Edellinen
Seuraava

Jokioisten keskustassa, museoviraston suojelemassa 50- luvun talossa, tarjolla saunallinen kaksio kattoterassilla.

Niin taloa kuin myös asuntoa on paljon remontoitu. Talossa on tehty mm. käyttövesi ja viemäri 2013. Asunnossa taas 2012 vaihdettu ikkunat, remontoitu keittiö kodinkoneineen ja sisäpintoja uusittu 2021. Asuntoon on asennettu myös paljon kaapistoja. Todella kiva, siisti ja muuttovalmis persoonallinen koti. Vain yhdet raput noustavana ja nekin kauniit. Tämän lähemmäksi keskustaa et Jokioisilla pääse.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Keskuskatu 14 A 3, 31600 Jokioinen.
Alue / kaavoitus:Jokioisten keskusta, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostalohuoneisto, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone, sauna, pesuhuone/wc ja vaatehuone, 61 m² sekä kattoterassi.
Kerros / hissi:Kolmikerroksisen talon ensimmäisessä asuinkerroksessa. Talossa ei ole hissiä.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma tontti 3314 m².
Parveke / terassi:Kiva, aidattu, suojaisa kattoterassi, noin 10 m², jonne kulku keittiöstä.
Olohuone:Olohuoneessa vinyyli lankku lattiassa, seinät tapetoitu ja maalattu, katossa sisustuslevyt.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa vinyyli lankku lattiassa, seinät tapetoidut/maalattu ja koko seinällinen kaappeja.
Keittiö:Keittiö on remontoitu 2012, jolloin keittiökaapit ja koneet on uusittu. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla (2015), liesituuletin, jääkaappi/pakastintornit ja astianpesukone. Todella paljon kaapistoja. Lattiassa laattakuvioinen laminaatti. Keittiöstä käynti patiolle.
Saunaosasto:Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, seinät ja katto paneloidut, lattiat laatoitettu.
Pesu / wc-tilat:Pesutiloissa lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Pesukoneliitäntä, suihku, käsienpesuallas+ kaapisto, peilikaappi ja wc. Lattialämmitys.
Säilytystilat:Eteisessä kaappeja. Makuuhuoneessa runsaasti kaapistoja. Keittiössä myös tavallista enemmän kaappeja. Vaatehuone. Taloyhtiössä ullakko/kellarikomero.
Eteistilat:Eteistilaan on saatu väljyyttä peileillä, laatikostoilla ja kaapistoilla. Lattiassa olohuoneen kanssa yhtenäinen vinyyli lankku.
Asunnon kunto:Asunto on oikein hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Kiinteistö Oy Jokilääni.
Isännöinti:JTT Oy Isännöinti, Anu Kallionpää, 050 5235900, anu.kallionpaa@jokioistentili.fi.
Lunastusoikeus:Yksi kuukausi osakkailla.
Hoitovastike:272,80 € (lämmitys sisältyy vastikkeeseen).
Muita maksuja:Lämminvesimaksu 15 €/m³ oman kulutuksen mukaan, kylmävesi 3,85 €/m³ kulutuksen mukaan. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Autopaikka, lämpötolppa 8 €.
Vesi / viemäri:Jokioisten kunnan vesi ja viemäri.
Rakennettu:Rakennuksen käyttöönottovuosi on 1953.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine on kivi. Kattotyyppi harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys öljyllä, jakotapana patterit, pesutiloissa sähkö.
Energialuokka:Rakennukselle ei anneta energiatodistusta, koska kyseessä on lailla suojeltu kohde. Rakennus on rakennuskaavassa luokassa sr-1, eli kyseessä on historiallisesti ja kyläkuvan kannalta arvokas rakennus, jonka ominaispiirteet tulee korjaus- ja muutostöissä säilyttää.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Taloja 1, rappukäytäviä 3, asuinhuoneistoja 13 kpl, liikehuoneistoja 14 kpl. Toteutuneet autopaikat 40 kpl.
Yhteiset tilat:Säilytysullakko, kellarikomero ja sauna.
Suoritetut korjaukset:Lämmityskattila, paisuntasäiliö, lämminvesivaraaja ja öljysäiliö uusittu 1999. Ikkunoiden ja ulko-ovien huoltomaalaus sekä pellitysten uusiminen 2009. Piha-alueiden peruskunnostus 2009 - 2010. Uusittu salaojitus, aluesadevesienpois-tot, tonttiviemäröinti, rakennuksen patolevytys, aluesähköistys, pinta-/viherrakennustyöt, jätekatoksen sekä koko pihan asfaltointi/kivetys. Aluevalais-tuksen rakentaminen ja liiketilojen sisäänkäynnin yläpuolella olevan katoksen takaisinasennus 2011. Putkistosaneeraus (käyttövesi ja viemäröinti) 2013. Il-mastoinnin puhdistus ja säätö 2014. Asuinparvekkeiden kunnostus 2015.Rappauksen kunnostusta, piipun turvakaide lisätty, kivijalan paikkausta 2016. Lämmityskattilan vaihto 2018.
Tulevat korjaukset:Tulevalle viidelle vuodelle kunnossapitotarveselvitys 27.3.2023: Kartoitetaan ikkunoiden vaihdon tarvetta, tarkkaillaan katon tilannetta, rappukäytävän maa-laus, pyydetään tarjous, maalämpöön siirtyminen. Nyt myytävään asuntoon on jo vaihdettu ikkunat ja parvekeovi, joten tuo remontti ei lisää vastiketta.
Palvelut / yhteydet: Ollaan aivan keskustassa, niin kaikki on lähellä.
Hintapyyntö:49.000 €
Muuta:Yhteisantennijärjestelmä.