtynyt osakehuoneistorekisteriin, asunnon osalta ei. Kaapeli-tv (DVB-C).