Edellinen
Seuraava

Nyt menee halvalla! Sydänkeskustassa, hissitalossa, pitkällä parvekkeella varustettu 54 m²:n kaksio.

Talossa ihan mahdottomasti tehty remontteja ja niinpä se onkin nyt tosi kauniissa ja hyvässä kunnossa.  Terveyskeskus, sairaala, urheilukenttä jäähalli, avantouintipaikka, kauppa, kirkko ja linja-autoasema aivan ympärillä. Asunto kaipaa ehkä hieman päivitystä, mutta tänne kannattaa sijoittaa.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Urheilukentänkatu 3 A 3, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Korkeavaha, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostalohuoneisto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone 54 m² ja lasitettu pitkä parveke.
Kerros / hissi:Hissitalon 1/6 kerros. Hissiremontti juuri valmistunut.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 6307,00 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Etelän suuntaiselta pitkältä parvekkeelta kauniit näkymät puistoon. Parvekelasit.
Olohuone:Olohuoneessa muovimatto lattiassa, seinissä tapettia ja maalattu katto.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa lattiassa muovimatto, seinät tapetoidut.
Keittiö:Lattiassa muovimatto, seinät maalattu, kodinkoneina jenkkikaappi ja liesi.
Saunaosasto:Taloyhtiössä siistit saunat, peruskorjattu 2013.
Pesu / wc-tilat:Pesutilojen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja allaskaappi.
Säilytystilat:Huoneistossa kaappeja. Huoneistokohtaiset varasto ja kylmäkellari.
Asunnon kunto:Tyydyttävä, kaipaa päivitystä käytöstä ja mausta riippuen.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Urheilukentänkatu 3-5.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy/Mikko Ryyppö 010 231 7535, sähköposti isannointi@kodikkaasti.fi. Huoltoyhtiö RTK-Palvelu Oy Forssa.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:221,40 €/kk.
Vesimaksu:Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etä-luettavat mittarit. Osakkeenomistaja on vastuussa viime kädessä vuokralaisensa vesilaskusta. Veden hinnat 2020: kylmä 4,71 €/m3 ja lämmin 9,83 €/m3
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:8,00 €/kk.
Autopaikkamaksu:Lämpötolppapaikka 8,00 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:Käyttöönottovuodet 1971, 1972.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine betonielementti. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys kaukolämmöllä.
Energialuokka:E*2014
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 2 kpl, porrashuoneita 5 kpl, huoneistoja 90 kpl.
Autopaikat:Toteutuneet autopaikat 63 kpl. Autotalli/-halli/-katospaikkoja 20 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, kylmäkellari, pesutupa, sauna, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastot ja väestönsuoja.
Suoritetut korjaukset:2004 etelän puoleiset ikkunat uusittu, julkisivua korjattu lämpörappausmenetelmällä. 2006 lämmitys, käyttövesi, ilmanvaihto ja automatiikkajärjestelmien uusiminen, Käyttövesiputkien uusinta, 2011 sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto, 2012 UKK 3, kylmiön kompressorin uusinta, UKK, lauteiden uusinta, 2013 valokaapeliliit-tymä ja tietoliikennesisäverkon rakentaminen, UKK 3 saunaosaston peruskorjaus, 2014 kaikkien asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilma-määrien mittaus ja säätö sekä älykkäästi säätyvä poistoilmanvaihto, pihaviemäriverkoston ja salaojien kuntotarkastus. UKK 5 poistoilma-puhaltimen uusinta, sokkeleiden ja sokkeliosien parvekepielien huol-tomaalaus, UKK 3 takapihan seinälinjan uudelleenpäällystäminen. 2015 autotallin korjaustarpeiden selvittäminen ja työselityksen laadin-ta, UKK 5 lauteiden uusinta, autotallien peltikattopintojen naulaukset vaihdettu ruuvikiinnityksiin. 2016 julkisivun uudelleenmaalaus, huo-neistoparvekkeiden pienimuotoiset korjaukset ja maalaus, sadevesikourujen pinnoitus, huoneistoparvekkeiden vesikatteiden uusinta ja rakennekorjaus, huoneistoparvekkeiden pielielementtien ulkopuolisten vaakasaumojen uusinta, lämmönsiirtimen uusinta. 2017 vesikattojen massaus, yhteisten tilojen huoltomaalauksia, jälkiheijastavien porrastasannenumerojen maalaus, porraskäytävien kulmalistojen asennus. 2019 raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto, 2020 esteettömyyden parantaminen, ulko-ovien uusiminen, hissien uusiminen, lukitusjärjestelmän uudistaminen yleistiloihin.
Tulevat korjaukset:2021 lukitusjärjestelmän uudistaminen huoneistoihin, poistoilman lämmöntalteenottomahdollisuuden ja aurinkoenergian käyttöönottomahdollisuuden selvittäminen, 2022 yhteisten tilojen huoltomaalauksia, 2023 autotallien peruskorjauksen/uusinnan suunnittelun käynnistäminen, piha-alueiden saneeraussuunnittelun käynnistäminen. 2024 piha-alueiden peruskorjaus. 2025 autotallin kunnostaminen/uusinta.
Palvelut / yhteydet:Aivan nurkalla terveyskeskus, sairaala, kauppa, linja-autoasema, kirkko, urheilukenttä, jäähalli, uintimahdollisuus myös talvella, no Alkoon taitaa olla matkaa noin 500 m.
Hintapyyntö:49.500 €
Muuta:Jokaisessa asunnossa on valokuituliittymä 5M, jonka maksu sisälly-tetään hoitovastikkeeseen. Asukkaat voivat halutessaan tilata suu-rempia nopeuksia ja muita lisäpalveluita suoraan Lounealta ja maksaa erotuksen.