Edellinen
Seuraava

Pienellä rahalla kiinni kauniiseen, hyväkuntoiseen asuntoon.

Toisessa kerroksessa odottaa koti uusia asukkaita. Olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone 57 m2 + parveke. Muuta tänne, koska tuo Forssan keskustakin on jo muuttanut. Lisäksi täällä on kaikki urheilu- ja harrastusmahdollisuudet kouluista puhumattakaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Luhtatie 3 C 27, 30300 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Haudankorva, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostalohuoneisto, jossa olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja parveke, 57 m2.
Kerros / hissi:2/4 kerros.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 4923 m2:n tontti.
Parveke / terassi:Parvekkeelta näkymät pientaloalueella.
Olohuone:Olohuoneessa laminaattilattia, seinissä tapettia ja maalattu vetoniitti katto.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa laminaattia, tapetit ja kaapistoja.
Keittiö:Keittiössä liesi, liesituuletin, astianpesukone (12/2020) ja jääkaappi/pakastin. Lattiassa laminaattia, seinät maalatut ja vetoniitti katto. valkoiset keittiökaapit ja välitilalaatat.
Peseytymistilat:Taloyhtiössä siistit saunat, peruskorjattu 2016.
Pesu / wc-tilat:Pesutilojen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut, paneelikatto, pesukoneliitäntä ja allaskaappi. Suihku on eristetty taittuvalla suihkuseinällä.
Säilytystilat:Huoneistossa kaappeja. Huoneistokohtaiset varasto ja kylmäkellari.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Luhtatie
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy/Rami Tervomaa, Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvä-litys Oy 010 231 7535, sähköposti isannointi@kodikkaasti.fi. Huoltoyhtiö En-vor Group Oy.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:216,60 €/kk.
Rahoitusvastike:223,75 €/kk
Vesimaksu:Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat mittarit. Osakkeenomistaja on vastuussa viime kädessä vuokralaisensa vesilaskusta. Veden hinnat 2020: kylmä 4,71 €/m3 ja lämmin 12,58 €/m3
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Saunamaksu 9,00 €/kk, lämpötolppapaikka 7,00 €/kk, autotalli 40,00 €/kk
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1973
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine betonielementti. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys kaukolämmöllä.
Energialuokka:F*2014
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 1 kpl, porrashuoneita 4 kpl, huoneistoja 42 kpl. Liiketiloja 36 m2.
Autopaikat:Toteutuneet autopaikat 27 kpl. Autotalli/-halli/-katospaikkoja 7 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, mankeli, sauna, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastot ja väestönsuoja.
Suoritetut korjaukset:2001 Parvekkeiden kunnostus ja maalaus Sokkeliosan kunnostus ja maalaus Lukkojen uusiminen ja sarjoitus 2004 Peltikaton maalaus 2006 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen Antenniverkon digitointi 2011 Syväkeräysastioiden asennus Taloyhtiön omistaman asunnon peruskorjaus 2012 Julkisivurakenteiden ja parvekkeiden kuntotutkimus Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2013 Käyttövesiputkiston saneeraussuunnittelu Talopesulan pesukone uusittu Julkisivusaneerauksen ja parvekkeiden uusinnan suunnittelu ja kilpailutus 2014 Julkisivusaneeraus Parvekkeiden uusinta ja lasittaminen Käyttövesiputkistosaneeraus ja huoneistokohtaiset vesimittarit Porraskäytävien maalaus 2015 Lämmitysjärjestelmän perussäätö, venttiilien ja termostaattien vaihto Peltikaton pinnoitus Lämpimän käyttöveden lämmönsiirrin uusittu 2016 Talosaunan saneeraus Pesulaosaston seinien huoltokunnostus ja -maalaus Pukuhuoneet, märkätilat, löylyhuone. Katon saumojen pinnoituksen, lumiesteiden ja rännien korjaukset. Valokuitusisäverkon rakentaminen. Valokaistaliittymien hankinta. Yhteisantennijärjestelmän muutos kaapelitelevisiojärjestelmäksi.
Tulevat korjaukset:2021 Ei suunniteltuja remontteja 2021 Ei suunniteltuja remontteja 2022 Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö Kaukolämmön alajakokeskuksen uusinta 2023 Ei suunniteltuja remontteja
Hintapyyntö:Hp. 27.000 € , velaton 49.000 €.
Muuta:Valokaistaliittymä 10/10 mbit Lounea