Edellinen
Seuraava

Seitsemännessä kerroksessa parvekkeellinen, kivalla pohjaratkaisulla varustettu kolmio, 66 m², odottaa uusia asukkaita.

Asunto lähes alkuperäisessä asussaan, mutta silti vielä ihan toimiva ja asuttava. Pienellä pintaremontilla teet ihmeitä. Koulut, päiväkoti ja kauppakeskukset lähellä, sekä lisäksi hyvin harrastusmahdollisuuksia. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja paljon remontoitu esim. käyttövesiputket uusittu ja viemäriputket pinnoitettu 2012, hissi saneerattu 2015 sekä siirrytty maalämpöön 2016. Tule katsomaan ja korjaa talteen.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Puolimatkankatu 1 as 35, 30300 Forssa.
Alue / kaavoitus:Kohde sijaitsee Forssan Haudankorvan alueella, jossa asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostaloasunto, jossa olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, eteinen ja kylpyhuone, 66 m² + lasitettu parveke.
Kerros / hissi:Ylin 7. kerros ja hissi tietenkin on.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma 3900 m2:n tontti.
Parveke / terassi:Lasitettu parveke, josta hulppeat näkymät.
Olohuone:Lattiassa muovimatto ja seinät tapetoidut. Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Muovimatot lattioissa ja seinissä tapetit sekä kaapistot molemmissa makuuhuoneissa.
Keittiö:Jääkaappi/pakastin ja liesi. Lattiassa muovimatto ja seinät maalatut. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja tilaa jää kokkailulle.
Saunaosasto:Taloyhtiössä sauna.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuoneen lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Wc, suihku, käsienpesuallas allas- ja peilikaappi. Pyykinpesukoneelle liitäntä.
Säilytystilat:Makuhuoneissa kaappeja. Huoneistokohtaiset varastot.
Asunnon kunto:Asunto on peruskuntoinen, kaipaa pintaremonttia.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:As Oy Sahatie 1.
Isännöinti:OP Koti Lounaismaa Oy, Toni Vainio, 010 256 1313, op-isannointi.forssa@op.fi. HUOLTOLIIKE: P-P Talohuolto Ky.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:258,00 €/kk.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:8 €/kpl/kk.
Autopaikkamaksu:6 €/kpl/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1967
Rakennusaine / katto:Betonielementti, aumakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys, maalämpö + lämmöntalteenotto (LTO).
Energialuokka:C 2018.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 1, kerroksia 7, porrashuoneita 1, huoneistoja 35 kpl.
Autopaikat:Toteutuneet autopaikat 26 kpl. autotallipaikkoja 10 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestösuoja, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:1985 Etelä- ja pohjoissivujen ikkunoiden uusiminen. 1996 Julkisivujen pinnoittaminen, lukkojen uusiminen. 1999 Ulkopuolisten vesi- ja viemärijohtojen uusiminen. 2001 Parvekepäätyjen pinnoittaminen. 2002 Katon maalaus. 2003-2004 Poppeleiden kaato ja viheralueiden kunnostus.2006 Antenniverkon digikunnostus, ilmastointihormien nuohous ja ilmanvaihtoventtiilien säätö, rappukäytävien pohjakerroksen maalaus. 2007 Rappukäytävän maalaus ensimmäisestä kerroksesta ylöspäin. 2008 Ikkunapuitteiden kunnostus ja maalaus. 2009 Olohuoneen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, vesikourujen uusiminen (pitkät sivut). 2010 Kaukolämmönsiirrin uusittu. 2012 Käyttövesiputkien uusiminen, huoneistokohtaiset vesimittarit, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, valurautaviemäreiden pinnoitus, roskakatoksen rakentaminen, parvekkeiden kuntotutkimus. 2014 poistokanavien putsaus, parvekkeiden peruskorjaus ja lasitus, peltikaton huoltomaalaus. 2015 Hissin uusiminen. 2016 Maalämpö + LTO. 2017 Saunaosaston peruskorjaus. 2019 Kuivaushuoneen lattian maalaus, koodilukitus ulko-oveen, autotallin katon pesu ja huoltomaalaus, talonmiehen asunnon kph saneeraus sekä pintaremontti. 2020 Julkisivun pesu julkisivun puolelta. 2021 Alaoven sähköinen ovenavaaja, savunpoistoavaajien asennus. 2022 Puukarmisten ikkunoiden uusiminen. 2023 Ilmastointihormien nuohous ja IV-venttiilien säätö, lämmöntalteenotto putkien eristys maanrajasta.
Tulevat korjaukset:2024 autotallien takaseinälle sadevesikouru, päätyjen sisäkourujen uusinta, kellarikerroksen ikkunoiden maalaus, peltikaton huoltomaalaus. 2026 Sähköjen suunnittelu ja uusiminen, valokuidun asennus.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskusta noin 2 km, Kutomon kauppakeskus 1 km. Kauppakeskuksessa mm. K-Citymarket ja apteekki. Linja-autoasemalle noin 2 km. Myös puisto, päiväkoti, ala-aste, yläaste ja lukio lähellä.
Hintapyyntö:35.000 €.
Muuta:Yhteisantennijärjestelmä.