Edellinen
Seuraava

Kun tästä parvekkeellisesta 56 m²:n kaksiosta mainitsee sijainnin ja että asunto on melko hyvässä kunnossa, niin enempää ei forssalaisille tarvitsekaan kehua.

Tarjolla siis kerrostaloasunto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja lasitettu parveke. Kauniit näkymät toisesta kerroksesta ja asuntoon voi muuttaa vaikka heti, tai hiukan fiksata. Taloyhtiössä ihan mahdottomasti tehty remontteja ja niinpä se onkin nyt tosi kauniissa ja hyvässä kunnossa. Huoneistokohtainen lainakin melkein pois maksettu. Terveyskeskus, sairaala, urheilukenttä jäähalli, avantouintipaikka, kauppa, kirkko ja linja-autoasema aivan ympärillä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Urheilukentänkatu 5 D 58, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssan keskusta, Korkeavaha, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostalohuoneisto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja vaatehuone, 56 m² + parveke laseilla.
Kerros / hissi:Hissitalon 2/7 kerros. Hissi tulee katutasoon ja ovet voi avata kaukosäädöllä. Sopii hyvin liikuntarajoitteiselle.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma yhteensä 6307 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Etelän suuntaiselta lasitetulta parvekkeelta kauniit näkymät puistoon. Parveke on kunnostettu ja siisti.
Olohuone:Olohuoneessa parketti lattiassa, seinät tapetoidut ja maalattu vetonit katto. Kulku parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Parketti lattiassa, seinät tapetoidut ja makuuhuoneesta kulku ikkunalliseen vaatehuoneeseen.
Keittiö:Keittiössä parketti lattiassa, seinät tapetoidut, ja vaaleat laatat. Kodinkoneina liesi, liesituuletin ja jääkaappi/pakastin.
Saunaosasto:Taloyhtiössä sauna.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuoneen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut. Varustuksena wc, suihku, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä ja allas- ja peilikaappi.
Säilytystilat:Huoneistossa kaappeja ja vaatehuone. Huoneistokohtaiset varastot ja kylmäkellari.
Asunnon kunto:Asunto kaipaa pintaremonttia, vaatimustasosta riippuen.
Vapautuminen:Asunto vuokrattu.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Urheilukentänkatu 3-5. Ly 0145749-1. 25537-26005.
Isännöinti:Sp-Isännöintipalvelut Oy, Pasi Harju 010 2317530. Huolto: Talohuolto Pajuniemi Oy.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:229,60 €/kk.
Rahoitusvastike:84,00 €/kk.
Vesimaksu:Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat mittarit. Osakkeenomistaja on vastuussa viime kädessä vuokralaisensa vesilaskusta. Veden hinnat 2023: kylmä 5,14 €/m3 ja lämmin 11,77 €/m3.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:8,00 €/kk.
Autopaikkamaksu:Lämpötolppapaikka 8,00 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1972.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine betonielementti. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys kaukolämmöllä.
Energialuokka:E*2013
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Asuinrakennuksia 2 kpl, autotallirakennuksia 2 kpl, porrashuoneita 5 kpl, huoneistoja 90 kpl.
Autopaikat:Toteutuneet autopaikat 63 kpl. Autotalli/-halli/-katospaikkoja 20 kpl. Lämpötolpat 18 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, jäähdytetty talouskellari, pesutupa, kuivaushuone, saunaosasto, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastot ja väestönsuoja.
Suoritetut korjaukset:2011 sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto, 2012 UKK 3, kylmiön kompressorin uusinta, UKK 3, lauteiden uusinta, 2013 valokaapeliliittymä ja tietoliikennesisäverkon rakentaminen, UKK 3 saunaosaston peruskorjaus, 2014 kaikkien asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö sekä älykkäästi säätyvä poistoilmanvaihto, pihaviemäriverkoston ja salaojien kuntotarkastus. UKK 5 poistoilmapuhaltimen uusinta, sokkeleiden ja sokkeliosien parvekepielien huoltomaalaus, UKK 3 takapihan seinälinjan uudelleenpäällystäminen. 2015 autotallin korjaustarpeiden selvittäminen ja työselityksen laadinta, UKK 5 lauteiden uusinta, autotallien peltikattopintojen naulaukset vaihdettu ruuvikiinnityksiin. 2016 julkisivun uudelleenmaalaus, huoneistoparvekkeiden pienimuotoiset korjaukset ja maalaus, sadevesikourujen pinnoitus, huoneistoparvekkeiden vesikatteiden uusinta ja rakennekorjaus, huoneistoparvekkeiden pielielementtien ulkopuolisten vaakasaumojen uusinta, lämmönsiirtimen uusinta. 2017 vesikattojen massaus, yhteisten tilojen huoltomaalauksia, jälkiheijastavien porrastasannenumerojen maalaus, porraskäytävien kulmalistojen asennus. 2019 raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto, 2021 hissien uusinta ja esteettömyyskorjaukset, lukitusjärjestelmän uusinta sähköiseksi iLog-järjestelmäksi.
Tulevat korjaukset:2022 piha-alueiden ja autotallien kunnostusta, yhteisten tilojen tarpeelliset kunnostukset, UKK 3 talosaunan peruskorjaus. 2023 paloturvallisuuden tarkastelu, palovaroittimien vaihto, ikkunoiden korvausventtiilien suodattimien vaihto, UKK 5 talosaunan peruskorjaus. 2024 poistoilman lämmöntalteenottomahdollisuuden ja aurinkoenergian käyttömahdollisuuden selvittäminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö. 2025 piha-alueiden saneeraussuunnittelun käynnistäminen, sähköautojen latauksen suunnittelu. 2026 ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, piha-alueiden peruskunnostus. 2027 autotallien peruskorjauksen suunnittelu.
Palvelut / yhteydet:Aivan nurkalla terveyskeskus, sairaala, kauppa, linja-autoasema, kirkko, urheilukenttä, jäähalli, uintimahdollisuus myös talvella, no Alkoon taitaa olla matkaa noin 1.5 km.
Hintapyyntö:59.000 €.
Muuta:Taloyhtiöön on hankittu Lounea Oyj:ltä Kiinteistöliiton jäsentarjouksen mukainen, nopeudeltaan 10/10 Mbit laajakaista kaikkiin huoneistoihin. Kaapeli-tv (DVB-C) Yhtiökokous päätti 10.5.2022 antaa luvan ilmalämpöpumpun asentamiselle taloyhtiön huoneistoihin, mikäli osakas hyväksyy ja allekirjoittaa hallituksen laatiman sopimuksen ja täyttää kaikki sopimuksessa mainitut ehdot.