Edellinen
Seuraava

Ensimmäisessä kerroksessa ja vallan mainiossa kunnossa oleva 80 m²:n kolmio Talsoilan puiston laidalla, kuitenkin lähellä keskustaa.

Viimeinen vapaa tässä jykevässä talossa. Asunnon olohuone katsoo etelään, rauhaisalle sisäpihalle, kuten toinen makuuhuonekin, toinen on kadun puolella. Lisäksi keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja eteistilat. Talossa on 4 asuntoa ja valoisa, suojaisa oma 1258 m²:n tontti. Vesihelmi, ravintolat ja kaupat käden ulottuvilla, tuoreet leivät saat parin talon päässä ja kaunista joenvartta kävelet sydänkeskustaa hetkessä. Tässä talossa on luonnetta ja loistava henki, uudet tuulet puhaltavat.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Turuntie 24 as 2, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Talsoila, asemakaava-alue. AK2, II 25 %, e=0,50.
Tyyppi / pinta-ala:Tilava, etelän suuntainen olohuone, 2 x makuuhuone, keittiö, eteinen, kylpyhuone ja vaatehuone, 80 m² + parveke.
Kerros / hissi:Ensimmäinen kerros, muutama askelma ja porraskäytävä on myös mitä ihanin.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä on oma 1258 m²:n kaunis, hyvinhoidettu tontti. Hyvin suojaisa eteläinen piha-alue, tänne voi laittaa vaikka mitä ihanaa. Kiinteistötunnus 61-8-223-2.
Parveke / terassi:Pieni parveke etelän suuntaan.
Olohuone:Lattiassa parketti ja seinät tapetoidut/maalatut. Olohuoneesta käynti parvekkeelle sekä toiseen makuuhuoneeseen. Ihanat ikkunalaudat ja kaunis patteri, hyvin valoisa olohuone.
Makuuhuoneet:Molemmissa makuuhuoneissa lattiassa parketti ja seinissä tehostetapetti/maalattu. Molemmissa myös kaapistoja.
Keittiö:Lattiassa muovimatto, valkoiset keittiökaapistot ja välitilalaatat. Keittiöön mahtuu reilu ruokapöytä, vaikka siellä on paljon kaappeja. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Saunaosasto:Taloyhtiössä, eli alakerrassa sauna, joka kunnostettu 10 vuotta sitten. Pesuhuone kaipaa kunnostusta. Sauna ja pesuhuone ovat toistaiseksi pois käytöstä ja odottelevat kunnostusta.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuone, jossa wc, suihku, pyyhekuivain, käsienpesualla ja peilikaappi. Tänne mahtuu pyykkikone. Lattiassa laatat, seinät kaakeloidut.
Säilytystilat:Makuhuoneissa ja eteisessä kaappeja, vaatehuone ja kellarissa oma varasto.
Asunnon kunto:Asunto on siistissä kunnossa. Vuonna 1998, vessaa lukuun ottamatta, kaikki huonetilat purettu ns. luilleen, seinäpinnat levytetty uudelleen ja maalattu/tapetoitu, lattiapinnat uusittu (parketti/muovimatto), sähköt uusittu, keittiön kaapistot ja keittiön vesikalusteet uusittu sekä asennettu tiskikone. Vuonna n. 2017 uusittu jääkaappi-pakastin. Vuonna 2019 uusittu wc-istuin. Vuonna 2020 uusittu wc:n käsienpesuallas, allaskaappi sekä peilikaappi sekä asennettu pesukonetta vrt. sähköpistorasia.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto-osakeyhtiö Forssan Turuntie 24. Ly 0145680-0.
Isännöinti:Kiinteistö Pi-Re Oy Tero Rekunen LKV AIT, 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com.
Lunastusoikeus:Lunastuslauseketta on, mutta se huomioidaan kauppakirjassa.
Hoitovastike:Hoitovastike 260 €/kk.
Rahoitusvastike:Rahoitusvastike 110 €/kk.
Muita maksuja:Vesimaksu 25 € hlö/kk, sähkö oman kulutuksen mukaan, autotalli 50 €/kk.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri.
Rakennettu:1952
Rakennusaine / katto:Todennäköisesti rakennus on perustettu maanvaraisesti ja perustukset ovat teräsbetonirakenteiset. Rakennuksen rungon pystyrakenteet kellarikerroksen ja ensimmäisen kerroksen osalla ovat tiili- ja teräsbetonirakenteita. Ylimmän kerroksen runkorakenteena on puurankarunko. Alapohjarakenteena on maanvarainen betonilaatta. Kellarikerroksen ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja on teräsbetonirakenteinen. Ylempi välipohja on todennäköisesti puurakenteinen. Yläpohja on puurakenteinen. Harjakatto ja vesikatteena rivipeltikate.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys öljyllä, jakotapa pattereilla. Ilmanvaihto painovoimainen.
Huoneistot:Huoneistoja 4 kpl, kerroksia 2 ja porrashuoneita 1.
Autopaikat:Kolme autotallia ja yksi tolppapaikka.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, sauna, huoneistokohtaiset varastot ja askarteluhuone.
Suoritetut korjaukset:Rakennukseen on sen käytön aikana tehty Ikkunat uusittu. Ovien uusimisia ja huoltoja. Saunaosaston uusimista. Viemäreiden sukitus. Pintarakenteiden uusimisia. Sähköjärjestelmän paikallisia uusimisia. Käyttöveden suunnittelu.
Tulevat korjaukset:Yhtiökokouksessa ei vielä päätettyjä remontteja, mutta taloa tullaan kunnostaan vuosien varrella. Kuntokartoitus suoritettu 27.8.2020. Parannuksia/ korjauksia siinä vaiheessa esitetty seuraaville vuosille, joista sitten uudet omistajat päättävät: Sähköjärjestelmän kuntotutkimus. Parvekkeiden peruskorjaus. Julkisivujen huoltaminen, ovien huoltaminen, vesikaton huoltaminen. Ilmanvaihtojärjestelmän huolto ja mahdollisesti järjestelmän toiminnan tehostaminen koneellisesti. Lämmitysjärjestelmän säätö ja tasapainotus. Aluevalaistuksen uusiminen. Piha-alueen korjaustoimenpiteet ja samassa yhteydessä perustusrakenteisiin kohdistuvat toimenpiteet. Asuntojen märkätilojen pintarakenteiden uusiminen. Märkätilojen lattiakaivon ja vesiputkien uusiminen pintarakenteiden yhteydessä. Sähkö-, antenni- ja ATK-järjestelmän saneeraus erillisen suunnitelman mukaan.
Palvelut / yhteydet: Kaupat, Sale n, 500 m, Lidl Forssa ja K-Citymarket alle km. Talsoilan koulu n. km. Urheilutalo Feeniks n.1,3 km. Vesihelmi noin 500 m. Aivan vieressä olevan Talsoilan puiston pinta-ala on reilut 4 hehtaaria. Puisto on rakennettu, osittain luonnontilainen puisto, jossa on vanhoja puistolehmuksia, hopeapajuja, pihta- ja lehtikuusia, sembramäntyjä ja tuijia. Puistossa on lasten leikkipaikka, pesäpallokenttä, minigolfrata, frisbeegolfkenttä ja talvisin luistelujää.
Hintapyyntö:39.500 € + lainaosuus n. 9.500 €