Edellinen
Seuraava

Jokioisten keskustassa, museoviraston suojelemassa 50- luvun talossa tarjolla saunallinen kaksio kattoterassilla

Niin taloa kuin myös asuntoa on paljon remontoitu. Talossa on tehty mm. käyttövesi ja viemäri 2013. Asunnossa taas 2012 vaihdettu ikkunat, remontoitu keittiö kodinkoneineen ja myös muut tilat saivat uudet pinnat. Asuntoon on asennettu myös paljon kaapistoja. Pienellä rahalla pääset kiinni todella kivaan ja siistiin muuttovalmiiseen persoonalliseen kotiin. Vain yhdet raput noustavana. Tämän lähemmäksi keskustaa et Jokioisilla pääse.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Keskuskatu 14 A 3, 31600 Jokioinen
Alue / kaavoitus:Jokioisten keskusta, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostalohuoneisto, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone, pesuhuone/wc, vaatehuone ja sauna, 61 m² sekä kattoterassi.
Kerros / hissi:Kolmikerroksisen talon ensimmäisessä asuinkerroksessa. Talossa ei ole hissiä.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma tontti 3314 m².
Parveke / terassi:Kiva, aidattu, suojaisa kattoterassi, noin 10 m².
Olohuone:Olohuoneessa lautalattiat, seinissä tapettia ja katossa sisustuslevyt.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa laminaatti lattioissa, seinät tapetoidut ja runsaasti kaapistoja.
Keittiö:Keittiö on remontoitu 2012, jolloin keittiökaapit ja koneet on uusittu. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla (2015), liesituuletin, jääkaappi/pakastintornit ja astianpesukone. Todella paljon kaapistoja. Lattiassa laattakuvioinen laminaatti. Keittiöstä käynti patiolle.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, seinät ja katto paneloidut, lattiat laatoitettu.
Peseytymistilat:Pesutiloissa lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, suihku, käsienpesuallas+ kaapisto, peilikaappi ja wc. Lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Pesutiloissa lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, suihku, käsienpesuallas+ kaapisto, peilikaappi ja wc. Lattialämmitys.
Säilytystilat:Eteisessä kaappeja. Makuuhuoneessa runsaasti kaapistoja. Keittiössä myös tavallista enemmän kaappeja. vaatehuone. Taloyhtiössä kellarikomero.
Eteistilat:Eteistilaan on saatu väljyyttä peileillä, laatikostoilla ja kaapistoilla.
Asunnon kunto:Asunto on oikein hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Kiinteistö Oy Jokilääni.
Isännöinti:Jokioisten Tilitoimisto Oy, Anu Kallionpää, 050 5235900, anu.kallionpaa@jokioistentili.fi. Huoltoyhtiö: Envor Group Oy, jarkko Niittymäki, 050 5992507.
Lunastusoikeus:Yksi kuukausi osakkailla.
Hoitovastike:248 €
Rahoitusvastike:217 €
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan. Kylmävesi 3,85 €/m³ ja lämmin vesi 10,00 €/m³.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu:Lämpötolppapaikka 7 €.
Vesi / viemäri:Jokioisten kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:Rakennuksen käyttöönottovuosi on 1953.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine on kivi. Kattotyyppi harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys öljyllä, jakotapana patterit, pesutiloissa sähkö.
Energialuokka:Rakennukselle ei anneta energiatodistusta, koska kyseessä on lailla suojeltu kohde. Rakennus on rakennuskaavassa luokassa sr-1, eli kyseessä on historiallisesti ja kyläkuvan kannalta arvokas rakennus, jonka ominaispiirteet tulee korjaus- ja muutostöissä säilyttää.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Asuinhuoneistoja 13 kpl. Liikehuoneistoja 14 kpl. Toteutuneet autopaikat 40 kpl.
Yhteiset tilat:Säilytysullakko, kellarikomero ja sauna.
Suoritetut korjaukset:Lämmityskattila, paisuntasäiliö, lämminvesivaraaja ja öljysäiliö uusittu 1999. Ikkunoiden ja ulko-ovien huoltomaalaus sekä pellitysten uusiminen 2009. Piha-alueiden peruskunnostus 2009 - 2010. Uusittu salaojitus, aluesadevesienpois-tot, tonttiviemäröinti, rakennuksen patolevytys, aluesähköistys, pinta-/viherrakennustyöt, jätekatoksen sekä koko pihan asfaltointi/kivetys. Aluevalais-tuksen rakentaminen ja liiketilojen sisäänkäynnin yläpuolella olevan katoksen takaisinasennus 2011. Putkistosaneeraus (käyttövesi ja viemäröinti) 2013. Il-mastoinnin puhdistus ja säätö 2014. Asuinparvekkeiden kunnostus 2015.Rappauksen kunnostusta, piipun turvakaide lisätty, kivijalan paikkausta 2016. Lämmityskattilan vaihto 2018.
Tulevat korjaukset:Tulevalle viidelle vuodelle kunnossapitotarveselvitys 29.5.2020: Kartoitetaan ikkunoiden vaihdon tarvetta, tarkkaillaan katon tilannetta, rappukäytävän maa-laus, tutkitaan mahdollisuutta siirtyä maalämpöön
Palvelut / yhteydet:Ollaan aivan keskustassa, niin kaikki on lähellä.
Hintapyyntö:29 000 € lainaosuus 29 000 velaton 58.000 €
Muuta:Yhteisantennijärjestelmä.